Konkreciai dabar mane domina ar esat kas girdeje apie "Global Careers network" imone? www.gloca.net Jie siulo darba kruiziniuose laivuose, naftos platformose, kazino ir kitur visam pasauly. Be to siulo labai , na LABAI gera DU, ypac naftos platformose. domu ar istiesu taip yra? Kur galima gauti informacijos apie imones (be Lietuvos banko, ir ukio ministerijos) Ar yra kokia nors istaiga kuri teikia info apie uzsienio imones?
Mano keli pazistami naftos platformose dirba.
DU tai geras, bet saaalygos.... Vyrui dar dar - nuobodulys ir monotonija uzknisa, o vat moteriskei tai labai moraliskai sunku. Pluduriuoja visi uzdaroj erdvej kiaura para menesi kita. Niekur nepasislepsi net jei koks vienas kitas slyksciai besikabinejantis tipazas persekioja.
Reikia buti kieto budo ;D
DU tai geras, bet saaalygos.... Vyrui dar dar - nuobodulys ir monotonija uzknisa, o vat moteriskei tai labai moraliskai sunku. Pluduriuoja visi uzdaroj erdvej kiaura para menesi kita. Niekur nepasislepsi net jei koks vienas kitas slyksciai besikabinejantis tipazas persekioja.
Reikia buti kieto budo ;D
| QUOTE |
| Konkreciai dabar mane domina ar esat kas girdeje apie "Global Careers network" imone? www.gloca.net |
Va va, Auges, apie tą firmą esu girdėjusi. Pora mano pažįstamų parsisiuntė anketas užpildymui, tai minusas, kad reikia kažkokiam bankui iššiųsti pinigų. Tai viena iš jų išsiuntė, berods 100 JAV dolerių, tai iki šiol (gal kokie keli mėnesiai) laukia kokio atsakymo, bet... Reikėtų jai paskambinti, gal jau ir išvažiavo, bet turbūt kad ne .
Ten principas tipo toks, kad tu gauni anketą, nurodai visus duomenis su laiku maždaug kada jau galėsi dirbti, išsiunti piniginės perlaidos kopiją su anketa ir lauki atsakymo.
Būtų labai įdomu, kal kam patiem irgi teko su tuo susidurti, ar pažįstamiem.
| QUOTE |
| Mano keli pazistami naftos platformose dirba. DU tai geras, bet saaalygos.... Vyrui dar dar - nuobodulys ir monotonija uzknisa, o vat moteriskei tai labai moraliskai sunku. Pluduriuoja visi uzdaroj erdvej kiaura para menesi kita. Niekur nepasislepsi net jei koks vienas kitas slyksciai besikabinejantis tipazas persekioja. Reikia buti kieto budo ;D |
O gal zinai per kokia firma Tavo pazistami isvaziavo dirbti naftos platformose?(mat mano vyras yra ziauriai uzsikepes vaziuoti ten padirbeti).
Ieškodama darbo susidūriau su tokiu dalyku, kad įdarbinimo agentūros tavo CV persiunčia darbdaviams neklausinėdami tavęs kiekvieną kartą siųsti ar ne, tiesiog jei pagal tavo pageidavimus atitinka siulomas darbas tai ir siunčia. Bet jei dabas SENUKUOSE, visada atsiklausia ar domina ir ar galim CV nusiųsti. Kodėl? Kai paskambino iš pačių Senukų, taip pat pirmas klausimas buvo ar domintų darbas čia. Ar ten kažkokios ypač blogos sąlygos? Juk logiškai mastant jei to visi primygtinai klausinėja, vadinasi yra nemažai žmonių, kurie ten dirbti napageidauja.
Senukuose, priklausomai nuo pareigu zmogus issilaiko apie 3 menesius, nereali darbuotoju kaita,m ypac kasininku, apskaitininku, tu kurie suvedineja naujai gautas prekes. Apskaitininkai sedi ten nuo 8 iki kol padaro viska buna ir kad iki kokiu 9 vakaro. Issivaizduok koks ten kiekis prekiu, visas reik uzpajamuot, suvesti kodus kad kasininkai galetu dirbt. Uz kiekviea klaida, gauni bauda (bent jau man taip drauge pasakojo), tik nepasake kokia, as taip manau kazkas apie 50Lt uz klaidele.
