QUOTE(Asio @ 2007 03 27, 14:27)
Na aciu Dievui, musu yda nedideja

buvo I-II laipsnio nesandarumas, taip ir kol kas yra, sake, kad skilvelis nepakites, tai jeigu ir toliau taip, tai 20metu tikrai apie operacija galvoti nereiks, na o paskui, kaip Dievas duos
kol laukem gyd., ten koridorium praejo keliatas mamyciu su vaikuciais ir as bandziau spelioti, galbut cia kazkuri is Jusu

Musu problemos, palyginti su kaip kuriomis cia papasakotomis, atrodo nedideles, bet as labai gerai Jus visas suprantu ir uzjauciu, zinau ta jausma, kada is po koju slista zeme, kad vienas nelemtas tyrimas pakeicia visa tavo gyvenima ir t.t.
Stiprybes ir begalines sveikatos Jums ir Jusu vaikuciams
Papildyta:
QUOTE(Asio @ 2007 03 27, 14:27)

Musu problemos, palyginti su kaip kuriomis cia papasakotomis, atrodo nedideles, bet as labai gerai Jus visas suprantu ir uzjauciu, zinau ta jausma, kada is po koju slista zeme, kad vienas nelemtas tyrimas pakeicia visa tavo gyvenima ir t.t.
Stiprybes ir begalines sveikatos Jums ir Jusu vaikuciams
Nesvarbu, kokia bebutu problema, bet kuriai mamai tai yra skaudu. Bet gyvenimas teka savo vaga, ismoksti gyventi, susigyventi su beda. Tik is pradziu atrodo, kad pasikeicia gyvenimas, bet reikia gyventi toliau. Man reikejo gal metu, kad susitaikyciau, o siandien galiu pasakyti, kad gyvenimas yra kitoks geraja prasme. Ismoksti vertinti ne daiktus, o patyrimus ir kitus nematerialius dalykus. Dziaugiesi kiekviena diena kitaip, nei tai buvo pries tu bedu atsiradima. Kai laukiesi vaikelio, nori tai mergaites, tai berniuko, galvoji, kokius drabuzelius pirksi, koki vezimeli, bet visai ne tai svarbu... Bobutes linki, kad tik butu sveikas, o tu galvoji, na, kas cia jau gali atsitikti. O kai atsitinka, suzinai, kas yra sveikata, kas yra laime buti su vaiku. Kitos jau pagimde ir skuba lekia i darba, palieka 3 men vaikus su auklem. Aciu Dievui, kad viskas gerai, bet kai kas tinkamai nevertina to buvimo su vaiku. Mums kitokia lemtis. Man teko aukoti ir darba, ir karjera, bet nesigailiu, nes mano zmogutis gyvena ir jam reikia suteikti viska, kas geriausia.
Stiprybes jums visoms!!!