Mum labai patiko kažkurios forumietės pasiūlymas (baigiant virt guliašą įbert maltų džiuvesėlių).. kažkaip abejingai iš pradžių reagavau..
bet kai smalsumo vardan įdėjau, tai buvo geriausias mano guliašas per visą savo istoriją.
vyras nenustojo liaupsėjęs...
QUOTE(burbuolee @ 2008 02 28, 14:40)
Mergaites ir ne tik o guliasui sprandine tinka
Laukiu labai greito atsakymo ir busiu laaaaaaabai dekinga
Laukiu labai greito atsakymo ir busiu laaaaaaabai dekinga
tinka
QUOTE(Nome @ 2004 11 30, 10:17)
Kaip tik siandien gaminsiu guliasa, tai pasidalinsiu receptuku.
Guliasas su darzovem
700 g neriebios kiaulienos
2 stiklines virtu pupeliu (bet as naudoju konservuotas is skardiniu-tingiu virti)
4 nedideli marinuoti agurkai
2 svogunai
4 saukstai pomidoru padazo (as dedu daugiau)
2 saukstai guliaso prieskoniu (yra tokiu specialiu, bet galima naudot ir kitokius)
1 saukstas miltu
2 saukstai grietines (nebutinai)
100 g aliejaus
Kiauliena supjaustom gabaliukais ir apkepam keptuvej su aliejum. Baigiant kepti sudedam susmulkintus svogunus, miltus, prieskonius, ir, kai viskas gerai apkeps, supilame pomidoru padaza. Tada troskini sudedam i puoda, uzpilam vandeniu, kad apsemtu mesa ir troskinam kol mesa suminksteja. Tada sudedame virtas pupeles, griezineliais supjaustytus agurkus ir paverdame dar 5 min., idedame grietine, ismaisome. Apie puse valandos palaikome uzdengtame puode. (as tikrai nelaikau).
Tai toks tas mano receptukas. O jei nenori su darzovem, tai gali daryti viska kaip parasyta, tik nedeti nei pupeliu, nei agurku.
skanaus
Guliasas su darzovem
700 g neriebios kiaulienos
2 stiklines virtu pupeliu (bet as naudoju konservuotas is skardiniu-tingiu virti)
4 nedideli marinuoti agurkai
2 svogunai
4 saukstai pomidoru padazo (as dedu daugiau)
2 saukstai guliaso prieskoniu (yra tokiu specialiu, bet galima naudot ir kitokius)
1 saukstas miltu
2 saukstai grietines (nebutinai)
100 g aliejaus
Kiauliena supjaustom gabaliukais ir apkepam keptuvej su aliejum. Baigiant kepti sudedam susmulkintus svogunus, miltus, prieskonius, ir, kai viskas gerai apkeps, supilame pomidoru padaza. Tada troskini sudedam i puoda, uzpilam vandeniu, kad apsemtu mesa ir troskinam kol mesa suminksteja. Tada sudedame virtas pupeles, griezineliais supjaustytus agurkus ir paverdame dar 5 min., idedame grietine, ismaisome. Apie puse valandos palaikome uzdengtame puode. (as tikrai nelaikau).
Tai toks tas mano receptukas. O jei nenori su darzovem, tai gali daryti viska kaip parasyta, tik nedeti nei pupeliu, nei agurku.
skanaus
na as bandysiu toki guliasa psidaryt siandien
As cia prsiskaiciau guliaso receptu ir priejau isvados,kad sumetu visa mesa i keptuve ir uzdedu isvirtas bulves apkepti,tada keciupo,grietines ir dziuveseliu,dar uzdengiau,atseit troskinu ir bandysiu eiti valgyti
gerai,kad seimynos nera,nes nuo tokiu receptu-tikrai maldele turetu sukalbeti pries valgydami-maza kas?.. 
Papildyta:
nu ka as zinau-valgoma..prisvile-bet valgoma
jei kas turi kantrybes stoveti prie puodu ir vis pamaisyti,tai gana skaniai gautusi manos amarlekas
Papildyta:
nu ka as zinau-valgoma..prisvile-bet valgoma
QUOTE(Nome @ 2004 11 30, 10:17)
Kaip tik siandien gaminsiu guliasa, tai pasidalinsiu receptuku.
Guliasas su darzovem
700 g neriebios kiaulienos
2 stiklines virtu pupeliu (bet as naudoju konservuotas is skardiniu-tingiu virti)
4 nedideli marinuoti agurkai
2 svogunai
4 saukstai pomidoru padazo (as dedu daugiau)
2 saukstai guliaso prieskoniu (yra tokiu specialiu, bet galima naudot ir kitokius)
1 saukstas miltu
2 saukstai grietines (nebutinai)
100 g aliejaus
Kiauliena supjaustom gabaliukais ir apkepam keptuvej su aliejum. Baigiant kepti sudedam susmulkintus svogunus, miltus, prieskonius, ir, kai viskas gerai apkeps, supilame pomidoru padaza. Tada troskini sudedam i puoda, uzpilam vandeniu, kad apsemtu mesa ir troskinam kol mesa suminksteja. Tada sudedame virtas pupeles, griezineliais supjaustytus agurkus ir paverdame dar 5 min., idedame grietine, ismaisome. Apie puse valandos palaikome uzdengtame puode. (as tikrai nelaikau).
