QUOTE(džu @ 2015 03 20, 18:27)
na, tavo atveju, gal šiauliai arčiau būtų? ten irgi labai dažnai visko vyksta, ladasport klubas panevėžy irgi daug organizuoja.
Aha, į Šiaulių pusę kartais pasidairau, bet vis neužtenka ryžto daugiau pasidomėti, pirmas žingsnis reikalauja daugiau drąsos.
QUOTE(džu @ 2015 03 21, 11:30)
Aš dabar viską iki cento suskaičiavus, liko mažai laiko iki sezono mašiną pasiruošt, o dar nei padangos nepaimtos, dar dalių kai kurių reikia ir koilų kitų, arkas pūst, nes ratai netelpa, lopšį įmontuot, gauges sudėt, variklio bėdas išspręst, dėžę pakeist, suprogramuot, ir čia tik dalis darbų

Gal ir geria, kad pati mažai išmanau tuos techninius dalykus, nes turbūt kiltų norai irgi pasiremontuoti
QUOTE(džu @ 2015 03 21, 11:58)
tai vat būtent, mane kažkaip išvis nelabai traukia bobiški renginiai, skirti tik moteriškėms, aš ir moterų klasę vadinu paguodos klase
QUOTE(denaxa @ 2015 03 21, 12:36)
O as tuose moteriskuose jauciuosi nei viens nei du, kazkaip ne savo rogese... nzn nzn... kazkokia tais nenormali matyt esu, balta varna...

As ir darbe su moteriskem nelabai kazkaip... nezinau net apie ka sneketi...
Aš nuo vaikystės iki pat dabar geriau jaučiuosi vyriškoje kompanijoje, nerandu bendros kalbos su moteriškėm.