Įkraunama...
Įkraunama...

Kalbų kursai

As taip pat labai domiuosiu rusu kalbos kursais 4u.gif Esu taip pat kauniete. Gal kas galite parasyti kaip sekesi mokytis, rezultatus ir kiek uz tai reikia sumoketi. Esu pradedancioji ax.gif
Atsakyti
Nenorejau kurti naujos temos, tai gal parasysiu cia .. smile.gif

ieskau anglu kalbos kursu klaipedoje, noretusi geru kursu, o ne siiap kokiu. gal galit kas pasidalinti patirtimi 4u.gif
radau naujakiemio gatveje EFE kursai. gal kas lankete, man pasirode visai nieko ir salia namu butu bigsmile.gif tik noretusi suzinoti kaip ten viskas, o gal neverta ten g.gif
Atsakyti
Na kurgi visos graikomanes dingo? bigsmile.gif Reikia nueiti i ambasada, uzpildyti anketa, sumoketi 150 litu. Tada bus toks kaip ir susirinkimas, bendrai sutarsim del laiko ir dienu. Nemiegam nemiegam, mokomes !!!!! 4u.gif

p.s. Bus ir vakareliai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 28 rugsėjo 2006 - 09:12
QUOTE(Shalimar @ 2006 09 28, 11:12)
Na kurgi visos graikomanes dingo? bigsmile.gif Reikia nueiti i ambasada, uzpildyti anketa, sumoketi 150 litu. Tada bus toks kaip ir susirinkimas, bendrai sutarsim del laiko ir dienu. Nemiegam nemiegam, mokomes !!!!! 4u.gif

jo jo, nuvaryt itr uzpildyt anketa i rudininku 2 (4ta auksta) iki pirmadienio,o pirmadieni 6h toks kaip ir susirinkimas 4u.gif
Atsakyti
Situacija tokia, kad noriu lankyti kursus, bet nesusidaro grupė.
VPU kursai yra pakankamai pigūs - 1 akademinė valanda 8 Lt, grupė gali būti 6 žmonės ir daugiau. Kitose institucijose akademinė valanda kainuoja 10-15 Lt blink.gif O ir grupės dydis 10-12 žmonių. doh.gif
Mano lygis vidutinis, norėčiau tobulinti šnekamąją kalbą, listening'ą ir bendrai sustiprinti anglų kalbos žinias.

VPU Kalbų centras nėra pelno siekianti įstaiga, skirtingai negu kitos mokymo institucijos. Jis labiausiai rūpinasi studentų mokslais, bet šalia mokina ir svetimus.
Be to, man kažkaip patinka, kad centras yra univero sudėtyje, kažkaip rimtai atrodo bigsmile.gif

Ieškau 5 žmonių, kurie norėtų mokytis.

Taip pat galima būtų suburti grupę prancūzų kalbai mokytis, bet čia aš norėčiau nuo pagrindų.

Čia yra tinklapis
http://www.vpu.lt/index.php?1639119046

P.S. norėčiau lankyti vakarais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2006 09 28, 11:51)
jo jo, nuvaryt itr uzpildyt anketa i rudininku 2 (4ta auksta) iki pirmadienio,o pirmadieni 6h toks kaip ir susirinkimas 4u.gif

Viena mergina kelis kartus buvo nuejus iki ambasados, bet sake, kad duru neatidaro niekas blink.gif As anketos neuzpildziau dar, ateisiu pirmadieni vakare, jei leis, tai gerai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2006 09 29, 12:26)
Viena mergina kelis kartus buvo nuejus iki ambasados, bet sake, kad duru neatidaro niekas blink.gif As anketos neuzpildziau dar, ateisiu pirmadieni vakare, jei leis, tai gerai ax.gif

na visu pirma ambasada ir konsulatas 2skirtingi dalykai smile.gif tai jei ji buvo nuejus iki ambasados, tai tikiu, kad niekas natidare smile.gif ir be to,ziurint kada ji buvo...gal jau nebeveike,ar pietu pertrauka buvo... o siaip anketa galima ir pirmadieni ryte uzpildyt smile.gif
Atsakyti
Mano anglu kalbos zinios nulis,nu gal kokiu pora zodeliu ir galiu pasakyti Patarkit prasau noriu ismok greitai snekamosios kalbos,ka geriau rinktis kursus ar privacia mokytoja? g.gif Gal turite kokiu pasiulymu Vilniuje? ax.gif
Atsakyti
Mano tokia pati situacija-mokykloje mokiausi vokiečių, o labai norėčiau anglų išmokti. Nuo ko ir kaip pradėti?
Atsakyti
na mergytes papasakokyt kaip jums sekasi?ar jau prasidejo kursai? ir kaip ten? sekiau jus lens.gif vis svarsciau prisijungt,bet pavelavau ax.gif tai pasidalinkyt savo ispudziais drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(oksancik @ 2006 10 07, 09:26)
na mergytes papasakokyt kaip jums sekasi?ar jau prasidejo kursai? ir kaip ten? sekiau jus  lens.gif vis svarsciau prisijungt,bet pavelavau  ax.gif tai pasidalinkyt savo ispudziais  drinks_cheers.gif

nu cia kazkokia makaline padare g.gif jug kalba kalbai nelygi, as rasiau graikomanems zinute,o dabar velnias zino suprask ka as cia ir kam parasiau doh.gif ir anksciau buvo daug patogiau,surandi kokia nori kalba,o dabar reikia visa tema perskaityt kol surasi dominancia info doh.gif
Atsakyti
QUOTE(oksancik @ 2006 10 10, 19:44)
ir anksciau buvo daug patogiau,surandi kokia nori kalba,o dabar reikia visa tema perskaityt kol surasi dominancia info doh.gif

pritariu drinks_cheers.gif shalimar,tai kaip sekasi graiku kursus lankyt? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 11 spalio 2006 - 15:13