QUOTE(džu @ 2014 09 15, 09:38)
Čia taip dažnai būna, kas prasčiau važiuoja lėtuminiuose, atsigauna greituminiuose ir atvirkščiai
Moterų slalome pirma buvau.

Vakar greituminiame antra moteryse. Iš tikro tai su greituminiu jaučiu, kad jau trūksta žinių, reiks kažką mąstyt tuo klausimu kitąmet.
Pažiūrėjau rezultatus, pas jus greituminiam mažiau buvo, pas mus, arti 90 netgi

tarpų jų gerai žinomi vardai, kaip ugnius žiedavičius ir kiti su savo monstriukais

trasa rukloje trumpesnė, apie 1500 km, laikų skirtumai irgi mažesni gavosi, mano geriausias buvo per 1.01.05, o geriausias trasoje su evo 00,55.02
Pažiūrėsim, kaip man seksis su tuo opeliu lėtuminiuose toliau, spalio pradžioj turėtų būti dar pajūrio slalomo paskutinis etapas. Vis dar tikiuosi, kad apsipratus seksis geriau.
Šaunuolė

Čia jau rimta konkurencija pas jus, pas mus šitų organizatorių slalomuose visada panašiai dalyvių būna - daugmaž tie patys veidai. Bet man kol kas taip smagiau - yra galimybė susipažinti artimiau su kitais, pabendrauti daugiau. Be to, šitie organizuoja geriau, nei pajūriečiai, dalyviai rimtesni.
Vainodėj trasa buvo apie 1,8 km, bet važiavom po du ratus, tai ir laikai visai kiti gaunasi. Sakė, kad jei bus gera žiema, tai bandys suorganizuoti 3 km trasos slalomiuką ant ledo. Džu, nieko nežinau - privalėsi atvažiuoti,jei bus
QUOTE(denaxa @ 2014 09 15, 18:55)
Saunuoles,mergaites,taip ir toliau
Dėkui

Šiaip jei ne tu, tai ko gero nebūčiau ant viso to užsikabliavusi, tad dėkui tau