Įkraunama...
Įkraunama...

Ar paliekate naktį autokėdutes mašinose ?

QUOTE(Eeelita @ 2007 06 07, 14:20)
o mes kasko buvom tik mašiną apdraudę doh.gif  doh.gif  doh.gif per pačių kvailas galvas doh.gif

tai va, as va jau noriu palikinet kedute ta 0-13 kg, nes sunku nesiot pasidare, bet bijojau kad nesugalvotu pacukai isnest ant prikolo, tai pasidomejau. sake keduciu nedraudzia taip jei ner i papildoma iranga itraukta smile.gif tai va o kai kedute bus uz kokius 8-10 simtu tai sivis abydna bus smile.gif tai va ir pasiule siataip - papildomai apdraust smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2007 06 07, 15:32)
tai va, as va jau noriu palikinet kedute ta 0-13 kg, nes sunku nesiot pasidare, bet bijojau kad nesugalvotu pacukai isnest ant prikolo, tai pasidomejau. sake keduciu nedraudzia taip jei ner i papildoma iranga itraukta smile.gif tai va o kai kedute bus uz kokius 8-10 simtu tai sivis abydna bus smile.gif tai va ir pasiule siataip - papildomai apdraust smile.gif

Kurioj draudimo kompanijoj taip pasiūlė kaip papildomą įrangą apdraust? Nes Lietuvos draudimas kiek aš domėjausi, tai nesutiko kėdutės draust schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Martyna: 07 birželio 2007 - 23:55
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2007 06 07, 14:11)
kasko draudimu draustoje masinoje, sumokejus papildomai 10 proc kedutes kainos, apdraudzia ir kedute. abydna butu jei brangia kede nunestu, a? smile.gif
as jau pasidomejau ir gavau ergo draudime butent toki pasiulyma. pas mane ir taip casko yra tai nebus dideliu islaidu

thumbup.gif net nezinojau kad taip galima. dabar palikinejam masinoj nuo 0-13 kg kedute, bet jau kai nupirksim gera didesne tai reiks apdraust mirksiukas.gif
Atsakyti
na tikrai verta draust ir kėdutę, jei palikinėji. mano kėdutė nėra iš brangiųjų, tai paliekam ir taip mašinoj. kol kas tfu tfu....
Atsakyti
QUOTE(Martyna @ 2007 06 07, 23:51)
Kurioj draudimo kompanijoj taip pasiūlė kaip papildomą įrangą apdraust? Nes Lietuvos draudimas kiek aš domėjausi, tai nesutiko kėdutės draust  schmoll.gif

ergo smile.gif

QUOTE(astisius @ 2007 06 08, 14:37)
na tikrai verta draust ir kėdutę, jei palikinėji. mano kėdutė nėra iš brangiųjų, tai paliekam ir taip mašinoj. kol kas tfu tfu....

tai jau tikrai...noris kedutes ne uz 100 lt...ne devetos...ne is issikalinejimo, o tiesiog daug vazineju, noris gero daikto
Atsakyti
Mes palikinėjam, negi kiekvieną kart išiminėsim schmoll.gif
Atsakyti
neiseminejam, sunku nesioti
Atsakyti
ir mes dazniausiai paliekam kedute masinoje g.gif
Atsakyti
tai jas siaip ir reiktu palikt. tik ar saugu?
Atsakyti
Mes visada paliekam masinoj.
Atsakyti
Gale langai užtamsinti tai ir kėdutės nematyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(myma @ 2007 06 17, 18:47)
Gale langai užtamsinti tai ir kėdutės nematyt  biggrin.gif

na, pas mane visi uztamsinti langai, bet per priekini stikla pasvies ir tikrai pamatys wink.gif
Atsakyti