Įkraunama...
Įkraunama...

Informacija apie įmones

QUOTE(Jurlin @ 2007 05 11, 14:12)
S visoje kompanijoje, jei jau tikrai nera is ko rinktis, tai galima eiti. as nedirbau-sesuo dirbo, dar negirdejau nieko gero. Pradzioje temos yra daug puslapiu apie tai  mirksiukas.gif

skaiciau. bet ten daugiau apie kasininku darba. ir informacija 2004 metu
Atsakyti
Gal kas zinote ka nors apie NTV Ranga??
Atsakyti
QUOTE(Pasakaite30 @ 2007 03 28, 13:05)
Labai domintų tokia firma Kaune UAB Mantvilė.Gal kas dirbte ar šiaip girdėjote?Niekur nerandu jokios informacijos g.gif Nei blogai nerašo apie juos nei gerai ax.gif

Jeigu dar kam idomi info apie Mantvile. Mano draugas ten jiems kompiuterius priziuri - tai kaip sake, kolektyvas saunu, atlyginimus gauna irgi neblogus, taciau visi darboholikai, dirba labai ilgai. Tad galite bandyti wink.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Gal ka zinote apie UAB "Mechel Nemunas", Kaune Petrasiunuose gamybine imone?
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(XXS @ 2007 05 15, 13:19)
Sveikutes,
Gal ka zinote apie UAB "Mechel Nemunas", Kaune Petrasiunuose gamybine imone?
Aciu 4u.gif

mano klasiokė ten dirba jau gal kokie 3 metai, lyg ir nesiskundžia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mucka @ 2007 05 15, 14:58)
mano klasiokė ten dirba jau gal kokie 3 metai, lyg ir nesiskundžia  4u.gif

Na direktorius man irgi pasirode malonus zmogus, tik neramu, kad pareigose, i kurias kviecia pries tai dirbes zmogus tik metus padirbo ir isejo... jei dar ka nors suzinotum, parasyk i A.Z. Buciau dekinga ax.gif
Atsakyti
Sveikutes, gal kuri ka zinote apie imone Combifragt Lietuva???Busiu dekinga uz info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ametiste @ 2007 05 16, 12:30)
Sveikutes, gal kuri ka zinote apie imone Combifragt Lietuva???Busiu dekinga uz info  4u.gif

Mano drauge ten dirba, tai thumbup.gif Valdzia tolerantiska, atmosfera draugisga, o visa kita kaip ir transporte - reikia stipriu nervu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Piliule @ 2007 05 17, 15:29)
Mano drauge ten dirba, tai  thumbup.gif Valdzia tolerantiska, atmosfera draugisga, o visa kita kaip ir transporte - reikia stipriu nervu  biggrin.gif

Aciu aciuks.gif 4u.gif . Jie Klaipedoje transporto vadybininku iesko, tai pabandysiu cv nusiusti ax.gif, o stipriu nervu gi visur reikia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ametiste: 18 gegužės 2007 - 10:13
Klaipedoj truputi kitokia situacija, nes ten tik padalinys.
Bet firma tai tikrai nebloga wink.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti