Įkraunama...
Įkraunama...

Ką galvojate apie šį vardą- Elektra?

Pagailėkit mergaitės 4u.gif
Atsakyti
Jeigu tėvai elektrikai tai dukra gali būti Elektra.Čia kaip toj reklamoj :kartą paragavęs negali sustot. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Jeigu ne lietuviška šio žodžio reikšmė, šis vardas man būtų gražus ir įdomus. Mažiausiai jis man siejasi su Carmen Electra. Pirmiausia man siejasi su Antikos mitologija, Elektra- Agamemnono duktė, suorganizavusi motinos nužudymą, būtent todėl Freudas dukters pavyduliavimą motinai pavadino Elektros kompleksu. Iš viso graikų mitologijoje buvo trys Elektros personažai. Taigi labai jau juokingo ir neįprasto čia nieko nematau, tik bėda ta, kad lietuviškai siejasi su fizikos reiškiniu.
Atsakyti
Tai gal dar jungiklis, rozete.Ko tevai neprigalvoja noredami issiskirti.Manau vaikas uzauges tikrai nesidziaugs tokiu vardu schmoll.gif
Atsakyti
Tai gal Žaibė pabandykite schmoll.gif
Atsakyti
Mano vyras elektrikas, bet turbūt tikrai nepavadintume taip. g.gif
Atsakyti
Pavadinkit ją Trumpjunge 4u.gif
Bent bus linksmesnis lotuliukas.gif
Arba Jungikle ax.gif
Atsakyti
Man tai juokingiausia butu, jei isgirsciau ka kieme saukiant: "Elektra, Elektryte, eik namo valgyti". Tikrai galvociau, kad zmogui salveleje neviskas gerai blink.gif
Atsakyti
Aham, tkrai pagalvojau, koks būtų mažybinis? Elektrytė? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2007 06 27, 12:29)
Jeigu ne lietuviška šio žodžio reikšmė, šis vardas man būtų gražus ir įdomus. Mažiausiai jis man siejasi su Carmen Electra. Pirmiausia man siejasi su Antikos mitologija, Elektra- Agamemnono duktė, suorganizavusi motinos nužudymą, būtent todėl Freudas dukters pavyduliavimą motinai pavadino Elektros kompleksu. Iš viso graikų mitologijoje buvo trys Elektros personažai. Taigi labai jau juokingo ir neįprasto čia nieko nematau, tik bėda ta, kad lietuviškai siejasi su fizikos reiškiniu.

drinks_cheers.gif
labai gražus vardas būtų, jei tik daugiau žmonių sietų jį su Agamemnono dukra, o ne fizikos reiškiniu cool.gif
Atsakyti
vajeee,tikra nesamone doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
O koks gražus vardo sutrumpinimas - Ele, Elyte, ateik ax.gif
Atsakyti