Jai dėl dantukų o ne peršalęs tai manau eitume, bet kaip apsirgdavom tai su sloga neidavom
o mes vakar pas gydytoją buvom, tai paaiškino, kad sloga galėjo dėl akytėčių atsirast, nes jai abi akytės ašaroja ir sakė , kad uždegimas. Tai va išsigydysim akytes ir sloga turėtų praeiti. O į lauką ir aš pabandžiau išvesti, nors iš pradžių bijojau. Tai pasiteisino
Ir kvėpavo geriau, ir visą naktį geriau miegojo
sloga mums ne kliutis eit i lauka
aš saviškė vedžiau ir vedu į lauką jei yra tik sloga,manau reikia vaikus vesti į kiemą kad pakvėpuotų grynu oru,o tuo tarpu kambarius išvėdinti...
Jei tik sloga be temperatūros tai einam, o jei temp. ar kosti stipriai, tai būnam namie, bet visad vėdinam kambarius
mums daktare sake su sloga galima eit,tik kai temperaturos yra pasisaugoti.Bet as visteik nejau,bijojau dar labiau susargdinti
nors kvepavimo takams sako geriau lauke buna.As tik po 5 minutes balkone aprengta kelis kart per diena palaikydavau del sviezio oro
QUOTE(ŽUKA @ 2007 03 08, 23:52)
mums irgi darkare sake :,,jai nera temperaturos, tai i lauka eiti galima,, net gi reikia , nes grinam ore greiciau ir sloga praena ir apskritai vaikutis greiciau sveiksta. svarbu kad kvepotu per nosite, kad nebutu atidaryta burnyte. tokiu ayveju as prie einant i laika visada isvalau nosite, ilasinu kelis lasus juros vandenuko ir isvalau su pompite arba su vata.
mes irgi visada taip darome
Mes ir einam į lauką, tik prieš tai gerai išsivalom nosytę
Aš taip pat prieš eidama į lauką gerai iš valau nosytę ir pirmyn...........