Įkraunama...
Įkraunama...

Parama mamoms

Oj, kaip dziugu thumbup.gif
Bet, mergaites, kaip darysime del skolos uz elektra g.gif Jau dabar 500lt...Ka darome ir ar darome g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bagdoncikas @ 2007 03 07, 09:43)
Oj, kaip dziugu thumbup.gif
Bet, mergaites, kaip darysime del skolos uz elektra g.gif Jau dabar 500lt...Ka darome ir ar darome g.gif

AsJa minejo, kad lyg tai Dana pati zada susimoketi ta skola is vienkartines pasalpos uz vaika (1040 lt). Bet as nezinau tiksliai... Neklausinejau vakar jos situ dalyku, nes nenorejau gadint puikios nuotaikos visiems rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rita* @ 2007 03 07, 10:14)
AsJa minejo, kad lyg tai Dana pati zada susimoketi ta skola is vienkartines pasalpos uz vaika (1040 lt). Bet as nezinau tiksliai... Neklausinejau vakar jos situ dalyku, nes nenorejau gadint puikios nuotaikos visiems rolleyes.gif

Suupratau ok.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rita* @ 2007 03 06, 20:51)
Oh tie gydytojai kartais... Balionelis Bagdoncikui 4u.gif  biggrin.gif
--
Tai va, susitvarke Dana gimimo liudijima. Vaikiukas dabar jau "uztvirtintas" Arunelis biggrin.gif  wub.gif

Nu kaip šaunu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Nors viena bėda Danai atkrito.
Atsakyti
SVEIKOS MAMOS. RASAU, NES NENORIU, KAD KURI NORS IS JUSU PAKLIUTU I TOKIA PACIA SITUACIJA I KURIA PAKLIUVAU AS.
DAR VIS ABEJOJAU, TACIAU KAI GAVAU LAISKUS IS SEPTYNIU MAMU SU PERSPEJIMAIS IR TOKIOMIS PACIOMIS ABEJONEMIS, NUSPRENDZIAU, KAD TAI NERA MANO PARANOJINES VAIZDUOTES VAISIUS BET GRAUDI, KAIP BEBUTU GAILA, TIESA…
PARASE VIENA MAMA PRASYMA PADOVANOTI RUBELIU BEI BATU, NES NETURI PINIGELIU NEI KUOM APAUTI, NEI APRENGTI SAVO VAIKUCIU. NUPIRKAU AS…PIRKAU, NES MANO DAR MAZYTE LELYTE, TAIP , KAD ISAUGTINIU NETUREJAU…IR BATUKUS NAUJUS IS PARDUOTUVES..IR STRIUKYTES…
ISSIUNCIAU..IR STAI, VIENA MAMYTE PAMACIUSI IR PERSKAICIUSI FORUME, KAD RUOSIUOSI PADETI SIAI MAMAI, PARASE MAN, KAD BUCIAU ATSARGI NES…STAI MAMOS, NETURINCIOS KUO APRENGTI SAVO VAIKU, ZINUTES RASYTOS FORUME TUO PAT METU KAI JI PRASE PAGALBOS, NES NETURI PINIGU:
“…Labai reikia paprastų gaubtų lempoms.Kurios tvirtinasi prie lubų po 1vnt. būdavo senais laikais mokyklose ar ligoninėse.nežinau ar aiškiai parašiau? g.gif siūlykit mamytės ką turite gal ką pritaikysiu...”
“pirksiu pigiai rašomą stalą Kaune - Marijampolėje...”
“nu mamytės padėkit labai reikia žaliuziu, gal kuri turite senų, užsilikusių kokiame rūsyje ax.gif...”
“nu padėkit surast spintą...”
“Pirksiu pigiai naudotas žaliuzes siūlyti ivairius varijantus...”
“Reikia Į kaimą pigiai 3 dvidurių spintų [geriau būtų be antrasolių] 4u.gif...”
“Pirksiu pigiai dviejų durų spinta”
“Spintą kaip ir sutarėm.Dar labai reikia persirengimo spitelių [ būtų gerai metalinių] gal kas žinote kokioj firmoj gal atliko?...”
“Sveikutės, gyvenu Šakių rajone gal kuri mamytė galėtų padėti.Ieškau pirkti ruda pianina gal kuri žino kas parduoda labai būsiu dėkinga.
Būtinai būtinai turi tikti prie baldų...”
TAI STAI KAIP BUNA…IDOMU KAS YRA PIRMOJ VIETOJ? GAL ISTIESU TA MAMYTE BLOGAI GYVENA, TACIAU PIRMIAUSIA MANAU REIKETU VAIKUS APRENGTI IR, JEI JAU TRUKTU PINIGU, PRASYTI PADOVANOTI KITUS DAIKTUS…
NEMAZAI MAMYCIU JAU MAN PARASE I AZ KLAUSDAMOS KURIA MAMA ITARIU (PARAMOS SKYRELYJE BUVAU ISREISKUSI SAVO ABEJONES). KAI VISKA NUODUGNIAI ISDESCIAU, ABSOLIUCIAI VISOS MAMOS PRITARE TAM, JOG PRIVALAU PASKELBTI SIA INFORMACIJA. TAI STAI – MAMA SU NICK’U –NIEKAS-
NIEKO MAN MAMYTE IS TAVES NEREIKIA, JEI TAVO VAIKUCIAMS TIKO TIE DRABUZELIAI, AS LABAI DZIAUGIUOSI. VIENUS BATUKUS ATSIUNCIAU ISAUGIMUI, TAI NENUSTEBCIAU JEI JUOS JAU ISKEITETE I KANORS NAUDINGESNIO JUMS. TACIAU ATSIMINKITE, KAD LAZDA TURI DU GALUS IR SUKCIAUTI BEI APGAUDINETI LABAI NEGARBINGA…JUS MANE LABAI NUVYLETE..
SEKMES
verysad.gif
Atsakyti
Geda, geda, geda!!! Mamai -NIEKAS- geda!!!
Atsakyti
Bagdončikai,
šaunuolė, kad paviešinai thumbup.gif Tokie dalykai neturi būti nutylimi.
Labai gėda, kad yra žmonių besinaudojančių kitų gerumu doh.gif

