Sveikutės.
Trude, nepergyvenk dėl akyčių. Mano zuikiui dažnai papūliuoja. Tiesiog paplaunu ramunėlėm ir viskas. Praeina. Iš pradžių buvau labai išsigandus dėl akyčių. Lietuvoj negavau įprastų levomicitino lašiukų. Pažįstami parvežė iš Kalinigrado srities. Bet dabar nelašinu. Tiesiog paplaunu akytes ramunėlėm ir viskas. Kad supūliuoja - nėra blogai, tai tik akytės reakcija. Parodo, kad kažkas "svetimo" papuolė. Man dažnai netyčia kremuko papuola, nes labai muistosi kai tepu (tipo čia nevyriškas užsiėmimas

).
Aišku, jei pūliuoja ilgiau ir labiau tai jau reikia pasirodyt daktarui.
O dėl kraujuko tirštumo - gali būti dėl to, kad neteko daug skysčių. Viduriavo, vėmė. Reikia kokiu nors būdu kuo daugiau "supilt". Mano vyresnėlė vasarą pasigavo rota virusą. Tai kelias paras vėmė ir viduriavo. Kai nuvažiavom į ligoninę - iš kart pastatė lašelinę infuziją ir sulašino. Maniškė irgi labai nedaug geria, niekaip neprikalbinu. Tai sulašino ir atsigavo vaikas akyse. Nuvažiuok į ligoninę ir sulašins. Baigsis jūsų bėdos. Dabar įveda kateteriuką ir viskas. Čia tik mum baisu. O kad kraujukas tirštas - negerai.
Tikrai, kad bjaurus tipas, tas senis, Kokenyte. Nereikia tokiems nusileisti.
Daivuške, linkėjimai Akvilytei greičiau išsivaduoti iš slogos

.
Papildyta:Vilte, mes tai miegam lauke

. Mano zuikis tik pavalgo ir į lauką

. O aš - kojas deginu

, tik ko tai debesėliai ima rinktis.