Sena tema yra ČIA
QUOTE(eegle @ 2007 03 03, 09:22)
vakar nebuvo šitos temos, tai pasikartosiu

Ačiū Mamulia už temą
Atsiprašau manos Likan
ne taip niką parašiau.
Didelis AČIŪ mamai LIKAN

QUOTE(AsJa @ 2007 03 01, 23:50)
Perdaviau mamos Linak pinigėlius jai, (ačiū mamai Linak
). Mama pradžioje net nenorėjo imti, sakė, kad tik paskolintumėm (nors pinigėlių visiškai neturėjo).

QUOTE(likan @ 2007 03 02, 09:45)
Atsiprašau manos Likan

Didelis AČIŪ mamai LIKAN

QUOTE(AsJa @ 2007 03 04, 11:00)
Ačiū Mamulia už temą
Atsiprašau manos Likan
ne taip niką parašiau.
Didelis AČIŪ mamai LIKAN

Atsiprašau manos Likan

Didelis AČIŪ mamai LIKAN

Na pagaliau

Gal Rimuxx planuojate link Švenčionėlių Kristinos važiuoti, aš jai turiu tokius popierius perduoti, tai gal kaip nors jums perduočiau, nuvežtumėtė

ir is viso, gal Pelene ar Rimuxxx galetu papasakoti kaip Kristinai dabar sekasi?
sveiki,
gal pažįstat sąžiningą, stropią mamą(arba tėtį), kuriam reikia darbelio. Darbas Vilniuje, pilna darbo diena. smulkiau per až.
gal pažįstat sąžiningą, stropią mamą(arba tėtį), kuriam reikia darbelio. Darbas Vilniuje, pilna darbo diena. smulkiau per až.
QUOTE(Frane @ 2007 03 04, 12:44)
ir is viso, gal Pelene ar Rimuxxx galetu papasakoti kaip Kristinai dabar sekasi?
Ka galeciau papasakot apie Kristina. Nerasau nieko del to, jog rasyciau ta pati - situacija is vietos nejuda

Aciu, AsJa, kurios deka siek tiek Kristinai priklausanciu pinigeliu, atsidurs ju namuose

Nežinau į kurią temą geriau rašyti, skelbimų lentoj vieni pardavimai, o aš atiduot norėčiau. gal atsiras kokia mama, kuriai galečiau pastoviai daiktelius vežti.
Atiduodu
yra šiek tiek drabuželių (ateitį gal daugiau bus), kurie nėra nauji, bet nu ką gi čia
išmeros iki 80
dar turiu du pakelius pieno mišinelio Aptamil HA2 ir Hipp (nuo4 men)
abu praverti prieš savaitę, nes man pienas buvo dingęs dėl lygos (stiprus apsinuodijimas), bet mažiui nepatiko nei vienas nei kitas mišinėlis. gerai kad man pienas atsirado.
pinigelius kainuoja tie mišineliai, gal kam pravers. beveik pilni, viena buteliuką buvau tik užpilus.
pora morkų tyrelių pridėsiu, mums nuo jų alergija, iš pradžiu nupirkom, paskuj pastebėjom
Jei yra mamytė, kuriai galime tai perduoti ir ateity gal daugiau, butų labai šaunu palaikyti ryšį.
Rašykit i až, vyras kasdien į darbą važiuoja, galėčiau jam perduoti. tiesa jis su ramentais varinėja (koja sulaužyta), nors su mašina, bet vis gi toli vaikščios ne kas. dirba prie taurakalnio
Atiduodu
yra šiek tiek drabuželių (ateitį gal daugiau bus), kurie nėra nauji, bet nu ką gi čia

abu praverti prieš savaitę, nes man pienas buvo dingęs dėl lygos (stiprus apsinuodijimas), bet mažiui nepatiko nei vienas nei kitas mišinėlis. gerai kad man pienas atsirado.
pinigelius kainuoja tie mišineliai, gal kam pravers. beveik pilni, viena buteliuką buvau tik užpilus.
pora morkų tyrelių pridėsiu, mums nuo jų alergija, iš pradžiu nupirkom, paskuj pastebėjom
Jei yra mamytė, kuriai galime tai perduoti ir ateity gal daugiau, butų labai šaunu palaikyti ryšį.
Rašykit i až, vyras kasdien į darbą važiuoja, galėčiau jam perduoti. tiesa jis su ramentais varinėja (koja sulaužyta), nors su mašina, bet vis gi toli vaikščios ne kas. dirba prie taurakalnio
QUOTE(Maniuta @ 2007 03 04, 17:35)
Nežinau į kurią temą geriau rašyti, skelbimų lentoj vieni pardavimai, o aš atiduot norėčiau. gal atsiras kokia mama, kuriai galečiau pastoviai daiktelius vežti.
Atiduodu
išmeros iki 80
Atiduodu

parasyk dar sita informacija i Vilniaus sandeliuka

QUOTE(AsJa @ 2007 03 01, 23:50)
Tai, mama laimingesnė, kai nuvažiavome maitino leliuką. Paklausiau kaip jaučiasi, sakė morališkai žymiai atsigavusi.
Labai labai džiaugiasi, kad ją aplankome.
Ačiū visoms mergytėms už pagalbą.
Labai labai džiaugiasi, kad ją aplankome.
Ačiū visoms mergytėms už pagalbą.

Kaip šauniai visos pasidarbavot ir padėjot N.Vilnios mamai

Reiktų visoms remtinoms šeimoms, kuriose mamos ar vaikai dirbo ne visus metus, priminti apie galimybę susigrąžinti dalį mokesčių ir/ar padėti sutvarkyti deklaracijas.
Kaip planuosime Velykas remtinoms šeimoms? Ar ruošim dovanas vaikams ir mamoms, ar čekius apsipirkimui dovanosim, ar vitaminus, nes dauguma serga ar ką tik po ligų, o vitaminų akcijos neorganizavom. Mažesniems vaikams bus po pliušinį žaislą, kuriuos dar prieš Kalėdas atidavė forumietės. Arba galima padovanoti bilietus į teatrą bus pramoga ir vaikams, ir mamoms.
Gal turit kokių minčių ir pasiūlymų

QUOTE(Tara @ 2007 03 04, 22:18)
Kaip planuosime Velykas remtinoms šeimoms? Ar ruošim dovanas vaikams ir mamoms, ar čekius apsipirkimui dovanosim, ar vitaminus, nes dauguma serga ar ką tik po ligų, o vitaminų akcijos neorganizavom. Mažesniems vaikams bus po pliušinį žaislą, kuriuos dar prieš Kalėdas atidavė forumietės. Arba galima padovanoti bilietus į teatrą bus pramoga ir vaikams, ir mamoms.

noreciau prisideti prie Jusu geru darbu! Patiko man sita Jusu veikla