Įkraunama...
Įkraunama...

Bibliotekos

seniai esu buvusi bibliotekose  :smile.gif, bet va, nuo kitos savaitės teks iš naujo pažint tą džiaugsmą  :smile.gif, nes mokslams reikia kalnų literatūros ohmy.gif.
Kokiose bibliotekose lankotės, žinau tik keletą, bet kažin, kur geresnės sąlygos, nereikia tų ilgų kvailų susipažinimų kaip Mažvydo bibliotekoj, Mickevičiaus bibliotekoj tai labai sena literatūra, kiek pamenu, o skaitykla tai ten labai faina, prieš 7 m. ten sėdėdavau su pilvuku  ;D...kažkokia yra Technikos biblioteka prie Aušros vartų, taip pat Karoliniškėse, atrodo, prie "Merkurijaus"...
Gi vistiek labiau apsimoka eit skaityklon, šviest lapus nei pirkt paeiliui knygynuose įvairią literatūrą  ???Kiek žinau, univeros bibliotekoj tai irgi nelabai didelis tų knygų asortimentas.Kur galit patart kreiptis dėl verslo,  ekonomikos krypties knygų?
Atsakyti
[quote]
Yra, tik ne prie Aušros vartų, o prie Bočių restorano, Šv.Ignoto gatvėj. Katalogus gali peržvelgti www.tb.lt, o turint skaitytojo bilietą knygas galima užsisakyti ir internetu. Ten vietoje galima atsišviesti, tik gal brangoka.
Atsakyti
o, ačiū  ;), gavau naujos informacijos  :D
Atsakyti
Studiju laikais daznai naudodavausi Amerikos Centro biblioteka. Ne tiek daug ten knygu, bet yra kompiuterine ivairiu moksliniu zurnalu duombaze. Ieskai pagal raktinius zodzius, ismeta tau diskelio numeri, zurnalo pavadinima ir numeri. Randi ta diskeli, istatai ir gali skaityti straipsni, gali atspausdinti. Ten beveik viska savo diplominius ir radau. O ko neradau, parasiau emailus amerikeciams mokslininkams, kad ieskau ju straipsniu, rasau panasia tema. Labai noriai atsiunte.  ;) O vienas net ta pacia diena atfaksavo 20 psl. Kiek gi jam tai kainavo?  ???
Atsakyti
QUOTE
Studiju laikais daznai naudodavausi Amerikos Centro biblioteka. Ne tiek daug ten knygu, bet yra kompiuterine ivairiu moksliniu zurnalu duombaze. Ieskai pagal raktinius zodzius, ismeta tau diskelio numeri, zurnalo pavadinima ir numeri. Randi ta diskeli, istatai ir gali skaityti straipsni, gali atspausdinti. Ten beveik viska savo diplominius ir radau. O ko neradau, parasiau emailus amerikeciams mokslininkams, kad ieskau ju straipsniu, rasau panasia tema. Labai noriai atsiunte.  wink.gif O vienas net ta pacia diena atfaksavo 20 psl. Kiek gi jam tai kainavo?  ???



geras, o kur tą centrą rast ar pasiskambint?Ar ten visa literatūra tik anglų k. (sako, kad geriausi straipsniai, knygos -rusų ir anglų k.) ???
Atsakyti
Norejau paklaust: ar bibliotekose (skaityklose) yra zurnalu mamoms (kaip "Mazylis" ir pan)? Nes jau visai apleidau savo "Zurnalu rodykle mamoms"  :smile.gif Jau ir nebeperku siu zurnalu, o atnaujint tai norisi ;D
Atsakyti
Na, bent jau pas mus darbe tikrai yra Tavo vaikas. Daugiau kitu mamoms skirtu ner ??? ;D
LENGVUTE, o knygas tau gali parsiusti ir is kitos bibliotekos, jei reik. Ne tik is Lietuvos, bet ir is kitu saliu. Jei randi, ko tau reikia kazkur kitur, yra toks tarpbibliotekinis abonementas.
Atsakyti
QUOTE
ei randi, ko tau reikia kazkur kitur, yra toks tarpbibliotekinis abonementas.


gal gali papasakoti plačiau  ;)
Atsakyti
Na, jei surandi kataloguose, kad kokia nors tau reikiama knyga yra kazkurioj kito miesto ( kitos salies) bibliotekoje, sakai bibliotekininkei, tau duoda uzpildyt uzsakyma, ir per tam tikra laika(ir kazkoki uzmokesti) tau ja parsiuncia.
Atsakyti
o kur tie katalogai, bet kurioj bibliotekoj?Kompe ar žurnalo pavidalo?
Atsakyti
Kompe, kompe, jei ko nesupranti, tau bibliografijos skyriuj viska turi paaiskinti - kaip, kur ieskoti.
Atsakyti
QUOTE
Norejau paklaust: ar bibliotekose (skaityklose) yra zurnalu mamoms (kaip "Mazylis" ir pan)? Nes jau visai apleidau savo "Zurnalu rodykle mamoms"  :smile.gif Jau ir nebeperku siu zurnalu, o atnaujint tai norisi ;D


O! bibliotekos yra mano specialybe, kuri man lbai patinka smile.gif))

Viksreli, kiek zinau, Mazvyde tikrai turi buti. Nacionaline biblioteka - joje saugoma VISA literatura. Ten yra tokia zurnalu skaitykla - joje laisvai gali sau sedeti ir skaityti visokius mamu zurnalus. Jie tik issinesti namo neleidzia.
Atsakyti