Įkraunama...
Įkraunama...

Ar turite kokį tikslą?

QUOTE(Kirmėlytė @ 2007 08 19, 01:01)
Tikslu begalybe  doh.gif , kad tik uztektu laiko jiems igyvendint  smile.gif

reikia nelaukti,o veikti ir tikrai idyvendinsi 4u.gif
Atsakyti
Mano tikslas: tobulėti (visokiariopai)
Atsakyti
Mano pagrindinis tikslas šiuo metu - pabaigti studijas. ax.gif
Atsakyti
Mano tikslas emigruoti protingai biggrin.gif Ty susirasti toki darba koki dirbu cia ir isvaziuoti. O sekantis bus tikslas laimingai gyventi tongue.gif
Atsakyti
Mano gyvenimo tikslas - buti laimingai!!! deja, paskutiniuoju metu kazkaip nelabai ji pasiekiu... verysad.gif
Atsakyti
dabartinis mano tikslai:
- užauginti gerą ir laimingą žmogutį, t.y. savo dukrytę;
- suplanuoti antro vaiko gimimą (žinoma vyrui padedant);
- kitamet įstoti į univerą ir baigti dar vieną aukštąjį;
- išlaikyti vairuotojo kursus ir gauti vairuotojo pažymėjima;
- būti gera žmona ir gera meiluže vyrui;
- ir dar daug galėčiau prigalvot, ko norėčiau pasiek gyvenime, tik dabar reikia nuspręst ko labiausiai noriu ir pradėt veikt, o užsispyrimo man tikrai pakanka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2007 08 21, 20:02)
Mano tikslas emigruoti protingai biggrin.gif Ty susirasti toki darba koki dirbu cia ir isvaziuoti. O sekantis bus tikslas laimingai gyventi tongue.gif

Protingai gal ir pavyks, idealiai - niekada. Oi kiek daug emigrančių lietuvių mačiau, kurios, prieš važiuodamos į svečią šalį, jau tikrai žinojo, kaip gyvens, ką darys... Ir kiek daug iš jų palūžo, neištvėrė ir grįžo namo.
Pirmi žingsniai visuomet sunkūs... Klumpi, keliesi, vėl krinti veidu į purvą... Nežinai labai daug ko, todėl būni lengvas suktų žmonių laimikis. Ypač tie, kurie gerai nesupranta tos šalies valstybinės kalbos, įstatymų.
Patarimas: pirmas koją pakiš lietuvis. Tačiau ir pirmas į pagalbą atbėds tiktai kitas lietuvis.

Sėkmės, tvirtybės, užsispyrimo ir šaltų nervų.
Atsakyti
Pakolkas kol esu jauna turiu daug tikslu....gauti diploma, dirbti savo megstama darba, tureti nuostabia seima, savo namus....manau visi ir visos apie tai svajoja.... taciau mano didziausia svajone yra GYVENTI....tiesiog gyventi....nes kai negyveni, tai nieko ir nereikia.....o as zinau, kad jei gyvensiu, visada turesiu ko siekti... smile.gif
Atsakyti
smile.gif mano nuomone, gyventi be tikslo neprasminga...kiekviena asmenybe turetu tureti tiksla, ji pasiekus, siekti kito
Atsakyti
mano tikslas, susirasti zmona rolleyes.gif
Atsakyti
Visada turiu tiksla.. Be tikslo neidomu juk gyventi smile.gif

Siuo metu turiu keleta tikslu:
- sekmingi pradeti ir baigi magistro studijas
- isirengti namus
- ir t.t.
Atsakyti
Tų tikslų tikrai nemažai,bet siuo metu pagrindinis gerai išlaikyt egzaminus rolleyes.gif ax.gif
Atsakyti