Įkraunama...
Įkraunama...

Gyd. Zlatkienė

Na as irgi apie sita gydytoja nieko gero negaliu pasakyti. Ateijau pas ja eilinei apziurai, tai rado pas mane 100 ligu, prirase kruva antibiotiku ir man ir vyrui. Ir taip kiekviena karta vis kazka rasdavo, jau paskui nuejau pas kelis kitus specialistus ir jie visiskai nieko man nerado.
Atsakyti
Daug snekanti, kartais ir ne i tema, bet apziuri kruopsciai. Buvom pas ja su vyru apie 24 sav, kad ultragarsa padarytu, paziuretu, kaip vaikiukas vystosi, o tuo paciu abu norejom su mazyliu pabendrauti, tai ji gal koki 40 min visaip ziurejo, matavo, komentavo, kas kaip ir atsake i visus klausimus. Kitur tai pora min ir baigta.
Atsakyti
Labai gera gydytoja thumbup.gif Visa nestuma pas ja lankiausi. Visada kruopsciai apziuri,atsako i visus iskilusius klausimus. Viska konkreciai ir aiskiai isdesto ir nieko " nevynioja i vata". O vaistu be reikalo tikrai neskiria. Jei yra nusiskundimai ir problema tada ir gydo. Tikrai super gydytoja thumbup.gif
Atsakyti
as pas sia gydytoja lankausi gal kokie 8 metai ir tikrai esu ja patenkinta,bet va kas liecia nestuma,tai tikrai pas ja geriau nesilankyti schmoll.gif nes kazkokia issiziojus ji doh.gif kazkada man yra prasitarus,kad nemegsta nesciuju,ypac kai dar ir su vyrais ateina g.gif o kai pati pastojau,tai pajutau,kad tikrai demesio maza
Atsakyti
Galiu ir aš pasakyti, kad tikrai negaliu gražiai atsiliepti apie šią gydytoją. Pabėgau nuo jos nėštumo metu, nes nei paaiškina, nei parodo, nei į klausimus atsako. O dar ir pasityčioja jei ko paklausi. Kompetencijos, mano galva, trūksta, nekalbant apie bendravimo įgūdžius..
Atsakyti
Visą nėštumą esu pas šią gydytoją, man ji labai patinka nenusivyliau aš ja, apžiūri gerai, pataria .
Aišku savotiška moteris, bet visada pašnekėt galima su ja atsako į visus klausimus.
Man asmeniškai ši gydytoja puiki smile.gif
Atsakyti