Įkraunama...
Įkraunama...

Ką galvojate apie šį vardą- Elektra?

QUOTE(ltdana @ 2007 03 08, 17:16)
Ir as jau esu isrinkusi savo pukuotukui varda smile.gif , na tik mergaitei smile.gif ,berniukisku kol kas sau graziu nerandu unsure.gif . O jei gims mergaite pavadinsiu ja DARATEJA arba BEATRYCIA thumbup.gif  biggrin.gif

blink.gif o kodėl ne Dorotėja ar Beatričė? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2007 03 09, 10:05)
blink.gif o kodėl ne Dorotėja ar Beatričė?  blink.gif

man irgi toks klausimas iskilo blink.gif
mazu lenke pagal tautybe g.gif
Atsakyti
man is kart su 220 asociuojas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Violetikas @ 2007 03 06, 12:48)
1. Elektra labai grazus, senovinis vardas.
2. O pravardziuoti gali bet ka, jei vaikas bus silpnas ir leisis, tai ir pravardziuos, ar bus Ieva, ar Elektra.

1. O kame jis senovinis? Pazisti nors viena bobule Lietuvoj tokiu vardu? Nors gal ir galejo tokiu but, nes bent jau Rusijoje, kai atsirado elektra, tai vaikus kazkaip panasiai pavadindavo tokio ivykio garbei (gaila, vardo neatsimenu). Is tu tokiu vardu (kazkieno garbei skirtu) atsimenu tik Ninel (mergaitiskas vardas, is kitos puses skaitosi Lenin- jo garbei taip) biggrin.gif
2. Taip, pravardziuoti gali bet ka. Bet Ieva, bent jau turi 50 ant 50, kad bus/nebus pravardziuojama. O Elektra?... Jau iskart man toks "vardas" kaip pravarde skamba.

Temos autorei- o vyras kaip motyvuoja toki keista pasirinkima? Gal paveiktas filmo "Elektra"? Tiksliau, aktores, ja vaidinusios- Jennifer Garner? smile.gif O gal paveiktas Carmen Electros su savo iskilumais? biggrin.gif Siaip nepazinodama zmogaus butent taip ir pagalvociau smile.gif Nors, turiu pastebet, jei Elektra kirciuosim antaja e kairiniu kirciu, tai visai deretu jusu abieju mergaiciu vardai wink.gif
Atsakyti
tragiskas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2007 03 09, 10:42)
1. O kame jis senovinis? Pazisti nors viena bobule Lietuvoj tokiu vardu? Nors gal ir galejo tokiu but, nes bent jau Rusijoje, kai atsirado elektra, tai vaikus kazkaip panasiai pavadindavo tokio ivykio garbei (gaila, vardo neatsimenu). Is tu tokiu vardu (kazkieno garbei skirtu) atsimenu tik Ninel (mergaitiskas vardas, is kitos puses skaitosi Lenin- jo garbei taip) biggrin.gif

Lt tai tikrai ne senovinis vardas, o Graikijoje - jau nuo Antikos laikų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lakūdra @ 2007 03 05, 12:54)
todel ir esu pries tokius vardus kaip Naglis, ar Azuolas, nes realiai Naglis gali buti, ramus letas ir bailus vaikas bei zmogus,o Azuolas, silpnavalis lieknas ir t.t.

nu nepyk bet truputi i sona nukalbejai -Azuolas kaip zinia nuo senu laiku yra stiprybes ir galios simbolis.o kia manot apie Huberto varda?
Atsakyti
QUOTE(ltdana @ 2007 03 08, 16:16)
Ir as jau esu isrinkusi savo pukuotukui varda smile.gif , na tik mergaitei smile.gif ,berniukisku kol kas sau graziu nerandu unsure.gif . O jei gims mergaite pavadinsiu ja DARATEJA arba BEATRYCIA thumbup.gif  biggrin.gif

Kažkaip ne taip surašei - gal pavadinsit Dorotėja arba Beatriče?
Atsakyti
Jus nepergyvenkit del to vardo, va pirmaja dukra tai norejo Lara pavadinti biggrin.gif Kaip kokia latre...jei suprantat ka as cia parasiau, butu buve Petra Lara Laurinaviciute doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mama liala @ 2007 03 09, 11:26)
nu nepyk bet truputi i sona nukalbejai -Azuolas kaip zinia nuo senu laiku yra stiprybes ir galios simbolis.o kia manot apie Huberto varda?

normalus nedažnas vyriškas kietas vardas biggrin.gif
Atsakyti
nu kas per nesamonė doh.gif prieš duodant tokį vardą reiktų pie vaiką pagalvot,juk iš jos visi šaipysis.Siaubas kažkos,negi žmonėms visai protelis suskystėjo, kad renka tokius vardus doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Azalija @ 2007 03 05, 13:12)
Princas sakyčiau ne iš tos operos  schmoll.gif  OMAS,, sakyčiau labiau nail.gif

dziaulis irgi prie chebros lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti