Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras žvejys

QUOTE(Skeveldra @ 2007 03 13, 23:06)
Oooo... kaip smagu, kad čia tokių nemažas būrelis yra  bigsmile.gif  hihihi.gif Maniškis irgi žvejys, bet kol kas "paspaustas po padu" lotuliukas.gif nes ir šeimoje vyro gi kartais reikia... doh.gif

Skeveldra, isgirstu taviskis ka tu cia parasei, iskart susikrautu meskeres lotuliukas.gif
Atsakyti
Bet kaip jis būna patenkintas tos žuvies prigaudęs lotuliukas.gif Bet aš jos vistiek nevalau, tegu jau atlieka savo "šventą" darbą iki galo lotuliukas.gif
Atsakyti
maniškiui tai net mintis nekilo kad jis pats žuves nevalytų, man, tiesą sakant, irgi ax.gif jis pats ir kepa ją biggrin.gif aš tik valgau biggrin.gif
Va dabar sezonas iki vasaros užsidarė, tai šventė biggrin.gif
Atsakyti
Jūs čia bent apie laimikius pasakojat, o va aš tos žuvies ir nelabai matau - mažai teparneša, tesugauna, ilgai su valu knibinėjasi, pastoviai susipainioja, kalbloukus nutrauko - nu neturiu kantrybės žiūrėt į tokį vaizdą.
Anksčiau buvo naras - oj kaip pykdavau: sakydavau - būtum žvejys, tai bent žuvies parneštum. Na ir tapo jis žveju. Ir ką? Jau ryt nori dumt žvejot kažko, ko - dar pats nežino.
Man pačiai žvejoti irgi patinka, na bet ne visą dieną ir ne nežuvingose vietose tongue.gif
Man TURI kibti ir DAUG mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ratatankė @ 2007 03 16, 13:40)

Man pačiai žvejoti irgi patinka, na bet ne visą dieną ir ne nežuvingose vietose  tongue.gif
Man TURI kibti ir DAUG mirksiukas.gif

Aš tai neturiu kantrybės į tą plūdę visą dieną žiūrėti schmoll.gif
Atsakyti
na as gal nevisai pritapsiu bet truputuka.... mano tetis yra uzkietejes zvejys ax.gif kai vyko varzybos, yra laimejes nemazai prizu ir turi jis visokiu ten valu, blizgiu ir kitu mazu daikciuku... bet is tikruju man veikystes prisiminimai geri, nes viena karta jis mane paeme ant dviracio (man kokie 5 metukai buvo) ir lekem iki kazkokio prudo...gavau ir meskere, ir karosu daug prigaudziau lotuliukas.gif tik kad labai mazyte buvau, tai griztant atgal uzmigau ant dviracio galines sedynes unsure.gif tai kai mama isgirdo nenorejo leist daugiau musu kartu doh.gif bet leido mirksiukas.gif o is tikruju jeigu vyras jusu uzkietejes zvejys, nic nieko nebebpadarysi cia jau...kalbu is mamos patirties...teko jai su tuo susitaikyt ir taskas rolleyes.gif
Atsakyti
Na as jau irgi su tuo susitaikiau, be to matau, koks jis patenkintas, kad ir labai pavargsta kita karta, kad ir nieko nepagauna ( nors retai tai ir buna), bet paskui kazkoks grizta pailsejes, atsigaves, kaip naujas zmogus. Pati as kartais jam net pavydziu, kad jis turi toooooki hobi,tooki uzsiemima, kuriam negaili nieko.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Jungiuos ir aš į Jūsų klubą mirksiukas.gif Maniškis žvejys maniakas, žiemą vasarą žvejoja, o jei ne žvejoja tai visokiose konferencijose dalyvauja bei žvejybos fot grožisi doh.gif Tenkas retkarčiais truputį "prigesint" tą norą, nes kaip sakėt kažkuri, reikia ir namuose vyro mirksiukas.gif Vasarą važiuojam dažnai kartu, mes gamtoj pabūnam, man visai patinka. Mano tėtis ir brolis žvejai, turbūt todėl esu labai tolerantiška vyro hobiui.

