Jeigu ne megejiskas,tai matyt kad reikia.
QUOTE(denaxa @ 2007 04 05, 17:32)
Jeigu ne megejiskas,tai matyt kad reikia.
nu tai pirma gal i megejiska? nes ne megeju siaip profai vaziuoja, tai pilnai ruostos masinos reik...
beje, lt cempionatui slalomo reik licenzijos ir ner moteru klases. atkrinta

reik eit zet kalendoriu kur bus megeju ralis, ten moterys isskiriamos, reiks dalyvaut
Si sekmadieni,27d.,SVC slalomo trecias etapas vyks Vilniuje prie hyper Rimi Savanoriuose.Tai gal bus norinciu dalyvauti?Praeitam etape net 11 merginu buvo.O kaip smagu prasilakstyti!
Atvaziuokit,kas turit noro ,tikrai smagu bus

Na,tai negi niekas nenori savo jegu ismeginti?

Sveikos, ziuriu apie lenktynes, ne daug diskutuojat. Gal tik pamirsot kad apie jas galima palepeti.
Jei kas nors suzinosit kokios megejiskos lenktynes kur vyksta parasykit. ziuresim. Gal ir man kada nors reikia pirma karta kur nors sudalyvauti

Slalomai tai pastoviai kur nors vyksta,tai ten,tai sen...
sportiniuose saituose reikia ziuret,pvz.,yra toks xtra ,ten absoliuciai visa info yra.As paprastai vaziuoju tuose,kur vyksta Vilniuje ir Sirvintose

2002m dalyvavau drage, savo klaseje pasiekiau gana nemazai, kad pratesti savo pomegi i masinyte reikia nemazos investicijos

QUOTE(_braskute @ 2007 07 29, 18:55)
2002m dalyvavau drage, savo klaseje pasiekiau gana nemazai, kad pratesti savo pomegi i masinyte reikia nemazos investicijos 

Drage-taip,slalomui tiek investuot nereikia,nors tai irgi sioks toks masinos drozimas.Svarbu,kad padangos geros butu.Na ir,aisku,pranasuma turi mazesnes masinytes

Man irgi reikes kokiose nors varzybose sudalyvauti. Tik va beda- visada masinytes gaila.
Dabar jau draugas turi masina kaip tik tokiems reikalams tai galesiu is meginti savo laime.

QUOTE(denaxa @ 2007 07 29, 23:20)
Drage-taip,slalomui tiek investuot nereikia,nors tai irgi sioks toks masinos drozimas.Svarbu,kad padangos geros butu.Na ir,aisku,pranasuma turi mazesnes masinytes
O as tai su caravanu vaziuoju
Ka padarysi,neturiu kitokios,o vaziuoti norisi 

kedainiuose maciau su bmv vyrukas driftino, ant ratu "praklatkes" (isplatinimus) pasidares ir dar aliuminius

o slalomas asmeniskai ne man, kazkaip norisi to greicio ir viskas

QUOTE(_braskute @ 2007 07 30, 11:39)
kedainiuose maciau su bmv vyrukas driftino, ant ratu "praklatkes" (isplatinimus) pasidares ir dar aliuminius
na vaizdas buvo geras, kad ratas paskui ana nuleke

"Rastavkes" dedamos del masinos stabilumo didesnio,kad ne taip greit verstusi,bet ne visi jas megsta,cia irgi ir minusu siokiu tokiu yra.
O kas del greicio-slalome jo tikrai pakanka,tarp kliuciu mini gaza iki dugno

QUOTE(denaxa @ 2007 07 30, 22:55)
"Rastavkes" dedamos del masinos stabilumo didesnio,kad ne taip greit verstusi,bet ne visi jas megsta,cia irgi ir minusu siokiu tokiu yra.
\
\
na siaip jos dedasi kad, ratai platesni atrodytu, issinestu pro sparno krasta