Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgalaus žmogučio gyvenimas

o ka siaip dabar visos veikinejat geresnio? 4u.gif as tai paskutiniu meteliu baigiu persitempt. kazko sveikatele streikuoja labai, vis uzeina silpnumai visokie, tirpimai, nezinia kas darosi. blink.gif o rytoj dar su sokiu grupe vaziuojam i vilniu, nezinau kaip atlaikysiu tokia kelionyte jei taip ir rytoj jausiuos... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ernestulka: 26 rugsėjo 2006 - 20:03
QUOTE(Ernestulka @ 2006 09 26, 22:00)
o ka siaip dabar  visos veikinejat geresnio?  4u.gif as tai paskutiniu meteliu baigiu persitempt. kazko sveikatele streikuoja labai, vis uzeina silpnumai visokie, tirpimai, nezinia kas darosi.  blink.gif o rytoj dar su sokiu grupe vaziuojam i vilniu, nezinau kaip atlaikysiu tokia kelionyte jei taip ir rytoj jausiuos... verysad.gif

tik nepersistemk unsure.gif tikrai ernestulka priziurek save nono.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernestulka @ 2006 09 26, 22:00)
o ka siaip dabar  visos veikinejat geresnio?  4u.gif as tai paskutiniu meteliu baigiu persitempt. kazko sveikatele streikuoja labai, vis uzeina silpnumai visokie, tirpimai, nezinia kas darosi.  blink.gif o rytoj dar su sokiu grupe vaziuojam i vilniu, nezinau kaip atlaikysiu tokia kelionyte jei taip ir rytoj jausiuos... verysad.gif

Uztat taip ir jautiesi,kad nepailsi!reikia pertraukele padaryti kartais ir atsipusti vacation1.gif vacation4.gif
sekmes tau rytoj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Munika @ 2006 09 26, 20:53)
Uztat taip ir jautiesi,kad nepailsi!reikia pertraukele padaryti kartais ir atsipusti  vacation1.gif  vacation4.gif
sekmes tau rytoj  4u.gif

niu siaip ne taip atlaikiau dienele ir kelionyte pirmyn i vilniuka ir atgal i kauna. 4u.gif labai smagiai suvazinejom, surepetavom soki su kita vilniaus sokiu grupe su kuria spalio 19d soksim vilniaus siemens arenoje, neigaliuju renginyje. bet gryzus namo nebesugebejau is pradziu net persirengt, griuvau pusvalandukui i lovyte pries tv. pailseti. gal tikrai pervargstu, bet anksciau kad ir kiek visko veikdavau taip nebudavo. reikes pas daktarus pasirodyti del viso pikto. 4u.gif rytoj pailsesiu jau namie viena gerai, gal truputuka atsigausiu. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ernestulka: 27 rugsėjo 2006 - 20:51
QUOTE(Ernestulka @ 2006 09 27, 22:44)
niu siaip ne taip atlaikiau dienele ir kelionyte pirmyn i vilniuka ir atgal i kauna.  4u.gif labai smagiai suvazinejom, surepetavom soki su kita vilniaus sokiu grupe su kuria spalio 19d soksim vilniaus siemens arenoje, neigaliuju renginyje. bet gryzus namo nebesugebejau is pradziu net persirengt, griuvau pusvalandukui i lovyte pries  tv. pailseti. gal tikrai pervargstu, bet anksciau kad ir kiek visko veikdavau taip nebudavo. reikes pas daktarus pasirodyti del viso pikto.  4u.gif rytoj pailsesiu jau namie viena gerai, gal truputuka atsigausiu.  mirksiukas.gif

Ir butinai pasirodyk,sitaip negalima nono.gif visur leki,begi,zuji kaip bitute.save reikia priziureti ir rupintis 4u.gif pailsek ryt sunglasses2.gif
Atsakyti
niu siandien jau geriau jauciuos. kol esu viena namie esu uzsileidus geriausia savo vaista - garsia muzikele ir ilsiuos. siaip ilgai ilsetis ir sedet be jokios veiklos negaliu. schmoll.gif jau rytoj vel arba leksiu i centriuka, arba jei mama rytoj bus jau laisvesne leksime abi i kaima, susitikt su sia savaituke is airijos gryzusia mano pusseseryte, kurios be galo pasiilgom. clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernestulka @ 2006 09 28, 15:04)
niu siandien jau geriau jauciuos. kol esu viena namie esu uzsileidus geriausia savo vaista - garsia muzikele ir ilsiuos. siaip ilgai ilsetis ir sedet be jokios veiklos negaliu.  schmoll.gif jau rytoj vel arba leksiu i centriuka, arba jei mama rytoj bus jau laisvesne leksime abi i kaima, susitikt su sia savaituke is airijos gryzusia mano pusseseryte, kurios be galo pasiilgom.  clap.gif

Ech bitute tu bitute 4u.gif nenustyksti tu vietoj :bigsmile:ir as visada laukiu kai atostogu namo gryzineja vyras ar broliukas is Danijos.smagu buna kai visi namie,kartu.
Atsakyti
QUOTE(Munika @ 2006 09 28, 20:28)
Ech bitute tu bitute  4u.gif nenustyksti tu vietoj  :bigsmile:ir as visada laukiu kai atostogu namo gryzineja vyras ar broliukas is Danijos.smagu buna kai visi namie,kartu.

isties be galo smagu sulaukti seniai matytu artimiausiu zmogeliuku. 4u.gif is mano gimines ir draugu jau labai daug kas yra pabuvoje uzsienyje ir net iki siol ten dirbanciu. tik aciu dievui sesyte pries metukus pradirbus londone net 4 metelius, pasigimdzius dukryte visam laikui jau gryzo i lietuvele, dabar pusseseryte gryzo geriausia tai isvis smagu. siaip ir man jau teko karteli kirsti lietuveles siena, kai su mano centriuko sokiu grupe 5 dienytem vaziavom i suomija, tarptautini neigaliuju projekta. isties labai smagu yra pamatyti truputi pasaulio, kitas salis. parsivezti su savim daugybe nauju ispudziu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ernestulka: 01 spalio 2006 - 14:18
QUOTE(Ernestulka @ 2006 10 01, 16:17)
isties be galo smagu sulaukti seniai matytu artimiausiu zmogeliuku.  4u.gif is mano gimines ir draugu jau labai daug kas yra pabuvoje uzsienyje ir net iki siol ten dirbanciu. tik aciu dievui sesyte pries metukus pradirbus londone net 4 metelius, pasigimdzius dukryte visam laikui jau gryzo i lietuvele, dabar pusseseryte gryzo geriausia tai isvis smagu. siaip ir man jau teko karteli kirsti lietuveles siena, kai su mano centriuko sokiu grupe 5 dienytem vaziavom i suomija, tarptautini neigaliuju projekta. isties labai smagu yra pamatyti truputi pasaulio, kitas salis. parsivezti su savim daugybe nauju ispudziu  thumbup.gif

Tikrai smagu drinks_cheers.gif mes jau antri metai atostogaujam pas vyrus Danijoj thumbup.gif smagu ten,zmones visai kitokie,silti,sypsosi,atrodo kad pas juos problemu nera smile.gif net pats apie savas pamirsti thumbup.gif tik sitie metai mums nesekmingi.Zygutis abi kojas susilauze sokinedamas ant batuto,kai buvo pramogu parke verysad.gif dabar su langetem jau gipsus nueme.bet uztat 11savaiciu dar neleidzia atsistot.na ryt vaz pas traumatologa,tikiuosi leis jau atsistot ir vaiksciot.na kiek galima keturiomis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Munika @ 2006 10 01, 18:19)
Tikrai smagu  drinks_cheers.gif mes jau antri metai atostogaujam pas vyrus Danijoj  thumbup.gif smagu ten,zmones visai kitokie,silti,sypsosi,atrodo kad pas juos problemu nera  smile.gif net pats apie savas pamirsti  thumbup.gif tik sitie metai mums nesekmingi.Zygutis abi kojas susilauze sokinedamas ant batuto,kai buvo pramogu parke  verysad.gif dabar su langetem jau gipsus nueme.bet uztat 11savaiciu dar neleidzia atsistot.na ryt vaz pas traumatologa,tikiuosi leis jau atsistot ir vaiksciot.na kiek galima keturiomis  doh.gif

vargsiukas. zinau ka reiskia guleti gibsuose ir juo labiau vasara. man tai teko patirti tris kartelius, tik ne del luziu o siaip operaciju del eisenos. linkiu zyguciui kuo greiciau sustipreti ir pasveikti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernestulka @ 2006 10 01, 21:17)
vargsiukas. zinau ka reiskia guleti gibsuose ir juo labiau vasara. man tai teko patirti tris kartelius, tik ne del luziu o siaip operaciju del eisenos. linkiu zyguciui kuo greiciau sustipreti ir pasveikti.  4u.gif

Aciu Ernestulka wub.gif
Atsakyti
Su rudeniu prasidėjo mūsų ligos-abu vaikai serga,tai vos spėju suktis.Gal žinote kokių liaudiškų priemonių kosuliui,slogai,peršalimui gydyti?
Atsakyti