Įkraunama...
Įkraunama...

Berniukų bėdos

QUOTE(EgluteN @ 2010 08 28, 23:18)
atejauir as su tokia beda,nes mazasis duse ka tik taip klykti predejo,kai su kempynele bandizua apiprausti,kad net iki isterijos.Uzdejau ramuneliu kompresa siap ne taip nurofen sugirdzius,pimpukas kaip balionelis,galiukas paraudes verysad.gif Visad keisdama sauskelnes nuplaunu po dusu,jei"prisidejes"tai su muilu,vakare dusas...O jis dar turi mada ta savo peliuka sukti,lankstyti visaip.Ar gali but,kad liaudiskai tariant pritryne jis ji?

Greiciausiai bus uzdegimas 4u.gif Mes tepem baneocin tepalu,3 krt dienoj.Atitrauki pipi,su ramunelem nuplauni ir patepi,greit praejo per kelias dienas.Maniskis irgi megstantis ciupint ji pastoviai beveik,tai va ir uzturejom.Bet dar ir po vasaros sake daznas dalykas cia berniukams.Maudosi,smelio prilenda dar ko ir gaunasi uzdegimas.

O dabar kita beda uzpuole doh.gif Pipis visai neatsitraukia,tepem ir tuo tepalu per savaite jokiu pokyciu,gavom sian siuntima i santariskes pas gyd Ivanova,bet dar laukt visa menesi.Mano vaiko anga siaura,todel daktare liepe atitraukinet i savaite karta nuo gimimo,kad isvalyt ir matyt kad neuzaugtu visai.Men laiko neatitraukem ir viskas.Tai jauciu teks plest ir didint anga cool.gif Baisu nerealiai.Sako jei uzauga visai paskui vaikas gali nustot slapintis,prasideda inkstu uzdegimai ir t.t.Zodziu laiku pastebejom,nes paauglystej isvis daug problemu kyla.
Atsakyti
QUOTE(Morgan @ 2010 08 30, 13:09)
Greiciausiai bus uzdegimas 4u.gif Mes tepem baneocin tepalu,3 krt dienoj.Atitrauki pipi,su ramunelem nuplauni ir patepi,greit praejo per kelias dienas.Maniskis irgi megstantis ciupint ji pastoviai beveik,tai va ir uzturejom.Bet dar ir po vasaros sake daznas dalykas cia berniukams.Maudosi,smelio prilenda dar ko ir gaunasi uzdegimas.

O dabar kita beda uzpuole doh.gif Pipis visai neatsitraukia,tepem ir tuo tepalu per savaite jokiu pokyciu,gavom sian siuntima i santariskes pas gyd Ivanova,bet dar laukt visa menesi.Mano vaiko anga siaura,todel daktare liepe atitraukinet i savaite karta nuo gimimo,kad isvalyt ir matyt kad neuzaugtu visai.Men laiko neatitraukem ir viskas.Tai jauciu teks plest ir didint anga cool.gif Baisu nerealiai.Sako jei uzauga visai paskui vaikas gali nustot slapintis,prasideda inkstu uzdegimai ir t.t.Zodziu laiku pastebejom,nes paauglystej isvis daug problemu kyla.

Tik nesinervinkit.
Pirmiausiai reikia pamirkyti silpnam permanganato tirpale. Apie 15 min, tada suminkštėje odelė. Mes rytais tapdavom baneocinu, vakare hidrokortizonu. Reikia labai atsagiai atitraukti, kad neįplyštų. Ir taip kelias savaites. Mums buvo tas pats. lankomės pas Puziną. Nieko nereikia skubėt operuoti. kai jau neparsiusios, tada operuos.
Atsakyti
QUOTE(vastulka @ 2010 08 30, 14:10)
Tik nesinervinkit.
Pirmiausiai reikia pamirkyti silpnam permanganato tirpale. Apie 15 min, tada suminkštėje odelė. Mes rytais tapdavom baneocinu, vakare hidrokortizonu. Reikia labai atsagiai atitraukti, kad neįplyštų. Ir taip kelias savaites. Mums buvo tas pats. lankomės pas Puziną. Nieko nereikia skubėt operuoti. kai jau neparsiusios, tada operuos.