Tai toks tas mano receptukas. O jei nenori su darzovem, tai gali daryti viska kaip parasyta, tik nedeti nei pupeliu, nei agurku.
skanaus
Guliasas su darzovem
700 g neriebios kiaulienos
2 stiklines virtu pupeliu (bet as naudoju konservuotas is skardiniu-tingiu virti)
4 nedideli marinuoti agurkai
2 svogunai
4 saukstai pomidoru padazo (as dedu daugiau)
2 saukstai guliaso prieskoniu (yra tokiu specialiu, bet galima naudot ir kitokius)
1 saukstas miltu
2 saukstai grietines (nebutinai)
100 g aliejaus
Kiauliena supjaustom gabaliukais ir apkepam keptuvej su aliejum. Baigiant kepti sudedam susmulkintus svogunus, miltus, prieskonius, ir, kai viskas gerai apkeps, supilame pomidoru padaza. Tada troskini sudedam i puoda, uzpilam vandeniu, kad apsemtu mesa ir troskinam kol mesa suminksteja. Tada sudedame virtas pupeles, griezineliais supjaustytus agurkus ir paverdame dar 5 min., idedame grietine, ismaisome. Apie puse valandos palaikome uzdengtame puode. (as tikrai nelaikau).
Tai toks tas mano receptukas. O jei nenori su darzovem, tai gali daryti viska kaip parasyta, tik nedeti nei pupeliu, nei agurku.
skanaus
man patiko sio recepto guliasas skanei valgiau
QUOTE(Nome @ 2004 11 30, 13:17)
Kaip tik siandien gaminsiu guliasa, tai pasidalinsiu receptuku.
Guliasas su darzovem
700 g neriebios kiaulienos
2 stiklines virtu pupeliu (bet as naudoju konservuotas is skardiniu-tingiu virti)
4 nedideli marinuoti agurkai
2 svogunai
4 saukstai pomidoru padazo (as dedu daugiau)
2 saukstai guliaso prieskoniu (yra tokiu specialiu, bet galima naudot ir kitokius)
1 saukstas miltu
2 saukstai grietines (nebutinai)
100 g aliejaus
Kiauliena supjaustom gabaliukais ir apkepam keptuvej su aliejum. Baigiant kepti sudedam susmulkintus svogunus, miltus, prieskonius, ir, kai viskas gerai apkeps, supilame pomidoru padaza. Tada troskini sudedam i puoda, uzpilam vandeniu, kad apsemtu mesa ir troskinam kol mesa suminksteja. Tada sudedame virtas pupeles, griezineliais supjaustytus agurkus ir paverdame dar 5 min., idedame grietine, ismaisome. Apie puse valandos palaikome uzdengtame puode. (as tikrai nelaikau).
Tai toks tas mano receptukas. O jei nenori su darzovem, tai gali daryti viska kaip parasyta, tik nedeti nei pupeliu, nei agurku.
skanaus
Guliasas su darzovem
700 g neriebios kiaulienos
2 stiklines virtu pupeliu (bet as naudoju konservuotas is skardiniu-tingiu virti)
4 nedideli marinuoti agurkai
2 svogunai
4 saukstai pomidoru padazo (as dedu daugiau)
2 saukstai guliaso prieskoniu (yra tokiu specialiu, bet galima naudot ir kitokius)
1 saukstas miltu
2 saukstai grietines (nebutinai)
100 g aliejaus
Kiauliena supjaustom gabaliukais ir apkepam keptuvej su aliejum. Baigiant kepti sudedam susmulkintus svogunus, miltus, prieskonius, ir, kai viskas gerai apkeps, supilame pomidoru padaza. Tada troskini sudedam i puoda, uzpilam vandeniu, kad apsemtu mesa ir troskinam kol mesa suminksteja. Tada sudedame virtas pupeles, griezineliais supjaustytus agurkus ir paverdame dar 5 min., idedame grietine, ismaisome. Apie puse valandos palaikome uzdengtame puode. (as tikrai nelaikau).
Tai toks tas mano receptukas. O jei nenori su darzovem, tai gali daryti viska kaip parasyta, tik nedeti nei pupeliu, nei agurku.
skanaus
gaminau šiandien
sveikos, o as guliasa kitaip darau... prisiskaiciau, kad jus cia visos mesyte kepinat, o as ja verdu
kadangi cia greitpuodzio neturiu, tai virinu ja du kartus, kad putu nebeliktu, o tada i sultini sumetu svoguniuku, morkyciu, visokiu prieskoniu, ir tada dar mesyte, leidu pasitroskint. sultini tirstinu miltais, ismaisytais mazame kiekyje vandens, dar kecupo ipilu ir mums jau skanu
prisiskaiciau cia visokiu receptuku,tai rytoj darysiu ir as guliasa,labaai susigundziau
QUOTE(maliavka @ 2006 04 03, 12:08)
turiu jautienos sprandines. Noriu padaryti guliasa. Girdejau, kad mesyte buna daug minkstesne, jei ja pamarinuoji (turiu tam laiko para). O i koki marinata tai daryti neaisku. Kulinare is manes nekokia... o reikalas man svarbus
tad labai prasau, padekite... Sorry, jei jau tokia tema buvo 











