Beproto noriu tokio medzio, bandysiu vaziuoti ieskoti to zmogaus.
Mes netoli gyvenam 
Kalbinsiu MB kad nuvarytu paziuret ten pas ji !!!

Kalbinsiu MB kad nuvarytu paziuret ten pas ji !!!
nz labai reikia to persiko
kaip noreciua, kazin jo nebutu parodoje zemes ukio? o gal zinai kaip jis vadinasi kokia rusis to persiko? nu labai jis ispudingas

QUOTE(Pentarda @ 2008 03 16, 17:54)
Nuvaziuokit butinai ,paziurekit ka turi kiek kainuoja ir kontaktus pasimkit. Mes paskaiciavom ,kad 160 km mums gaunas -tai taip vaziuot gal neapsimoka. Parasyk man i az po apsilankimo pas ji. Labai lauksiu. aciu
Nu ar taip niekas nieko ir nesuzinojot?

O jeigu vaiskrumiai yra ne krumas o ant koto (serbentai, agrasatai), tai juos genet reikia tuo paciu principu kaip ir krumus ar ne
Ar kas zinot ar turit? Ka darot?

Genėti galima nuo ankstyvo pavasario iki vėlyvo rudens (t.y. kol nėra minusinės temperatūros visą parą).
Mano vyras mokėsi LŽŪU agronomijos fakultete, o jo specialiazacija yra būtent sodininkystė, be to visą gyvenimą dirba su medžiais.
Užsiima ir gėnėjimais, tiek vaismedžių tiek vaiskrūmių tiek ir dekoratyvinių medžių formavimu, gyvatvorių karpymu, įrenginėja vejas, kainos nebaisios. Dirba Kaune ir jo apylinkėse.
Darbų kokybe niekas nesiskundė, be to gali pateikti žmonių rekomendacijas.
Jei kam reiks kreipkitės, duosiu koordinates.
Mano vyras mokėsi LŽŪU agronomijos fakultete, o jo specialiazacija yra būtent sodininkystė, be to visą gyvenimą dirba su medžiais.
Užsiima ir gėnėjimais, tiek vaismedžių tiek vaiskrūmių tiek ir dekoratyvinių medžių formavimu, gyvatvorių karpymu, įrenginėja vejas, kainos nebaisios. Dirba Kaune ir jo apylinkėse.
Darbų kokybe niekas nesiskundė, be to gali pateikti žmonių rekomendacijas.
Jei kam reiks kreipkitės, duosiu koordinates.
Pas mane buvo sode ir gelyne baisi betvarke

O tai vis dėlto su tuo išgirtu docentu kažkas paaiškėjo ar ne????

Norėčiau ir aš persiko

Siaip galiu pasigirti, pries pora metu susiradom sodininkus kurie priziuri musu medzius. Tad siemet jau treti metai kaip jie priziuri. Priskiepino visokiu vaisiu,vienoje puseje obuoliai kitoje kriauses tai visai neblogai ir ziurisi, net negalvojau, kad ant obels gali augti ir kriauses, tai mane nustebino. Tad galiu drasiai rekomenduoti ju tel 869978866.
QUOTE(meskute_laima @ 2009 03 02, 16:03)
Siaip galiu pasigirti, pries pora metu susiradom sodininkus kurie priziuri musu medzius. Tad siemet jau treti metai kaip jie priziuri. Priskiepino visokiu vaisiu,vienoje puseje obuoliai kitoje kriauses tai visai neblogai ir ziurisi, net negalvojau, kad ant obels gali augti ir kriauses, tai mane nustebino. Tad galiu drasiai rekomenduoti ju tel 869978866.
O kokiam mieste?
QUOTE(vilytte @ 2008 03 14, 09:35)
Mes irgi patys savo medelius genim, pirmais metais buvo baisu ir gaila, bet įdomu, dabar jokių problemų su genėjimu nėra. Genim viską pavasarį, išskyrus vynuoges - jų genėt taip ir neišmokau.
Pabandykit, tikrai nieko sunkaus, Regila pagrindus jau aprašė, be to ir literatūros tikrai apstu.
Pabandykit, tikrai nieko sunkaus, Regila pagrindus jau aprašė, be to ir literatūros tikrai apstu.
KAIP GENĖTI VYNUOGĖS
Pamačiau, kad žmogus klausė ir nors jau metai praėjo, pamaniau, kad parašysiu:) Pas mane vynuogė paprasta mėlynoji, turbūt bus Ivanausko Rastinukė. Kaip genėti išmokė teta, kuri visą gyvenimą tokią vyunuogę augino, bet manau tiks ir kitoms:) Vynuogių visus naujai išaugusius metūglius kirpti be gailesčio virš antro pumpuro. Storesnes šakas palikite, jei norite vynuogę plėsti. Aš geniu vėlyvą rudenį, kai nuimu paskutines uogeles, jau nukritus nuo šalnų lapams. Geriausia lapkritį, vėliausiai vasario mėn. Kažkada nupjoviau šaką pavasarį, tai paskui tekėjo syvai ir niekas nepadėjo sustabdyti - labai skauda žiūrėti kaip šitaip varva. Kiekvienais metais šitaip geniu ir derlius būna didžiulis. Visada išauga nauji metūgliai ir ant jų dera uogos. Skaičiau, kad dera tik ant naujų, todėl tų senų ir nereikia palikti. Jie patys vis tiek nudžiūsta ir po to styro. O nugenėta vynuogė per žiemą atrodo gražiai, tvarkingai. Mes iš vynuogių darome sultis ir geriam iki kitos vasaros! Gero derliaus!