na va, mums dygsta dantys ir sloga dėl to užpuolė. į laukutį norisi, kadangi nešalta kieme, tai einame. O kaip jūs?

Mums gydytoja sakė, kad, jei nėra temperatūros at kitų negalavimų, tik sloga - į lauką eiti galima. Bet kai mus sloga užpuolusi buvo nėjome
Oras buvo nekoks. Jei taip atsitiktų dabar, manau, eitume, nes taip skaniai saulytė šviečia.

mums irgi darkare sake :,,jai nera temperaturos, tai i lauka eiti galima,, net gi reikia , nes grinam ore greiciau ir sloga praena ir apskritai vaikutis greiciau sveiksta. svarbu kad kvepotu per nosite, kad nebutu atidaryta burnyte. tokiu ayveju as prie einant i laika visada isvalau nosite, ilasinu kelis lasus juros vandenuko ir isvalau su pompite arba su vata.
QUOTE(maziausia @ 2007 03 09, 00:15)
na va, mums dygsta dantys ir sloga dėl to užpuolė. į laukutį norisi, kadangi nešalta kieme, tai einame. O kaip jūs? 

Eikit butinai, lauke net sloga sumazeja, nes namuose dazniausiai (ypač šildymo sezonu) buna sausa, o tai irgi nosytei ne i nauda. Ir kiek aš pastebejau, tai pradeda lauke kvepuoti geriau

O lauke jau įilta ir tikras pavasaris atejo

tik nesirkit

QUOTE(ŽUKA @ 2007 03 09, 00:52)
grinam ore greiciau ir sloga praena ir apskritai vaikutis greiciau sveiksta
Mes irgi tokiu principu vadovaujamės. Ir dabar jau tikrai žinau, kad būdami lauke greičiau slogos atsikratome

super
greičiau tie dantukai prasikaltų ir slogos pabėgtų

Jei vaikas nekarsciuoja su slogyte i lauka netgi reikia eiti - lengviau kvepuoti ir slogyte greiciau gyja
aisku jei oras tragiskas, tai tada tikrai neiname

Aišku,sloga slogai nelygu,kaip ir oras.O šiaip tai einam-nosiukas prasivalo
Linkim greičiau dantukų sulaukt

Linkim greičiau dantukų sulaukt

QUOTE(maziausia @ 2007 03 08, 23:15)

as esu girdejus, kad dygstant dantukams, atsiranda daznai slogyte. mano subjektyvia nuomone, slogyte gi ne del kazkokio persalimo atsirado, todel mes eitumem i lauka

Į lauką eidavom kai buvo šilta ir sausa
dabar manau per didelė drėgmė ir gali dar labiau slogą paskatint

dabar manau per didelė drėgmė ir gali dar labiau slogą paskatint

QUOTE(supermamytukas @ 2007 03 17, 12:33)
Jei vaikučiui nėra temperatūros,oras sausas tikrai,drąsiai galit eit į lauką
.Manau lauke greičiau slogytė dings,nei sėdėsit kambaryje 

aš ir palaikau šia nuomonę ir šiap grynam ore lengviau kvėpuot, mano mažius geriau išsimiega , svarbu temperatūros nebūtų