o ka siaip dabar visos veikinejat geresnio?
as tai paskutiniu meteliu baigiu persitempt. kazko sveikatele streikuoja labai, vis uzeina silpnumai visokie, tirpimai, nezinia kas darosi.
o rytoj dar su sokiu grupe vaziuojam i vilniu, nezinau kaip atlaikysiu tokia kelionyte jei taip ir rytoj jausiuos...
QUOTE(Ernestulka @ 2006 09 26, 22:00)
as tai paskutiniu meteliu baigiu persitempt. kazko sveikatele streikuoja labai, vis uzeina silpnumai visokie, tirpimai, nezinia kas darosi.
o rytoj dar su sokiu grupe vaziuojam i vilniu, nezinau kaip atlaikysiu tokia kelionyte jei taip ir rytoj jausiuos... 
tik nepersistemk
QUOTE(Ernestulka @ 2006 09 26, 22:00)
Uztat taip ir jautiesi,kad nepailsi!reikia pertraukele padaryti kartais ir atsipusti
sekmes tau rytoj
QUOTE(Munika @ 2006 09 26, 20:53)
Uztat taip ir jautiesi,kad nepailsi!reikia pertraukele padaryti kartais ir atsipusti
sekmes tau rytoj
sekmes tau rytoj
niu siaip ne taip atlaikiau dienele ir kelionyte pirmyn i vilniuka ir atgal i kauna.
QUOTE(Ernestulka @ 2006 09 27, 22:44)
niu siaip ne taip atlaikiau dienele ir kelionyte pirmyn i vilniuka ir atgal i kauna.
labai smagiai suvazinejom, surepetavom soki su kita vilniaus sokiu grupe su kuria spalio 19d soksim vilniaus siemens arenoje, neigaliuju renginyje. bet gryzus namo nebesugebejau is pradziu net persirengt, griuvau pusvalandukui i lovyte pries tv. pailseti. gal tikrai pervargstu, bet anksciau kad ir kiek visko veikdavau taip nebudavo. reikes pas daktarus pasirodyti del viso pikto.
rytoj pailsesiu jau namie viena gerai, gal truputuka atsigausiu. 
Ir butinai pasirodyk,sitaip negalima
niu siandien jau geriau jauciuos. kol esu viena namie esu uzsileidus geriausia savo vaista - garsia muzikele ir ilsiuos. siaip ilgai ilsetis ir sedet be jokios veiklos negaliu.
jau rytoj vel arba leksiu i centriuka, arba jei mama rytoj bus jau laisvesne leksime abi i kaima, susitikt su sia savaituke is airijos gryzusia mano pusseseryte, kurios be galo pasiilgom.
QUOTE(Ernestulka @ 2006 09 28, 15:04)
niu siandien jau geriau jauciuos. kol esu viena namie esu uzsileidus geriausia savo vaista - garsia muzikele ir ilsiuos. siaip ilgai ilsetis ir sedet be jokios veiklos negaliu.
jau rytoj vel arba leksiu i centriuka, arba jei mama rytoj bus jau laisvesne leksime abi i kaima, susitikt su sia savaituke is airijos gryzusia mano pusseseryte, kurios be galo pasiilgom. 
Ech bitute tu bitute
QUOTE(Munika @ 2006 09 28, 20:28)
Ech bitute tu bitute
nenustyksti tu vietoj :bigsmile:ir as visada laukiu kai atostogu namo gryzineja vyras ar broliukas is Danijos.smagu buna kai visi namie,kartu.
isties be galo smagu sulaukti seniai matytu artimiausiu zmogeliuku.
QUOTE(Ernestulka @ 2006 10 01, 16:17)
isties be galo smagu sulaukti seniai matytu artimiausiu zmogeliuku.
is mano gimines ir draugu jau labai daug kas yra pabuvoje uzsienyje ir net iki siol ten dirbanciu. tik aciu dievui sesyte pries metukus pradirbus londone net 4 metelius, pasigimdzius dukryte visam laikui jau gryzo i lietuvele, dabar pusseseryte gryzo geriausia tai isvis smagu. siaip ir man jau teko karteli kirsti lietuveles siena, kai su mano centriuko sokiu grupe 5 dienytem vaziavom i suomija, tarptautini neigaliuju projekta. isties labai smagu yra pamatyti truputi pasaulio, kitas salis. parsivezti su savim daugybe nauju ispudziu 
Tikrai smagu
QUOTE(Munika @ 2006 10 01, 18:19)
Tikrai smagu
mes jau antri metai atostogaujam pas vyrus Danijoj
smagu ten,zmones visai kitokie,silti,sypsosi,atrodo kad pas juos problemu nera
net pats apie savas pamirsti
tik sitie metai mums nesekmingi.Zygutis abi kojas susilauze sokinedamas ant batuto,kai buvo pramogu parke
dabar su langetem jau gipsus nueme.bet uztat 11savaiciu dar neleidzia atsistot.na ryt vaz pas traumatologa,tikiuosi leis jau atsistot ir vaiksciot.na kiek galima keturiomis 
vargsiukas. zinau ka reiskia guleti gibsuose ir juo labiau vasara. man tai teko patirti tris kartelius, tik ne del luziu o siaip operaciju del eisenos. linkiu zyguciui kuo greiciau sustipreti ir pasveikti.
QUOTE(Ernestulka @ 2006 10 01, 21:17)
vargsiukas. zinau ka reiskia guleti gibsuose ir juo labiau vasara. man tai teko patirti tris kartelius, tik ne del luziu o siaip operaciju del eisenos. linkiu zyguciui kuo greiciau sustipreti ir pasveikti. 
Aciu Ernestulka
Su rudeniu prasidėjo mūsų ligos-abu vaikai serga,tai vos spėju suktis.Gal žinote kokių liaudiškų priemonių kosuliui,slogai,peršalimui gydyti?