QUOTE(litavkasam @ 2007 03 09, 14:56)
Dovonot va dar nieko, nesu, bet kada nors norėčiau ką nors labai egzotiško ax.gif kai geresni laikai ateis biggrin.gif

QUOTE(samaria @ 2007 03 09, 15:07)
na taip tas ledas, manes irgi nezavi doh.gif ypac dabar.... bet vis ramiau nei ant motociklo 200km/h doh.gif  doh.gif  o dovanoti mastau kazka ,bet dar nzn ka:)

Padovanokit gelbėjimosi liemenę, ne egzotika, bet praktiška, aš jau dovanojau biggrin.gif

QUOTE(Pjuvena po krūmu @ 2007 03 16, 12:47)
Aš tai neturiu kantrybės į tą plūdę visą dieną žiūrėti  schmoll.gif

Pjuvena, tada tau reikia spiningo, bus veiksmo daugiau ir pasportuosi tuo pačiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, kazkaip dabar tokia mintis atejo i galva : kadangi mes zveju zmonos (drauges), tai ar nesam mes tos senes prie suduzusios geldos? smile.gif Na , kad mums vis negerai ir negerai?

P.S.: gal cia biski ir ne i tema parasiau. Matyt pervargau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(INFINITI @ 2007 03 18, 04:28)
Merginos, kazkaip dabar tokia mintis atejo i galva : kadangi mes zveju zmonos (drauges), tai ar nesam mes tos senes prie suduzusios geldos? smile.gif Na , kad mums vis negerai ir negerai?

P.S.: gal cia biski ir ne i tema parasiau. Matyt pervargau  tongue.gif

reikia vis prie kažko prisikabint biggrin.gif

Bet pagalvojus, juk jiems taip pat turbūt ne viskas patinka, kai įsijungiam vis kokį savo serialą, ar dar kąnors jiem nepatinkančio darom.. Vistiek susieškom kompromisų wink.gif
Atsakyti
Na man būtų negerai, kai dirbdamas kas ketvirtą parą likusias tris pražvejotų ir be žuvies grįžtų (yra buvę ir taip). O šiaip svajoju, kad žuvies daug daug daug parneštų - tada lai žvejoja. tongue.gif O kai prabūna dieną ir...nieko, na tada tikrai kaip senė prie geldos būnu pikta ir bjauri, na man laiko gaila pasidaro. Serialų nežiūriu, na tik SM pasėdžiu - jis savo ruožtu žvejų forumuose tupi arba ieško sodybos prie ežero.
Šiaip gi žvejybai reikia laiko turėti - sugebėti mesti rūpesčius ir bėgti prie vandens, namuose netvarkyti, nedaryti, žvejybą su žmona paderinti... tai gal mūsų diedai protingi tinginiai g.gif arba labai atsipūtę bigsmile.gif ???
Atsakyti
Sveikos, žvejų žmonos, as ir viena iš jūsų gretų. Turiu tikra žveją, kuris nuo mažens dėl to pakvaišęs. Su savo žvejyba galva baigia išūžt, vis planuoja kur važiuos žvejoti, ką gaudys, ir puse laisvo laiko praleidžia žvejyboj. Negana, to vis skundžiasi kiek mažai meškerių turi, kaip trūksta to žvejybinio inventoriaus, ir tt. tai kaip kažkuri klausė ka dovanoti vyrui, ogi yra tokie stebuklingi čekiai. Ir man labai ramu pries kokia proga nubėgu i žvejybos reikmenų parduotuve ir greit ir galvos sukti nereikia ir džiaugsmingas rezultatas GARANTUOTAS biggrin.gif . Aišku dar priklauso nuo to kokia suma čekyje. Tada pasirinkimo laisvė plati renkasi ko trūksta ko reikia ir visada patenkintas būna. O jei padovanočiau koki rūba kvepalu ar šiaip koki man patinkantį daikta tai tik pažiūrėtų ir mandagiai padėkotų. Tai va moterytės nesukit sau daug galvų dėl dovanų, nes nemanau, kad taip lengva pačiom išrinkt žvejybine dovaną iš tokios gausybės reikmenų. blink.gif
Atsakyti