Įkraunama...
Įkraunama...

Atostogos Maldyvuose

QUOTE(atenamarija @ 2007 03 08, 14:58)
Grožėjausi,grožėjausi gražiais žmonėmis egzotiškoje gamtoje ir pagalvojau ar jūs patys likot patenkinti šia kelione?Kokia dalimi išsipildė lūkesčiai,ar norisi dar kartą ten vykti? group.gif

Dėkui. Tai- pirmoji mūsų visos šeimos kelionė į egzotinę šalį. Lūkesčiai pasitvirtino dviem šimtais procentų. Kitoje temoje minėjau, jog manau, kad kažkuriame gyvenime buvau maldyvietė smile.gif : man taip tiko tropikų klimatas, vietinis maistas, dingo manoji depresija blush2.gif , skrandžio refliksas, kuris čia LT jau vėl bando pasireikšti mad.gif. Man atostogos Maldyvuose- realizuotas sapnas, fantazijų išsipildymas. Tik atmerkus akis ryte puoli į šiltą ir švarutėlį, skaidrų vandenyną. Saulė kaitina, bet nekepina, nurudom visai kitaip nei LT, labai graži spalva wub.gif . Drėgmė didelė, nereikėjo jokių kremų, jokių aliejų blink.gif mano sausiems plaukams ir odai. Žodžiu, atsigavau. Vaikams taip pat labai patiko, bet jiems patinka ir mūsų kaime biggrin.gif ( čia aš apie mažuosius), beje, berniukui Maldyvuose buvo visiškai dingę astmos simptomai, kurie LT vėl atsinaujino unsure.gif . Važiuočiau dar, važiuočiau, važiuočiau. Myliu Maldyvus wub.gif . Po vienuolikos dienų aš tikrai dar nenorėjau į Lietuvą, man buvo labai liūdna, kad reikia išvažiuoti. Nors....draugai jau norėjo namo, bet jie LT buvo palikę mažutę dukrytę. O mano gi visa šeima šalia smile.gif . Sutikau vyriškį, rusą, jis Maldyvuose atostogavo jau penktą kartą blink.gif . Keliauja jis daug, bet atostogauti važiuoja į Maldyvus. Sakė, kad tokio tobulo klimato, vandens nerado dar niekur. O po vandeniu kokia grožybė blink.gif . Keista, rodos, nieko tokio neveikdavome, tik kaitinomės, snorklingavom, maudėmės, valgėm, vakarodavom su šokiais ir kokteiliais, bet naktį miegodavom kaip užmušti. O paukščių garsai....vandenyno ošimas wub.gif . Noriu vėl TEN smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ElinaX: 08 kovo 2007 - 14:42
fantastika vacation1.gif

mastau.gif ooooooo, blush2.gif ar galima būtų sužinot kiek kaštuoja 11 dienų rojuje 1 galvai blush2.gif na matematiškai ....

notworthy.gifnotworthy.gifnotworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(trampararam @ 2007 03 08, 16:02)
ar galima būtų sužinot kiek kaštuoja 11 dienų rojuje 1 galvai blush2.gif na matematiškai ....
notworthy.gifnotworthy.gifnotworthy.gif

šeši- septyni tūkstančiai litų (nematematiškai smile.gif ). Kadangi mūsų važiavo didelė banda, net neskaičiavom kiekvienam. Į šituos pinigėlius neįeina skiepai, masažai, kokteiliai, suvenyrai, kelionės į Male ir gretimas salas unsure.gif. Maldyvuose kainos didokos. Mano saloje masažas kainavo - 40-70 dolerių verysad.gif, sulčių stiklinė- 5-6 doleriai, kasdien po baksiuką palikdavom kambarių tvarkytojams, žvejyba vakare vienam kainavo 20 dolerių ( trys valandos), eksursija į Male vienam-60 dol. Prie visko pliusuokit 10 procentų ( ten tokia taksa). Taigi, kadangi, mūsų šeima- ne juokas, tai išlaidų joooo wink.gif , pakako smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ElinaX: 08 kovo 2007 - 15:26
dėkui

mastau.gif cry.gif cray.gif dar ne šiemet cray.gif doh.gif ir greičiausiai ne kitą...
Atsakyti
Beje, visai fainai galima pailsėti ir be mano minėtų pramogų ax.gif .
Beje, maitinimas toks blink.gif , kad pilnai pakanka pusryčių ir vakarienės, kas ėmė all inclusive- apsišovė doh.gif . Neįmanoma tiek dažnai valgyti, visų pirma- nersinori, nes maistas sotus, gausus pasirinkimas: nuo kiaušinienės iki skaniausių desertų, vaisių, blynų, antra- būtum pririštas prie restorano g.gif , mes būtent pietų metu snorklinguodavom, važiuopdavom į žvejybą ar ekskursiją, o kartais primigdavom vėsiame kambaryje. Vakare pusę aštuonių laukdavo gausiausia, skaniausia vakarienė
Atsakyti
Fantastiškos atostogos.Svajoju apie tokias jau daug metų...
šeimynėlė jūsų labai fainuoliška, tokie nelietuviški man pasirodėt smile.gif
Atsakyti
pasaka wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Dar nuotraukyčių blush2.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image