Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergių šukuosenos

gal ir ne vietoje rasau, taciau sakykite, ar pas ka buvo TIK dvi poros pamergiu? pas mus buvo 3, bet viena nubyrejo doh.gif dabar kazkaip 2 nei sis nei tas man atrodo doh.gif doh.gif ka manot?
Atsakyti
QUOTE(rimvydele @ 2011 06 19, 13:58)
gal ir ne vietoje rasau, taciau sakykite, ar pas ka buvo TIK dvi poros pamergiu? pas mus buvo 3, bet viena nubyrejo doh.gif  dabar kazkaip 2 nei sis nei tas man atrodo doh.gif  doh.gif ka manot?

Pas mus buvo viena pora ir visai del to nesigailiu, net galiu pasakyti, kad labai dziaugiausi, nes maziau problemu ir derinimu kas kam patinka - nepatinka. Kam tu poru reikia? Dabar daugelyje vestuviu nebera jokiu poru, tik liudininkai - viena pora, kuri pasiraso dokumentuose.
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rimvydele @ 2011 06 19, 16:58)
gal ir ne vietoje rasau, taciau sakykite, ar pas ka buvo TIK dvi poros pamergiu? pas mus buvo 3, bet viena nubyrejo doh.gif  dabar kazkaip 2 nei sis nei tas man atrodo doh.gif  doh.gif ka manot?

pas mane lygiai tokia pati situacija.Is pradziu labai nervinausi bet dabar galvoju jei nerasiu kas ustiks i poras dar eit tj uzteks ir dvieju nematau cia nieko blogo ax.gif
Atsakyti
Tokia visai nieko...
Atsakyti
QUOTE(Vika.21 @ 2011 06 27, 15:45)
pas mane lygiai tokia pati situacija.Is pradziu labai nervinausi bet dabar galvoju jei nerasiu kas ustiks i poras dar eit tj uzteks ir dvieju nematau cia nieko blogo ax.gif

Aš galvoju, kad jei yra poros, tai pačių artimiausių žmonių, o ne sutiks/nesutiks kažkas. Na, jei artimiausi draugai, tai aišku, kad sutiks. O jei tokių porų daugiau nei dvi, tai labai sveikintina smile.gif
user posted image
va šita šukuosena man labai nuotaikinga prie atitinkamo stiliaus.
ot, čia nuotakai turėjau omenyje doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šviesi lapė: 28 birželio 2011 - 15:07
Vestuves geguzes men, busiu pirma pamergyte, noretusi kazko fajno pavasarisko, bet plaukai net peciu nesiekia, plonyciai, galvoju gal tresus detis, nes noreciau buti su ilgais plaukuciais, o atsiauginti pavyks max 5cm (ir tai geriausiu atveju biggrin.gif) gal pavyzdeliu, ideju kokiu turite? doh.gif
Atsakyti