O aš tai pati taip staigiai kritau nuo neaiškios kilmės viruso verysad.gif Pirmadienį ir antradienį kovojau su 39.9 temperatura, bet jau šiandien žymiai geriau. Antradienį turėjau jau nupirkti ir nugabenti Dainai anglis, bet va liga koją pakišo. Tai tikiuos penktadienį būtinai viską sutvarkysiu. Informuosiu, kad labai daug svarstėm ir domejomes kas būtų geriau ir apsistojom ties akmens anglim. Tik va parvežt patys turėsim. Bet gal dvem mašinom ir sutalpinsim tuos maišus. Nors kaip supratau 1 maišas 50 kg ax.gif Tai mano mašiniukas gal kokius 4 maišus pavežtų per vieną kartą, o draugo tai didesnė mašina tai gal ir daugiau tilps. Viso turim 250 lt, tai kaip tik 10 maišų anglies. Bet paimsim gal 8 ar 9, kad dar truputi malkų prakurom nupirkt. Tai iki vasaros tikrai nešals mirksiukas.gif
Na žodžiu viską pranešiu, kai jau viską padarysim mirksiukas.gif
Saugokit save ir nesirkit mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(olilove @ 2007 03 08, 00:20)
O aš tai pati taip staigiai kritau nuo neaiškios kilmės viruso verysad.gif Pirmadienį ir antradienį kovojau su 39.9 temperatura, bet jau šiandien žymiai geriau. Antradienį turėjau jau nupirkti ir nugabenti Dainai anglis, bet va liga koją pakišo. Tai tikiuos penktadienį būtinai viską sutvarkysiu. Informuosiu, kad labai daug svarstėm ir domejomes kas būtų geriau ir apsistojom ties akmens anglim. Tik va parvežt patys turėsim. Bet gal dvem mašinom ir sutalpinsim tuos maišus. Nors kaip supratau 1 maišas 50 kg ax.gif Tai mano mašiniukas gal kokius 4 maišus pavežtų per vieną kartą, o draugo tai didesnė mašina tai gal ir daugiau tilps. Viso turim 250 lt, tai kaip tik 10 maišų anglies. Bet paimsim gal 8 ar 9, kad dar truputi malkų prakurom nupirkt. Tai iki vasaros tikrai nešals mirksiukas.gif
Saugokit save ir nesirkit mirksiukas.gif  wub.gif

šaunuolė thumbup.gif sveik 4u.gif
Atsakyti
AR kam nors reikia indų, puodų, stalo įrankių? Naudoti, bet naudojimui dar tinkami bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(olilove @ 2007 03 07, 22:20)
Bagdončikai,
šaunuolė, kad paviešinai thumbup.gif Tokie dalykai neturi būti nutylimi.
Labai gėda, kad yra žmonių besinaudojančių kitų gerumu doh.gif

Saugokit save ir nesirkit mirksiukas.gif  wub.gif

Super thumbup.gif Olilove, šaunuolė 4u.gif
Sveik 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(olilove @ 2007 03 07, 22:20)
Viso turim 250 lt, tai kaip tik 10 maišų anglies. Bet paimsim gal 8 ar 9, kad dar truputi malkų prakurom nupirkt. Tai iki vasaros tikrai nešals mirksiukas.gif

Merginos, gavau statybinių atliekų - lentelių Dainai, tikrai sausos ir tiks prakuroms. Tai gal ir pirkt nereikės, nes bus nemažai.
Atsakyti
QUOTE(Tara @ 2007 03 04, 22:18)

Kaip planuosime Velykas remtinoms šeimoms? Ar ruošim dovanas vaikams ir mamoms, ar čekius apsipirkimui dovanosim, ar vitaminus, nes dauguma serga ar ką tik po ligų, o vitaminų akcijos neorganizavom. Mažesniems vaikams bus po pliušinį žaislą, kuriuos dar prieš Kalėdas atidavė forumietės. Arba galima padovanoti bilietus į teatrą – bus pramoga ir vaikams, ir mamoms.
Gal turit kokių minčių ir pasiūlymų  mirksiukas.gif

Velykos ne uzh kalnu, nespesim ir sumirkseti. maciau jau kaunietes del kinderiu tariasi. O pas mus ar juda reikalai? Ka galvojat, mamos?
Atsakyti