Įkraunama...
Įkraunama...

Ūla

Man pats graziausias 4u.gif
Atsakyti
Man tai jis tiesiog tragiškas doh.gif Gi yra daug kartų gražesnių mergaitiškų vardų smile.gif
Atsakyti

Man tai jis tiesiog tragiškas doh.gif Gi yra daug kartų gražesnių mergaitiškų vardų smile.gif

De skonio nesigincijama.....Vieniem tragiskas, kitiems pats graziausias... mirksiukas.gif
Atsakyti
o man sis vardas pats pats nuostabiausias pasaulyje!!!!!!! wub.gif wub.gif wub.gif kai rinkome antrai dukrelei varda, pagalvojau, kad kaip isrinkti vel toki pat grazu kaip pirkagimei, kurios vardas Ūla wub.gif
Papildyta:
QUOTE(September_Lady @ 2011 01 17, 15:43)
kol maza Ūlytė grazu, bet Ūla - per riebu man  g.gif

o va kas liecia mazybiskuma - tai jau Ūlytė man negrazu bile kaip ...Ūlyte kaip skylyte. As dukra noredama mazybiskai pavadinti saukiu Ūlute, bet ne Ūlyte smile.gif

o del daznumo - per 2,5 metu kaip daveme dukrai Ūlos varda dar nesu sutikusi mergaites tokiu vardu. Vardas po šiai dienai stebima kam pasakom, o man tas patinka, kad kitoks negu kiti siuo metu labai populiarus vardai kaip Meja, Leja, Elze, Kamile ir kiti...o va apie Ūlos varda nepasakyciau, kad jis labai daznas.
Atsakyti
QUOTE(sarune+ @ 2011 06 23, 18:46)
o del daznumo - per 2,5 metu kaip daveme dukrai Ūlos varda dar nesu sutikusi mergaites tokiu vardu. Vardas po šiai dienai stebima kam pasakom, o man tas patinka, kad kitoks negu kiti siuo metu labai populiarus vardai kaip Meja, Leja, Elze, Kamile ir kiti...o va apie Ūlos varda nepasakyciau, kad jis labai daznas.

Pažįstu penkiasdešimtmetę Ūlą, protinga ir graži moteris... Sako, buvo "užsakyta" prie Ūlos upės biggrin.gif

Atsakyti
Grazus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Amberr*: 23 birželio 2011 - 23:30
Labai grazus smile.gif
Atsakyti
Labai grazus vardas biggrin.gif
Atsakyti
Turiu krikstadukre Ula, tai jau tikra Ula biggrin.gif
Atsakyti
LAbai grazus 4u.gif
Atsakyti
Mes savo dukrytę taip pavadinsim, abiems su vyru pats gražiausias vardas wub.gif

Na dėl populiarumo, tai nėra jis jau toks populiarus, kam pasakom - visi kaip į nenormalius pasižiūri, tipo, ką čia per nesąmonę sugalvojot doh.gif lotuliukas.gif bet mums nė motais, kad ir visos pasaulio mergaitės tokiu vardu būtų pavadintos, svarbu, kad mums gražu. Ir dėl populiarumo, tai gabijos, gabrielės, tėjos, lėjos ir kiti į 10 patenkantys vardai 1000 kartų populiaresni, taigi nemanau, kad nereiktų duoti tokio vardo dėl populiarumo.
Atsakyti
Mano nuomone yra gražesnių.smile.gif
Atsakyti