Įkraunama...
Įkraunama...

Ar turite kokį tikslą?

Išsigydyti DŽS... unsure.gif
Atsakyti
kuo greiciau savo studijas uzbaigti, bet per darbus labai jau letai i prieki judu cry.gif
Atsakyti
Tikslu,daug..baigti mokslus,iskeist buta,ir isvaziuot gyvent i uzsieni ax.gif iki 2012m. zadu viska igyendint..jei nepasiseks,as nelaimele..
Buto iskeitima daleidziu iki Kaledu hihihi.gif
Atsakyti
Dabartinis svarbiausias tikslas-issilaikyti teises. Bijau nesvietiskai doh.gif
Atsakyti
Vienas is tikslų tureti savo namą...
Atsakyti
Oi, pas mane tų tikslų labai daug...
Čia keli:
-Išmokti laisvai kalbėt angliškai(dar daug trūksta, bet atkakliai mokausi.biggrin.gif)
-Išmokti ispanų kalbą(irgi jau mokausi:])
-Išmokti italų kalbą(planuoju pradėt mokytis po poros metų)
-Nukeliauti į Iraną(kolkas nieko negaliu padaryt, bet ateityje darysiu viską, kad ten nukeliaučiau)
-Studijuoti užsienyje(čia kai baigsiu mokykla)
-Baigus studijuoti gyventi užsienyje:D
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
tikslu pas mane nors vezimu vezk:

susirasti gerai apmokama darba;
nusipirkti ateities automobili Honda Civic;
ismokt italu arba kinu kalba;
surasti savo meile wub.gif ;
ir zinoma ateityje noreciau turet savo versla bigsmile.gif .

Ir linkiu sau visu siu svajoniu issipildymo 4u.gif
Atsakyti
sveikos mamos,aš prisijungiau tik šiandien,nes nusibodo vienai liūdėt.paskaičiau jūsų žinutes,pamačiau tikslus ir šis skyrelis man patiko.mano tikslas užaugint vaikus ir sukurt jiems gerą ateitį,todėl gavau gerą pasiūlymą papildomoms pajamoms ir galimybei turėti savo verslą.gal ir jus tai domintu,norėčiau,kad atrašytu bendramintes su kuriomis galėčiau šia verslo idėja pasidalinti.žodžiu ieškau aktyvių žmoniu kurie norėtu bendradarbiaut ir kurt savo verslą.o papildomos pajamos manau niekam nemaišo thumbup.gif
Atsakyti
tikslas-pastatyt nama,kuriame butu daug sviesos ir erdves,kurios taip reikia mano serganciam mazyliui.nors tikslu labai daug,bet vienas is pirmuju tai savas bustas.

QUOTE(bitė 11 @ 2008 09 01, 19:47)
sveikos mamos,aš prisijungiau tik šiandien,nes nusibodo vienai liūdėt.paskaičiau jūsų žinutes,pamačiau tikslus ir šis skyrelis man patiko.mano tikslas užaugint vaikus ir sukurt jiems gerą ateitį,todėl gavau gerą pasiūlymą papildomoms pajamoms ir galimybei turėti savo verslą.gal ir jus tai domintu,norėčiau,kad atrašytu bendramintes su kuriomis galėčiau šia verslo idėja pasidalinti.žodžiu ieškau aktyvių žmoniu kurie norėtu bendradarbiaut ir kurt savo verslą.o papildomos pajamos manau niekam nemaišo thumbup.gif

gal galima placiau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo plazma: 04 rugsėjo 2008 - 09:57
QUOTE(skera @ 2008 08 18, 20:07)
Dabartinis svarbiausias tikslas-issilaikyti teises. Bijau nesvietiskai doh.gif

Man ir reikia prisiverst blush2.gif

QUOTE(bitė 11 @ 2008 09 01, 20:47)
žodžiu ieškau aktyvių žmoniu kurie norėtu bendradarbiaut ir kurt savo verslą.o papildomos pajamos manau niekam nemaišo thumbup.gif

Aišku, kad nemaišo, o apie ką kalba eina? g.gif
Atsakyti
Nu as cia gal nuobodziai, bet tikslu kol kas neturiu blink.gif . Auginu dukryte, ir visas gyvenimas kol kas sukasi tik apie ja (jos auklejima, prieziura).
Atsakyti
QUOTE(Ramune_lt @ 2008 09 07, 13:00)
Nu as cia gal nuobodziai, bet tikslu kol kas neturiu  blink.gif . Auginu dukryte, ir visas gyvenimas kol kas sukasi tik apie ja (jos auklejima, prieziura).

Tai čia taip pat tikslas, deramai užaugint dukrytę blush2.gif
Atsakyti