niekada neišimam iš mašinos,bereikalingas tampymas pirmyn-atgal,tikiuosi nepavogs

QUOTE(Kristiniux @ 2007 09 22, 21:33)
o mes niekada nepaliekame, nors dėl vagių esam gan ramūs. tiesiog rudenį ir žiemą kėdutė būna kambario temperatūros ir be jokios drėgmės, man atrodo, kad taip vaikiukui maloniau, nors gal nėra jokio skirtumo

mes paliekame masinoj, na musu kedute nera labai brangi tai gal niekam neuzklius

Niekada neįšimu, nes paskui gerai pritvirtint moka tik MB.

Aš turiu liūdnos patirties šiuo klausimu
. Prieš porą metų mums išdaužė šoninį mašinos langą, nupjovė saugos diržą ir pavogė kėdutę. Tai sukėlė labai daug nepatogumų tada ir vėliau. Diržo niekaip negalėjome susitvarkyti ir problema išliko, kai gimė antras vaikelis ir teko tvirtinti dvi kėdutes. Baigėsi tuo, kad dėl vaikų saugumo įsigijome mašiną su tvarkingais saugos diržais. Tad noriu palinkėti optimistėms, kurios palieka kėdutes mašinose, kad joms jų niekada nepavogtų. Bet kaip sakoma rusų patarlėje: "berežonogo i Bog berežot" (atsargų ir Dievas apsaugo) 
Papildyta:
labai gaila, bet deja kyla

Papildyta:
QUOTE(Linokas @ 2007 08 16, 23:41)
Nzn iki kokio žemo lygio turi būti nukritęs žmogus, kad vogtų vaikišką kėdutę
gal ir yra tokių, bet kaip jiems ranka kyla? 

labai gaila, bet deja kyla

siaip jo, man irgi buvo baisup palikinet, kazkaip pigiu daiktu mes neperkam, tad nusipirkom nepigia kedute, bet as dar uzdejau ant uzpakaliniu langu tokius tinklelius nuo saules, bent jau maziau i aki krenta , manau.Kaip bus taip...Bet tampyt ja pirmyn agal nesamone.Dabar nusipirkom chicco labai lengvute, tai nebent i bagaznika ikist, nereikia tvirtint jos,tiesiog masinos dirzais prisegam pypli.

Mes visada paliekam, kazkaip niekada net nesusimasciau, kad ja gali pavogti

anksčiau nakčiai įmesdavau kėdutę į mašinos galą, nes ten langai tamsinti, bet laikui bėgant dažnai pamirštu
gal gi nenužiūrės kas nors

0-13 kg kedute tai nesdavom namo, o dabar nuo 9-18 kg tai stovi pritvirtinta, jau tokios sunkenybes nesugebeciau tampytis. Aisku, neramu siek tiek, bet manau, kad vien dirza nupjauti ir isimti kedute nera jau taip paprasta. Geriausiai tikriausiai gelbetu kedute su isofix sistema, tokios tai niekaip nenuluptum

Į bagažinę. Ir ramiau ir niekas nenužiurės