Įkraunama...
Įkraunama...

Stebuklingas receptas Jį suvilioti

Vilioti galima įvairiai, dėl didelės meilės viskas įmanoma wub.gif pvz aš dėl savo išrinktojo pradėjau brazdinti gitarą blink.gif pas jį ėjau mokintis mirksiukas.gif ir buvau puiki mokinė, ir esu wub.gif zuikis užkibo wub.gif reikia, suderinti pomėgius ir veiklą, tada meilė atbėgs heart.gif
Atsakyti
geriausias suviliojimas buti graziai, lieknai ir seksualiai! Nors buna visokiu iskrypeliu kuriu skoni sunku prognozuoti. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Viesulas @ 2006 12 16, 23:17)
geriausias suviliojimas buti graziai, lieknai ir seksualiai!

Nu tos, kuriom suviliojimui tik to pakanka dažniausiai suvilioja tokius, kuriuos irgi galima trim žodžiais apibūdint: spinta(arba spintutė biggrin.gif), nepraustaburnis ir nesubrendęs. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viesulas @ 2006 12 17, 00:17)
geriausias suviliojimas buti graziai, lieknai ir seksualiai! Nors buna visokiu iskrypeliu kuriu skoni sunku prognozuoti. blink.gif

Ką vadini iškrypėliais? Tuos, kuriems patinka apvalios moterys? Arba tuos, kuriems kažkokia mergina yra graži, o tau ji bjauri? Beje, seksualumas niekaip nesusijęs su moters figūra ir veido bruožais.

Jei į temą...Nėra to vienintelio stebuklingo recepto. Kiekvienam vaikinui galima pritaikyti vis kitą. Dabar esu įsitikinus, kad nesuviliojamų nėra. Jie pernelyg silpni, kad atsispirtų moters žavesiui. Tik čia nekalbu apie rimtus jausmus. Per prievartą mylimas nebūsi, tas tiesa.
Atsakyti
neviliociau vyro kuris nekreipia i mane demesio biggrin.gif pagal save zinau kad jei manes zmogus netraukia tai netraukia,gali viliot kiek tinkamas nieko nebus..
Atsakyti
QUOTE(Viesulas @ 2006 12 17, 00:17)

Nu nu mad.gif tai jai aš dikta raudona i didela kap šėpa, i da sava diedukui tokia patinku, tai jau anas tep jau i iškrypėlis, aaa???? box.gif
Atsakyti
QUOTE(B.Brigitte @ 2006 12 18, 11:01)
neviliociau vyro kuris nekreipia i mane demesio biggrin.gif pagal save zinau kad jei manes zmogus netraukia tai netraukia,gali viliot kiek tinkamas nieko nebus..

Pritariu mirksiukas.gif Ir neviliokit vaikinu tais metodais kuriais vilioja moterys meksikieciu serialuose doh.gif zudo , pastoja ( juokauju) lotuliukas.gif nes taip irgi nieko nebus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(B.Brigitte @ 2006 12 18, 11:01)

Žinoma...per prievartą nepasidarysi nei mylimas, nei patrauklus. skirtumas tik tas, kad vyrai yra vyrai, jie silpnesni, jiems sunkiau atsispirti vilionėms, o moterys mąsto truputį kitaip, be to, vyrai nežino tokių viliojimo subtilybių kaip moterys tongue.gif Čia tik mano nuomonė 4u.gif
Atsakyti
rodyk demesi ir bus atsakyta nors ne visada veikia tai
Atsakyti
Jei viliojamas vyras laisvas, trumpam jį susiviliot gali (jei moteris nekelia vyrui antipatijos), jei vyras užimtas, čia sunkiau. Arba jis lengvai pasiduos, arba jam net minčių nekils ir niekas neišdegs. O jei kalbėt apie suviliojimą ilgam laikui, bendram gyvenimui lotuliukas.gif , tai būtų sunku. Gali ir pavykti, jei moteris domintų vyrą. Bet iš savo patirties žinau: arba žmogus traukia arba ne, man vilionės nepadėtų.
Atsakyti
Sutinku, su nuomone, jei jis nieko nejaus - tai nieko ir nebus, ir viliojimas čia nepadės.Deja, bet kalbu iš skaudžios patirties blush2.gif ,
Atsakyti
Aš tai nesuprantu kam iš viso reikia vilioti... Jei tavęs nemyli, tai kam toks vyras. O jei myli, tai ir vilioti nereikia, pats dėmesį rodo. Bent taip aš manau.
Atsakyti