Įkraunama...
Įkraunama...

Ką galvojate apie šį vardą- Elektra?

Na nezinau ar jus ironizuojate, ar ne, bet man asmeniskai tai labai labai grazus vardas thumbup.gif
Kirciuokite ant le - E le ktra. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elba: 10 liepos 2008 - 21:48
Durniau nesugalvosi. doh.gif Jeigu nieko nereikstu tas zodis - o dabar tragedija.
Atsakyti
blink.gif blink.gif blink.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kaunasada @ 2008 07 11, 12:15)
Durniau nesugalvosi. doh.gif  Jeigu nieko nereikstu tas zodis - o dabar tragedija.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Vardas Elektra o pavardė Rozetė lotuliukas.gif
Atsakyti
Pats vardas tai labai gražus, bet jis tapatinasi su bendriniu daiktavardžiu, kurio reikšmė labai jau neromantiška.. verysad.gif
Atsakyti
na man toks zodis tikrai netinka zmogaus vardui schmoll.gif niekada neduociau tokio vardo savo vaikui blush2.gif nors kiek zmoniu tiek ir nuomoniu,cia nuo tevu priklauso jei jiems grazus galima duoti toki varda...
Atsakyti
QUOTE(prelude @ 2008 07 12, 13:34)
na man toks zodis tikrai netinka zmogaus vardui schmoll.gif niekada neduociau tokio vardo savo vaikui blush2.gif nors kiek zmoniu tiek ir nuomoniu,cia nuo tevu priklauso jei jiems grazus galima duoti toki varda...

Man ir ko tai nelabai schmoll.gif
Atsakyti
Nezinau kokie tevai galetu duoti vaikui toki varda....... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaivaiva @ 2008 07 13, 18:32)
Nezinau kokie tevai galetu duoti vaikui toki varda.......  schmoll.gif

Nelietuviai
Atsakyti
na, kaip antikinė personažė gal.. Elektros kompleksai ir visa kita... bet man nelabai.. šiaip vardas man nieko, bet pernelyg neįprasta LT ir kažkaip netinka
Atsakyti
QUOTE(zmirzlina @ 2008 07 10, 15:10)
Superinis vardas, dar tokio gražaus niekur nesu girdėjusi. O mergytė turbūt graži, kaip iš pieno plaukusi. thumbup.gif

Arba kaip elektros pakratyta lotuliukas.gif
Atsakyti