Nezinau, netvirtinsiu. O kai darbas eina labai greitai, paspasut 3 vietoj 2 nera sunku ir taip jau neitiketina. Tad ivedus bloga koda, kasininkas negaliismust tos prekes, ir toliau visa grandine. Senukai labai daznai skelbiasi kad iesko darbuotjo vienokiu ar kitokiu.
Nezinau, bet mano patarimas ten nelyst, nes jei gausi minimuma per bandomaji termina
ar verta nervus ir laika gadinti
AS IRGI GIRDEJAU, KAD TEN DARBUOTOJUS ENGIA. KEISTAS TAS SAVININKAS LEIDZIA KAZKOKI VIDAUS LAIKRASTI, JOKIOS INFORMACIJOS NEGALIMA ISNESTI UZ DARBO RIBU,ALGOS MAZOS,DAUG VIRSVALANDZIU...
O jau anketos prieš priimant į darbą? Tai
patikėkit kaip KGB, kas tėvai kur dirba ir
taip toliau, atrodo, kad ieško slaptojo agento..
Na manau geriau jau kitur pasiieškoti..
patikėkit kaip KGB, kas tėvai kur dirba ir
taip toliau, atrodo, kad ieško slaptojo agento..
Na manau geriau jau kitur pasiieškoti..
nera jau taip baisu ir baudos tikrai ne 50 lt. Paprasciausiai senukai pastoviai pleciasi ir reikalingi nauji zmones. Del algos tai irgi normali nes visur kitur tai jei tik daugiau nori tai ir siulo iskart juodai moket (bent man tai aktualu balta alga). Tai va as pati jau 5 metai tenai. O kad grieztos taisykles tai del to, kad daug zmoniu ir jai paleisi viska sava vaga gausis nesamone. Be to vienas privalumas labai konkreciai sudeliotos pareigos ir visi puikiai zino kas uz ka atsako, kas ka turi daryti
Taaip, tikrai nieko gero apie Senukus pasakyti negaleciau, turiu pazystamu dirbanciu ten ir smarkiai dirbanciu ir uz grasius. O laikrasteli ta ju leidziama kai paskaiciau... Na stilius toks lyg kokios sektos leidziamas butu arba sovietiniu laiku laikrasciuose panasi pompastika gal budavo. Zodziu tikslas visu tu paistalu toks, jog zmogui praplauti smegenis, jog jam atrodytu didziule garbe dirbti Senukuose, tokia didele garbe, jog demesio kokia tavo alga nereiketu kreipti, nes tai toks menkniekis...
Beje jie labai visada stengiasi atkreipti demesi, jog tik pas juos yra visos karjeros galymybes ir jog kiekvienas pardavejas konsultantas gali tapti vadybininku ir tt. O realybeje tai viska ten pazintys lemia, na kai kas gal ir padaro karjera, kas ju turi...O kiti dirba, ir naiviai tikisi kazko, nes pastoviai pompuojama jiems pazadai ivairus...
Tai cia informacija apie Vilniaus Senukus, o apie Kauno tai dar blogesniu atsiliepimu girdejau.
Na gal dar viskas priklauso nuo to i kokias pareigas pati pretenduoji. Bet jei kasininko ar pardavejo konsultanto tai tikrai nieko gero.
Beje jie labai visada stengiasi atkreipti demesi, jog tik pas juos yra visos karjeros galymybes ir jog kiekvienas pardavejas konsultantas gali tapti vadybininku ir tt. O realybeje tai viska ten pazintys lemia, na kai kas gal ir padaro karjera, kas ju turi...O kiti dirba, ir naiviai tikisi kazko, nes pastoviai pompuojama jiems pazadai ivairus...
Tai cia informacija apie Vilniaus Senukus, o apie Kauno tai dar blogesniu atsiliepimu girdejau.
Na gal dar viskas priklauso nuo to i kokias pareigas pati pretenduoji. Bet jei kasininko ar pardavejo konsultanto tai tikrai nieko gero.
Rytoj keliauju i pokalbi del darbo i Mineralinius Vandenis, gal kas ka esat apie juos girdejat is darbdavio puses: kaip ten su darbuotojais elgiamasi, kokie atlyginimai ir siaip visa bendra politika - gal i ka nors ipatinga demesi reiktu atkreipti?