Aciu uz info 4u.gif O po kiek laiko pradejo normaliai atsitraukinet? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Morgan @ 2010 08 30, 17:47)
Aciu uz info 4u.gif O po kiek laiko pradejo normaliai atsitraukinet? blush2.gif

Aš galiu pasakyti, kad šį malonumą turim nuo 6 mėn. Dabar greit 4 metai. Bet gydytojas neliepia operuoti. Laikas nuo laiko vis padarom procedūras kai reikia ir viskas.
Atsakyti
o jus atitraukinejat nuo gimimo? g.gif man kazkaip nei gydytoja ta tema nieko nesako, nei paziuri ten vaikui.. as tik prausiu, maudau vaika kasdien, bet neatitraukijneju, gal blogai darau?
Atsakyti
Mums balanopostitas.Jau nuo vakar mazyliui tikrai geriau,siandien jau galiu ramiai apiplauti.Vakar vakare mirkiau kalio permanganato vonioje,sugerem antibiotikus(trimethoprim,2xdienoj po 7,5ml,5ddienu kursas-tikrai padeda,rezultatai akyvaizdus),tikiuosi labai,kad per likusias dienas issivalys.Daugiau info cia:
http://www.sveikaszm...r...9&ligid=170
Atsakyti
QUOTE(vikiel @ 2010 08 30, 20:45)
o jus atitraukinejat nuo gimimo?  g.gif  man kazkaip nei gydytoja ta tema nieko nesako, nei paziuri  ten vaikui.. as tik prausiu, maudau vaika kasdien, bet neatitraukijneju, gal blogai darau?

Nieko atitraukinėti nereikia. Tik reikia stebėti, jei prieš pradedant siusioti pirma cypukas išsipučia, tik po to pradeda bėti sisiukas, tai jau pirmas ženklas, kad negerai.
Atsakyti
labutis. na mano berniukui 4 m. tas pats, kur pries tai mamyte rase: pirma balionelis pasidaro o paskiau sysius bega. lankemes klinikose - menesi tepem betnovate tai nepadejo, tai dabar operacija rugsejo pabaigoj laukia verysad.gif sake arba galima meniska apipjaustyma daryti, kuris 30 proc. po kurio laiko vel viskas atsinaujina, arba ta tikraji appjaustyma. tik primine apie lietuviu toki negrazu buda kaip pasityciojima, bet manau kol pas panas vaikscios dar ar i bendus vyriskus tualetus, tai tas budas bus isnykes. ax.gif o gal kuri mamyte buvo jau su tuo susidurusi? kaip tas gyjimas po operacijos sekesi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Irtisa @ 2010 08 30, 22:25)
labutis. na mano berniukui 4 m. tas pats, kur pries tai mamyte rase: pirma balionelis pasidaro o paskiau sysius bega. lankemes klinikose - menesi tepem betnovate tai nepadejo, tai dabar operacija rugsejo pabaigoj laukia  verysad.gif sake arba galima meniska apipjaustyma daryti, kuris 30 proc. po kurio laiko vel viskas atsinaujina, arba ta tikraji appjaustyma. tik primine apie lietuviu toki negrazu buda kaip pasityciojima, bet manau kol pas panas vaikscios dar ar i bendus vyriskus tualetus, tai tas budas bus isnykes.  ax.gif o gal kuri mamyte buvo jau su tuo susidurusi? kaip tas gyjimas po operacijos sekesi  unsure.gif

O koks gydytojas jums taip nusprendė? Mes kiek lankėmės pas gyd. Puziną, tiek jis sakė neskubėti. Jei prasisioja, tai mirkyti, atitraukinėti ir tepti hidrokortizonu. Mums irgi net pūlių buvo pasirodę, gal karščiai šios vasaros kalti, bet kaip ir rašiau anksčiau, procedūra ta pati, tik prisidėjo antibiotikas baneocin tepalas. Nieko gerti nereikėjo. Yra įvairių nuomonių. Bet mane vien tai, kad vaikas gaus narkozę, jau baugina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vastulka: 30 rugpjūčio 2010 - 21:42
QUOTE(vastulka @ 2010 08 30, 21:41)
O koks gydytojas jums taip nusprendė? Mes kiek lankėmės pas gyd. Puziną, tiek jis sakė neskubėti. Jei prasisioja, tai mirkyti, atitraukinėti ir tepti hidrokortizonu. Mums irgi net pūlių buvo pasirodę, gal karščiai šios vasaros kalti, bet kaip ir rašiau anksčiau, procedūra ta pati, tik prisidėjo antibiotikas baneocin tepalas. Nieko gerti nereikėjo. Yra įvairių nuomonių. Bet mane vien tai, kad vaikas gaus narkozę, jau baugina.

pas kilda klinikose lankiausi. unsure.gif tai va net nezinau ka bedaryti. kad jam ten labai labai mazai atsismaukia. sakau gal ta menini ju vadinama apipjaustyma paprasyti kad padarytu o paskiau jau tik neuzleisti ir smaukineti daznai. aisku gydytojams tai lengviau apijaustys ir ramu, bet kas vaikuciui geriau.......... g.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti