Čia gal ne visai į temą, šiaip pamąstymas, nes lyrinė nuotaika.
Tai va, kartais pagalvoju, kad jaustis/būti laimingai juk labai egoistinis tikslas. Ar ne kilnesnis, o be to ar ne tą patį rezultatą suteikiantis tikslas būtų stengtis kitus padaryti laimingais?
Šiuo metu mano toks tikslas: stengiuosi dėl vaiko, vyro, artimųjų.. iki tolimesnių žmonių dar nepriaugau, bet stengiuosi.
QUOTE(Pumasha @ 2012 11 02, 10:06)
Čia gal ne visai į temą, šiaip pamąstymas, nes lyrinė nuotaika.
Tai va, kartais pagalvoju, kad jaustis/būti laimingai juk labai egoistinis tikslas. Ar ne kilnesnis, o be to ar ne tą patį rezultatą suteikiantis tikslas būtų stengtis kitus padaryti laimingais?
Šiuo metu mano toks tikslas: stengiuosi dėl vaiko, vyro, artimųjų.. iki tolimesnių žmonių dar nepriaugau, bet stengiuosi.
as manau, kad kievienas zmogus turi stengtis buti laimingas. Aisku, grazu ir kilnu stengtis del kitu zmoniu. Ir butina netgi, bent jau del seimos. Bet negalima pamirsti ir saves! O toks poziuris, kad gyvenu tik del kitu, tai kazin ar teisingas. Kiti gali to neivertinti ir visokiu istoriju gyvenime pasitaiko, kai moteris aukojasi del kitu, o galu gale lieka viena, nelaiminga, beliejanti asaras.
mano tikslas ismokti gerai vokieciu kalba ir vaziuoti dirbti i Vokietija. Bet neemigruoti, tik laikinai karts nuo karto vaziuot keliems men. uzsidirbti. Ir dar noreciau mokytis

mano- metu begyje sugrizti gyventi i Lietuva

Mano tikslai - sėkmingai baigti studijas, pradėti dirbti ir po to gal dar vieno vaiko susilaukti. Lokacija tam gali būti įvairi

mano tikslas rasti gera vyra

QUOTE(cheeky-monkey @ 2013 02 28, 21:27)
Mano lygiai toks pat

mažiau valgyti,mažiau miegoti,daugiau dirbti ir nenupezti
Turiu tikslu turbut daugiau nei pacio proto
1. Igyvendinti siuo metu rengiama projekta.
2. Pasiekti teigiamu rezultatu savo papildomoje veikloje.
3. Isigyti busta Lietuvoje ir dvieju metu begyje grizti gyventi.
4. Sulaukti dar vieno vaikiuko.
5. IR DAR DAUG DAUG kitu tikslu tiksleliu .....

1. Igyvendinti siuo metu rengiama projekta.
2. Pasiekti teigiamu rezultatu savo papildomoje veikloje.
3. Isigyti busta Lietuvoje ir dvieju metu begyje grizti gyventi.
4. Sulaukti dar vieno vaikiuko.
5. IR DAR DAUG DAUG kitu tikslu tiksleliu .....

susirasti dideli nama