Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras žvejys

Sveikos, ar yra cia tokiu, kuriu vyrai tiesiog pakvaise del zvejybos? ax.gif kaip sekasi su jais sutarti, derinti pramogas? beje ar darote vyrams kokias nors staigmenas susijusias su tuo? as planuoju tai: tik galvoju gal kas ka panasaus jau darete, turite patirties?http://www.vienamgale.lt/lt/?id=1 cia isvykstamosiosios zukles, man prieinamiausia i druskinikus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Džinė: 11 kovo 2007 - 22:08
Kur jau nebus tongue.gif kai bus laiko, papasakosiu mirksiukas.gif
Atsakyti
oi kaip pralinksimo mane tokia tema biggrin.gif
Maniškis kaip tik net atostogų tris dienas pasiėmęs ir iki antradienio prapuolęs doh.gif
paskutiniu ledu džiausgiasi ax.gif kartais pavargstu nuo to maniakizmo, bet kita vertus, kai nori,kad pati išleisčiau, labai palepina blush2.gif
Atsakyti
pasirodo cia ne as viena tokia ax.gif kartais jau taip pasiuntu, bet ka padarysi...svarbu kad zuvi poto pats susitvarko ir man nereik su ja terliotis doh.gif arteja gimtadienis tai galvoju gal su tuo korsaku is vienam gale kablys... uzsakyti kokia zukle su profais, speju jau pranokciau visus jo lukescius ax.gif o gal siaip ka i ta tema
ps. su zukle privalau taikytis, nes dar vienas hobis- motociklai, turejo toki... doh.gif dekui dievui suderejau pardave biggrin.gif visas smegenis iszyziau, tai dabar turiu tyleti, reikia zmogui bent kokio gyvenime malonumo. o su taip motociklais negaliu net pagalvot doh.gif doh.gif doh.gif lakstydavo kaip isproteje doh.gif
Atsakyti
Na, žvejyba tikrai geriau nei motociklai, bet ir dabar man nelabai ramu kai ant ledo sėdi blush2.gif aiškina, kad storas, bet juk tiek tokių pamišėlių nuskęsta... Tai visada kaip ant adatų būnu kai jau labai pavasarėja. Kartą buvo įlūžęs jau doh.gif
Dovonot va dar nieko, nesu, bet kada nors norėčiau ką nors labai egzotiško ax.gif kai geresni laikai ateis biggrin.gif
Atsakyti
na taip tas ledas, manes irgi nezavi doh.gif ypac dabar.... bet vis ramiau nei ant motociklo 200km/h doh.gif doh.gif o dovanoti mastau kazka ,bet dar nzn ka:)
Atsakyti
QUOTE(samaria @ 2007 03 09, 11:36)

! 
Temos pavadinimą prašome rašyti tik lietuviškomis raidėmis (ą, č, ę, ė, į, š, ų, ū, ž).

Atsakyti
O mano vyras pakvaises ir del zvejybos ir del motociklu smile.gif Ir nei su vienu, nei su kitu jo hobiu negalejau kariauti, galu gale jis ir mane tais motociklais uzkrete smile.gif
Nu bet zvejyba.... doh.gif mane is proto varo. Jis man sako vaziuojam kartu blink.gif na, jei su kompanija didesne, tai gal ir nieko, gaunasi kaip turistinis, jei dviese irgi gali daugiau ka kita veikti, nei zvejoti blush2.gif . Na bet ziema, ant ledo, ar siaip dar su keliais tokiais pat pamiseliais vaziuoti.... schmoll.gif gal ne. Tokiais atvejais, as prisigalvoju sau pramogu, kuriu jis su manim nenori veikti.
Atsakyti
tema kaip tik man lotuliukas.gif
aš ir ne kartą esu girdėjus važiuojam kartu. vieną kartą surizikavau. pirma išsiaiškinau, ar ten gražu. sako - gražu, gražu. nu gerai nuvažiuojam, o ten paprasčiausi tvenkiniai su apžėlusia žole vos ne iki kaklo blink.gif nuo to karto net nebandau važiuot.
o kaip jūsų bendros atostogos? mes kai važiuojam kur nors atostogaut, visada yra koks meškerykotis įmestas į tašę doh.gif pernai į Norvegiją važiavom... jiems negana buvo 3 dienų žvejybos jūroj nuo ryto iki pat vakaro. tai grįžtant namo, visi kempingai turėjo būt prie vandens ir kad būtų galima žvejot wacko.gif (aišku, upėtakiai buvo labai skanūs essen.gif ) bet čia dar ne viskas. visą savaitę vežiojomės du mašininius šaldytuvus jų sugautos žuvies. o pačios žinot, kiek tie šaldytuvai šaldo. tai kiekvieną vakarą reikdavo eit pas kempingo šeimininkus prašyt, kad priimtų į savo šaldiklius žuvį. geriausia buvo paskutinėj vietoj... sukišo žuvį į šiukšlių maišus, kad šaldiklis nesusmirstų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 03 13, 15:34)
. geriausia buvo paskutinėj vietoj... sukišo žuvį į šiukšlių maišus, kad šaldiklis nesusmirstų  lotuliukas.gif

vajėėėzau lotuliukas.gif maniškis vasarą be žvejybos nė per kur... Kartais ir mane išsitempia, aš per tą laiką, kol žvejoja pasideginu, paskaitau laikraštį, pasprendžiu kryžiažodį, pavalgau kąnors skanaus, o tada ateina metas zyzimui "tai kadaaaa namoooo???". O jis vis:"Na, pagaunu dar 3 ir viskas". Tai netikėkite tokiais pasakymais. Tai nesiskaito žuvelė (pvz per maža būna), tai dar kokią priežastį sugalvoja.. Pasaka be galo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pjuvena po krūmu @ 2007 03 13, 19:36)
vajėėėzau  lotuliukas.gif  maniškis vasarą be žvejybos nė per kur... Kartais ir mane išsitempia, aš per tą laiką, kol žvejoja pasideginu, paskaitau laikraštį, pasprendžiu kryžiažodį, pavalgau kąnors skanaus, o tada ateina metas zyzimui "tai kadaaaa namoooo???". O jis vis:"Na, pagaunu dar 3 ir viskas". Tai netikėkite tokiais pasakymais. Tai nesiskaito žuvelė (pvz per maža būna), tai dar kokią priežastį sugalvoja.. Pasaka be galo  lotuliukas.gif

O maniskis jau ispeja is pat pradziu, sako, jei zadi zyzti, kada vaziuosim namo, tai isvis nevaziuok, nes nieks taves neklausys blink.gif
Atsakyti
Oooo... kaip smagu, kad čia tokių nemažas būrelis yra bigsmile.gif hihihi.gif Maniškis irgi žvejys, bet kol kas "paspaustas po padu" lotuliukas.gif nes ir šeimoje vyro gi kartais reikia... doh.gif
Atsakyti