Įkraunama...
Įkraunama...

Dauno sindromas

QUOTE(timotey @ 2007 04 24, 11:06)
STIPRYBES JUMS MAMYTES

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Laba diena visoms

Kažkas negerai vyksta. Visur vien kažkokie nesusipratimai , ligos, pykčiai.
Vien tik darbe tiek turiu rūpesčių su klientais, su darbuotojais. Vakar vyresnioji namuose raudojo, kad pati nežino kas jai darosi. Akvilė sloguoja, nelinksma, gulinėja. Ir su vyru kalbamės taip sakyčiau labai atsargiai. ir forume ir aplink tiek segančių. Algytės gaila, mažulytė tokia.
Tiesiog duobė kažkokia. kažkaip reikia sulaukti to pakilimo.
Atsakyti
kazin kaip Algytei sekasi?Tikiuosi,kad mazule jau sveiksta 4u.gif
Atsakyti
o apie dangirės leliuka irgi nieko nežinom gal jau grįžo iš ligoninės? g.gif
Atsakyti
mes ruosiames i lauka jau antra kart siandien,labai jau grazus oras lauke,o namie labai salta,ka jus veikiat?
Atsakyti
Sveikutės.
Trude, nepergyvenk dėl akyčių. Mano zuikiui dažnai papūliuoja. Tiesiog paplaunu ramunėlėm ir viskas. Praeina. Iš pradžių buvau labai išsigandus dėl akyčių. Lietuvoj negavau įprastų levomicitino lašiukų. Pažįstami parvežė iš Kalinigrado srities. Bet dabar nelašinu. Tiesiog paplaunu akytes ramunėlėm ir viskas. Kad supūliuoja - nėra blogai, tai tik akytės reakcija. Parodo, kad kažkas "svetimo" papuolė. Man dažnai netyčia kremuko papuola, nes labai muistosi kai tepu (tipo čia nevyriškas užsiėmimas lotuliukas.gif ).
Aišku, jei pūliuoja ilgiau ir labiau tai jau reikia pasirodyt daktarui.

O dėl kraujuko tirštumo - gali būti dėl to, kad neteko daug skysčių. Viduriavo, vėmė. Reikia kokiu nors būdu kuo daugiau "supilt". Mano vyresnėlė vasarą pasigavo rota virusą. Tai kelias paras vėmė ir viduriavo. Kai nuvažiavom į ligoninę - iš kart pastatė lašelinę infuziją ir sulašino. Maniškė irgi labai nedaug geria, niekaip neprikalbinu. Tai sulašino ir atsigavo vaikas akyse. Nuvažiuok į ligoninę ir sulašins. Baigsis jūsų bėdos. Dabar įveda kateteriuką ir viskas. Čia tik mum baisu. O kad kraujukas tirštas - negerai.
Tikrai, kad bjaurus tipas, tas senis, Kokenyte. Nereikia tokiems nusileisti.

Daivuške, linkėjimai Akvilytei greičiau išsivaduoti iš slogos 4u.gif .
Papildyta:
Vilte, mes tai miegam lauke thumbup.gif . Mano zuikis tik pavalgo ir į lauką biggrin.gif . O aš - kojas deginu biggrin.gif , tik ko tai debesėliai ima rinktis.
Atsakyti
mamytes mes namie,vakare parasysiu kas mum nutiko ir kaip sekesi.O dabar skubu tvarkytis,vistik du vyrai namie seimininkavo.siaubingai jusu pasiilgau yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(dangire @ 2007 04 24, 18:06)
mamytes mes namie,vakare parasysiu kas mum nutiko ir kaip sekesi.O dabar skubu tvarkytis,vistik du vyrai namie seimininkavo.siaubingai jusu pasiilgau yahoo.gif

Kaip faina dabar vėl orai atšilo ir geros naujienos pasipylė,na dar Algytės laukiam ,kol iš ligoninės grįš tikriausiai jau sveiksta,jug tokia graži saulutė už lango 4u.gif
Atsakyti
Smagu, Dangire, kad jau namučiuose 4u.gif . Papasakok kas ten jum nutiko g.gif . Nekantraujam bigsmile.gif .

Labai neramu kaip Algytė? Gal kas žinot? Nei AD23 nesimato, gal ką žinai?
Atsakyti
QUOTE(dangire @ 2007 04 24, 18:06)

Sveikos sugrįžusios 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti