Įkraunama...
Įkraunama...

"Archipelag" namų projektai iš "Jaukus namas"

Medis gyvas, jis juda ir kvepuoja. Jei statai ekologini nama, su visais pribambasais, visai nieko. Ir turi pinigu spec darbam. susijusiem su medine perdanga. Bet niekada nepatikesiu, kad medine perdanga yra pigesne. Girdejau ir as, kad labai gaisrininkai kimba prie medines pertvaros. Ortakiai, zydiniai, elektros laidai... Maroka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2007 03 21, 22:12)
Nu aš čia gaunas ne į temą, ne apie jūsų projektą, bet irgi iš to žurnaliuko turiu nusižiūrėjusi projektėlį "Ilona" arba "Irvita". Kaip sakoma dėl skonio nesiginčijama, bet gražus man tie "meduoliniai" nameliai(taip juos mano vyras vadina:). Dar čia netoliese tokį ir statos, vis taikausi įsiprašyti į vidų, visus pažįstamus į paieškas įtraukiau, kad iki šeimininkų dasikasti. Ir dasikasiau. rolleyes.gif Penktadienį einu apžiūrėti. Kaina jo vien į stogą pažiūrėjus matosi kad kosminė, bet nieko, vieną kart gyvenam. Jei koja treptelsiu, tai niekas nuomonės mano ir nepakeis, taip ir bus. Bet sveiko proto irgi turiu- jei ten tuose projektuose tokie neatitikimai, tai nafik. Gal kas tiksliai gali surašyti kokie tie dažniausi (ar nepataisomi) neatitikimai, kokie trūkumai tų namų su tais "medžiotojų namelių" (ir taip juos vyras mano vadina) stogais g.gif . Gal gerasis architektas  kur visus čia konsultuoja mane į protą atves. Ačiū visoms ir visiems.

paziurek www.arhipelag.lt yra foto namo melanija , jis panasus i tavo nuziureta irvita, man labai grazus, labai fainiai vyrs pavadino -meduoliniai- juokiaus
Atsakyti
As ta pati sakau. Nerizikuokite su medziu. Paskui zinot kaip su musu biurokratais ax.gif ... kysiams pinigeliu neuzteks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2007 03 21, 22:16)
Medis gyvas, jis juda ir kvepuoja. Jei statai ekologini nama, su visais pribambasais, visai nieko. Ir turi pinigu spec darbam. susijusiem su medine perdanga. Bet niekada nepatikesiu, kad medine perdanga yra pigesne. Girdejau ir as, kad labai gaisrininkai kimba prie medines pertvaros. Ortakiai, zydiniai, elektros laidai... Maroka doh.gif

Jie prie visko kimba , ju darbas toks prie visko prisiknist, ir pinigeliu gaut
Papildyta:
smile.gif
QUOTE(emilka @ 2007 03 21, 22:24)
As ta pati sakau. Nerizikuokite su medziu. Paskui zinot kaip su musu biurokratais ax.gif ... kysiams pinigeliu neuzteks ax.gif

Pati galima sakyt esu "'biuroktate"' smile.gif , varnas varnui akies nekerta smile.gif , dar iki statybu yra laiko , viskas pasikeis dar kelis kartus, galvojimui ir mastymui dar 1 men.
Atsakyti
Kibti tai jie turi kibti, bet sudarai papildoma preteksta kibti. Tarp kitko AZ galiu issiusti reikiamu dokumentu sarasa, kuriuos reikia tureti priduodant nama ir isreikalauti is darbininku, nes jei ju nebus mokesite pinigus papildomai.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2007 03 21, 22:37)
Kibti tai jie turi kibti, bet sudarai papildoma preteksta kibti. Tarp kitko AZ galiu issiusti reikiamu dokumentu sarasa, kuriuos reikia tureti priduodant nama ir isreikalauti is darbininku, nes jei ju nebus mokesite pinigus papildomai.

Gal galeciau prasyti ax.gif ?
aciu
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2007 03 21, 23:37)

Gal galite ir man imesti ta sarasa,nors mes dar tik tariames su darbininkais ir iki pastatymo dar toli,bet visada pravartu tureti informacijos, nes jau nudegem su brangiu projektu nepasitare...Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2007 03 21, 22:37)

buciau labai dekinga
Atsakyti
QUOTE(mamyte1 @ 2007 03 21, 23:40)
Gal galite ir man imesti ta sarasa,nors mes dar tik tariames su darbininkais ir iki pastatymo dar toli,bet visada pravartu tureti informacijos, nes jau nudegem su brangiu projektu nepasitare...Aciu 4u.gif

Issiuskite man i asm. zinute savo e-meil. biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes.Mums skubiai reikia patarimo.Norim kuo greiciau statyti namą, pradejom dometis statybomis ir suzinojom, kad projekto teks laukti labai ilgai.O mums siulo jau gatova proekta uz 15 000 lt.Čia turbut ziauriai brangu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo supertevai: 21 kovo 2007 - 22:10
QUOTE(supertevai @ 2007 03 21, 23:08)
Sveikos mamytes.Mums skubiai reikia patarimo.Norim kuo greiciau statyti namą, pradejom dometis statybomis ir suzinojom, kad projekto teks laukti labai ilgai.O mums siulo jau gatova proekta uz 15 000 lt.Čia turbut ziauriai brangu?

Tikrai taip. doh.gif Nebent uz 15 000 jau su viso namo konstruktyvu, vidaus dizainu, dokumentu derinimais ir siaip kietas projektas. Grazus, funkcionalus ir ekonomiskas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(supertevai @ 2007 03 22, 00:08)

O Dieve, kas per pinigai rolleyes.gif , jei projektas "kartoninis". Individualus Kipedoje 1 kv.m. kainuoja 60lt, su su derinimu, su viskuo, manau da 3000 primokesi ir interjero dizaina padarys g.gif. Nezinau namas, ne nosine, nepatikus jo neismesi. Patvirtins projekta gausi leidima statyti vel gi nepakeisi... g.gif Greiciausiai jau senstu blush2.gif
Atsakyti