Įkraunama...
Įkraunama...

Ar turite kokį tikslą?

Visada turiu tikslų, nesuprantu, kaip galima tiesiog gyventi diena iš dienos tik kad išgyvent. Tada mano tikslas būtų ištrūkti iš tokio rato.
Atsakyti
mano tikslas issilaikyti gerai egzaminus ir suliekneti 10kg ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wilioke_: 12 birželio 2008 - 12:02
QUOTE(Shiduh @ 2007 03 07, 13:29)
Ar šiuo metu gyvenate tik šiaip, tiesiog gyvenate, diena po dienos ir t.t. ar turite kažkokį siekį, pvz.: nusipirkti kokį daiktą, gauti kokį diplomą, kažką išmoktį, kažką pakeisti savo gyvenime. pasidalinkime mintimis. kokį konkretų tikslą turite šiuo metu ir kaip jo siekiate. aš pvz. siekiu baigti universitetą ir sukūdėti 5 kg. kol kas sekasi labai sunkiai, ypač sukūdėti.....

o taip! turiu tiksla issilaikyti teises nes teorija jau pries du metus islaikiau.o va vairavimo niekaip doh.gif bert ranku nenuleidziu ...
Atsakyti
Turiu, tik garsiai apie jį nekalbu... ax.gif
Atsakyti
Oi kiek tikslu turiu bigsmile.gif : išmokti nardyt, numesti dar kokius 5 kg, pastatyt namuką sodyboj.

Atsakyti
turiu tikslų daug, ir man jie bene svarbiausi thumbup.gif išlaikyti brandos egzaminus kitais metais, išsilaikyti vairuotojo teises thumbup.gif kolkas tiek, bet man tai labai labai svarbu mirksiukas.gif
Atsakyti
Žinoma, visas gyvenimas pilnas mažesnių ir didesnių tikslų, norų, siekių, jie ir skatina gyventi ir džiaugtis tuo mirksiukas.gif 4u.gif Dabar pagrindinis išvažiuot į kelionę ax.gif
Atsakyti
Noriu į Borą-Borą mirksiukas.gif
Atsakyti
vienas is artimiausiu tokiu didesniu tikslu parasyti projekta thumbup.gif o dideliu turiu ne viena ir ne du biggrin.gif mazu-begale cool.gif
Atsakyti
kiekvienas manau žmogus turi savo tiksla ax.gif , vieni sulaukti sekancios dienos biggrin.gif kiti metams i prieki thumbup.gif nesvarbu koks tai būtų tiklas svarbu jį turėti ir jo siekti mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Tobuleti savo profesijos srityje ir suliekneti 10kg blush2.gif
Atsakyti
artimiausias tikslas - nusipirkti batelius lotuliukas.gif
turiu viena dideli tiksla, bet jis ne tik nuo manes priklauso, tad dar teks siek tiek palaukti, kol bus galima imtis veiksmu ji igyvendinant... tease.gif
Atsakyti