Įkraunama...
Įkraunama...

Ar turite kokį tikslą?

Čia gal ne visai į temą, šiaip pamąstymas, nes lyrinė nuotaika.
Tai va, kartais pagalvoju, kad jaustis/būti laimingai juk labai egoistinis tikslas. Ar ne kilnesnis, o be to ar ne tą patį rezultatą suteikiantis tikslas būtų stengtis kitus padaryti laimingais?
Šiuo metu mano toks tikslas: stengiuosi dėl vaiko, vyro, artimųjų.. iki tolimesnių žmonių dar nepriaugau, bet stengiuosi.
Atsakyti
Taip turime smile.gif 5metu begyje isvykti is Lietuvos,kol kas turime nebaiktu reikalu Lietuvoje kuriu negalime palikti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumasha @ 2012 11 02, 10:06)
Čia gal ne visai į temą, šiaip pamąstymas, nes lyrinė nuotaika.
Tai va, kartais pagalvoju, kad jaustis/būti laimingai juk labai egoistinis tikslas. Ar ne kilnesnis, o be to ar ne tą patį rezultatą suteikiantis tikslas būtų stengtis kitus padaryti laimingais?
Šiuo metu mano toks tikslas: stengiuosi dėl vaiko, vyro, artimųjų.. iki tolimesnių žmonių dar nepriaugau, bet stengiuosi.

as manau, kad kievienas zmogus turi stengtis buti laimingas. Aisku, grazu ir kilnu stengtis del kitu zmoniu. Ir butina netgi, bent jau del seimos. Bet negalima pamirsti ir saves! O toks poziuris, kad gyvenu tik del kitu, tai kazin ar teisingas. Kiti gali to neivertinti ir visokiu istoriju gyvenime pasitaiko, kai moteris aukojasi del kitu, o galu gale lieka viena, nelaiminga, beliejanti asaras.

mano tikslas ismokti gerai vokieciu kalba ir vaziuoti dirbti i Vokietija. Bet neemigruoti, tik laikinai karts nuo karto vaziuot keliems men. uzsidirbti. Ir dar noreciau mokytis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jovitele78 @ 2013 02 28, 10:47)
Taip turime smile.gif  5metu begyje isvykti is Lietuvos

drinks_cheers.gif
Atsakyti
mano- metu begyje sugrizti gyventi i Lietuva blush2.gif
Atsakyti
Mano tikslai - sėkmingai baigti studijas, pradėti dirbti ir po to gal dar vieno vaiko susilaukti. Lokacija tam gali būti įvairi biggrin.gif
Atsakyti
mano tikslas rasti gera vyra biggrin.gif
Atsakyti
Mano artimiausi tikslai:
Laimėti teismo procesą
Nuvykti į Egiptą
Puikiai praleisti vasarą
Susirasti gerai mokamą darbą pagal specialybę
Išsinuomuoti gerą butą

O tolimesnist ikslas būtų:
Dar kartą pradėti teismo procesą ir vėl jį laimėti.
Atsakyti
QUOTE(cheeky-monkey @ 2013 02 28, 21:27)
mano- metu begyje sugrizti gyventi i Lietuva  blush2.gif

Mano lygiai toks pat drinks_cheers.gif Tik per metus to neįgyvendinsiu niekaip. Va 5 - jau realiau.
Atsakyti
mažiau valgyti,mažiau miegoti,daugiau dirbti ir nenupezti
Atsakyti
Turiu tikslu turbut daugiau nei pacio proto lotuliukas.gif

1. Igyvendinti siuo metu rengiama projekta.
2. Pasiekti teigiamu rezultatu savo papildomoje veikloje.
3. Isigyti busta Lietuvoje ir dvieju metu begyje grizti gyventi.
4. Sulaukti dar vieno vaikiuko.
5. IR DAR DAUG DAUG kitu tikslu tiksleliu ..... lotuliukas.gif cool.gif
Atsakyti
susirasti dideli nama smile.gif
Atsakyti