Bet čia ne 0,05 kokie, netikiu, gal dar laukiam, nesinervuojam

QUOTE(Aga @ 2007 03 20, 15:22)
dar gali buti gerai??? trinu ankstesne zinute ir jungiuosi toliau prie jusu ir tikiu

mergos as prazilsiu galutinai....liepe toliau leistis pregnil, kishtis utrogesta ir pasidaryti HCG penktadieni..... man bloga ......

QUOTE(euromergele @ 2007 03 20, 16:29)
mergos as prazilsiu galutinai....liepe toliau leistis pregnil, kishtis utrogesta ir pasidaryti HCG penktadieni..... man bloga ...... 

Dėl žilumo nepergyvenk, ne viena tokia, aš jau seniai žila

Aš tikiu, kad tai ne pabaiga, o tik laiminga pradžia, bet kam tas pregnyl, a. Klausyk aš vis pamirštu paskelbti, kad turiu atliekamo Pregnyl 2 dėžutes, galiojimas geras, davai tu nepirk, o aš tau jas padovanosiu, a :

Parašysiu į a.ž.

QUOTE(euromergele @ 2007 03 20, 15:29)

Buk gera laikykis, nezinau net ka pasakyti, bet nepasiduok

O dabar tylai pasakysiu:Vilties dar yra

QUOTE(euromergele @ 2007 03 20, 16:29)

o jezus.... tikiu, kad bloga

QUOTE(euromergele @ 2007 03 20, 15:29)

Tai teisingai liepe, as dar liepciau atsigult ir ramiai pagulet, nesamone aisku cia pasakiau...su tavo temperamentu

QUOTE(Šarūniukė @ 2007 03 20, 15:33)
bet kam tas pregnyl, a. Klausyk aš vis pamirštu paskelbti, kad turiu atliekamo
Man irgi reikejo Pregnili leistis

Aš irgi dar tikiu.