QUOTE(atenamarija @ 2007 03 08, 14:58)
Grožėjausi,grožėjausi gražiais žmonėmis egzotiškoje gamtoje ir pagalvojau ar jūs patys likot patenkinti šia kelione?Kokia dalimi išsipildė lūkesčiai,ar norisi dar kartą ten vykti?
Dėkui. Tai- pirmoji mūsų visos šeimos kelionė į egzotinę šalį. Lūkesčiai pasitvirtino dviem šimtais procentų. Kitoje temoje minėjau, jog manau, kad kažkuriame gyvenime buvau maldyvietė

: man taip tiko tropikų klimatas, vietinis maistas, dingo manoji depresija

, skrandžio refliksas, kuris čia LT jau vėl bando pasireikšti

. Man atostogos Maldyvuose- realizuotas sapnas, fantazijų išsipildymas. Tik atmerkus akis ryte puoli į šiltą ir švarutėlį, skaidrų vandenyną. Saulė kaitina, bet nekepina, nurudom visai kitaip nei LT, labai graži spalva

. Drėgmė didelė, nereikėjo jokių kremų, jokių aliejų

mano sausiems plaukams ir odai. Žodžiu, atsigavau. Vaikams taip pat labai patiko, bet jiems patinka ir mūsų kaime

( čia aš apie mažuosius), beje, berniukui Maldyvuose buvo visiškai dingę astmos simptomai, kurie LT vėl atsinaujino

. Važiuočiau dar, važiuočiau, važiuočiau. Myliu Maldyvus

. Po vienuolikos dienų aš tikrai dar nenorėjau į Lietuvą, man buvo labai liūdna, kad reikia išvažiuoti. Nors....draugai jau norėjo namo, bet jie LT buvo palikę mažutę dukrytę. O mano gi visa šeima šalia

. Sutikau vyriškį, rusą, jis Maldyvuose atostogavo jau penktą kartą

. Keliauja jis daug, bet atostogauti važiuoja į Maldyvus. Sakė, kad tokio tobulo klimato, vandens nerado dar niekur. O po vandeniu kokia grožybė

. Keista, rodos, nieko tokio neveikdavome, tik kaitinomės, snorklingavom, maudėmės, valgėm, vakarodavom su šokiais ir kokteiliais, bet naktį miegodavom kaip užmušti. O paukščių garsai....vandenyno ošimas

. Noriu vėl TEN