Įkraunama...
Įkraunama...

Kalbų kursai

[quote=Bajm,2007 02 01, 21:26]
aš baigiau ką tik KALBOJE anglų kursus
tai šiaip sau vertinčiau
medžiaga - tikra nuobodybė doh.gif

dabar eisiu tik privačiai anglų
taip pat bandysiu ieškoti prancūzų mokytojos, bet gerai būtų prieš tai ir darbą pakeisti, kad būtų daugiau už ką mokytis blush2.gif

Draugai lanke 'Kalboje"liko nepatenkinti.Geriausia privaciai ir taip tu mokytoju visokiu buna,reikia atsirinkti.Gera mokytoja zino,jaucia kaip ir ko reikia mokyti.Ne taip kaip apie kursus girdejau. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vignola @ 2007 06 16, 09:54)
..pati mokau italu kalbos...man atrodo,kad tai svarbu del metodiku ir t.t.,neuztenka ziniu,reikia moketi jas perduoti ax.gif Bet bendrauti su kalbos "neseju" visada gerai thumbup.gif

bigsmile.gif as kaip tik noreciau pasispaust ir pasimokyt sios kalbos vasara, kol dar Lt sedziu? bigsmile.gif ax.gif Gal galetum daugiau papasakot apie savo pamokas? 4u.gif
Atsakyti
O kaip yra "Soros International House" kursai ten,gal kas lankot ar lanket.O Kaune jų nėra "Soros International House"?
Atsakyti
Hey!!!vat prireike ir man pagilinti anglu kalbos zinias...tiesa dabr mano lygis upper-intermediate... 4u.gif che che..bet reik slinkt prie advanced.Tai is vilniuj geresniu esanciu anglu k. kursu lyderius matau siuos:
Ames(American English School)
Ef (English First)
Sih (Soros International House)

Gal kas lanket kursus siose istaigose..ar pan. butu gerei sulaukti bent vieno komentaro apie tikraja siu istaigu mokymo kokybe..nesinori apsigauti..visgi BABKES LUPA KAP REIKALZ... doh.gif

p.s. gal kas Toefl ar Ielts egzaminu parengiamuosius kursus lanket?
Atsakyti
QUOTE(Hide_pride @ 2007 08 14, 21:38)
Hey!!!vat prireike ir man pagilinti anglu kalbos zinias...tiesa dabr mano lygis upper-intermediate...  4u.gif  che che..bet reik slinkt prie advanced.Tai is vilniuj geresniu esanciu anglu k. kursu lyderius matau siuos:
Ef (English First)

Gal kas lanket kursus siose istaigose..ar pan. butu gerei sulaukti bent vieno komentaro apie tikraja siu istaigu mokymo kokybe..nesinori apsigauti..visgi BABKES LUPA KAP REIKALZ...  doh.gif

man teko lankyti toefl kursus mokykloje "kalba", tai tiesa sakant labai geru atsiliepimu pagailesiu. destytoja keitaliodavo paskaitu laika, grupeje buvo daugiau zmoniu negu buvo zadeta
Atsakyti
Ieškau rusų kalbos kursų Vilniuje už protingą kainą. Kalbėti susikalbu, bet va su rašyba- šakės. Savo CV prisigyriau, jog kalbu ir rašau rusiškai puikiai. doh.gif hihihi.gif
Kiek esu susidūrusi su UAB "Kalba" negaliu pasakyti nei vieno negero žodžio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gimusi_vasarą: 18 rugpjūčio 2007 - 13:26
Ieškau anglų kalbos mokytojos būsimai septintokei Vilniuje Antakalnyje, Žirmūnuose arba centre. Gal kas galit ką nors parekomenduoti, būčiau labai dėkinga.
Atsakyti
QUOTE(Hide_pride @ 2007 08 14, 20:38)
Tai is vilniuj geresniu esanciu anglu k. kursu lyderius matau siuos:
Ef (English First)

Gal kas lanket kursus siose istaigose..ar pan. butu gerei sulaukti bent vieno komentaro apie tikraja siu istaigu mokymo kokybe..nesinori apsigauti..visgi BABKES LUPA KAP REIKALZ...  doh.gif

aš lankiau pradedantiesiems AMES - man patiko, dėstytoja buvo šauni, grupeje buvom 3, nes 4-tas pasiplovė, gavau pagrindus ir kalbėt, kad ir šiek tiek neprofesionaliai, bet nebijojau ax.gif
Atsakyti
gal yra norinčių mokytis kinų kalbos? cool.gif galėčiau padėti.. 4u.gif
Atsakyti
O ka turi omenyje, sakydama, padeti ? biggrin.gif
ar tai butu korepetitoriaus paslaugos, ar supazindinimas su kinieciu?
siaip tai visai smalsu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(uosiux @ 2007 09 17, 22:10)
O ka turi omenyje, sakydama, padeti ? biggrin.gif
ar tai butu korepetitoriaus paslaugos, ar supazindinimas su kinieciu?
siaip tai visai smalsu  unsure.gif

na, kad susipažintum ir galėtum bendrauti su kinais, reikia mokėti bent šiek tiek kiniškai... rolleyes.gif
kitaip tariant, siūlausi į mokytojas biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas zino kur Kaune galima mokintis graiku kalbos? 4u.gif
Atsakyti