Įkraunama...
Įkraunama...

Ūla

gražus, bet daug mergaičių tokiu vardu yra. jei nenorit reto vardo, pirmyn biggrin.gif
Atsakyti
Labai gražus vardas wub.gif
Atsakyti
Pazistamiem gime dukryte ir ja pavadino ŪLA, bet labai sunku ja vadinti mazybiniu vardu kai mazyte dar yra, o kai uzaugs, man toks vardas nelabai tinkamas moteriai...nors as savo dukrytei duociau Milena, bet mazybinio vardo nelabai irgi yra,nesauksi gi Milenyte ar dar kazkaip,keistai skamba..
Tad svarbiausia, jei Tau sis vardas patinka,tai ir vadint savo dukryte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniuke* @ 2007 05 10, 18:19)
Pazistamiem gime dukryte ir ja pavadino ŪLA, bet labai sunku ja vadinti mazybiniu vardu kai mazyte dar yra, o kai uzaugs, man toks vardas nelabai tinkamas moteriai...nors as savo dukrytei duociau Milena, bet mazybinio vardo nelabai irgi yra,nesauksi gi Milenyte ar dar kazkaip,keistai skamba..
Tad svarbiausia, jei Tau sis vardas patinka,tai ir vadint savo dukryte smile.gif

gal ir grazus vardas.paprastas,bet jau labai populiarus siai dienai,kai registravau savo dukryte metrikuose paziurejau i populiariausiu vardu sarasa,pirmoj vietoj buvo Ula,cia Klaipedoj,na as asmeniskai tai nenoreciau,kad mano vaikas turetu toki varda,kaip kas antras vaikas,dabar ulu manija uzejus smile.gif

user posted image
Atsakyti
Populiariausi kūdikių vardai 2006 m.

Berniukai Mergaitės

Lukas Kamilė
Matas Gabija
Nojus Gabrielė
Mantas Austėja
Dominykas Emilija
Nedas Ugnė
Dovydas Augustė
Rokas Viktorija
Titas Rugilė
Ignas Deimantė
Atsakyti
Ūla man gražus wub.gif
Atsakyti
grazus vardas wub.gif
Atsakyti
Labai gražus, bet gal be brūkšnio paprasčiau būtų...Ula wub.gif
Atsakyti
gražus rolleyes.gif
Atsakyti
Mielas, gražus smile.gif
Atsakyti
Labai gražus vardas. Buvo vienas iš realiausių pretendentų mažajai, bet kieme jau ne viena Ūla laksto, o ir trumpokas.
Atsakyti
Labai labai gražus vardas wub.gif
Atsakyti