Įkraunama...
Įkraunama...

Kalniečių poliklinikos pediatrai

Aciu 4u.gif
Atsakyti
O gal kas turit kokių atsiliepimų apie gyd. Baltramiejūnienę?
Atsakyti
QUOTE(sssaule @ 2006 06 19, 19:41)
Kai vaikutis gimsta, tuose gimdymo namuose vaikų gydytoja jį apžiūri ir užpildo sveikatos lapą, paskui paklausia kuriai poliklinikai priklausai ir tą lapą nusiunčia į polikliniką. O kai grįžtate į namus kitą dieną pediatrė apsilanko.
O tuose gimdymo namuose kai paklaus, tu gali pasakyti kokios pageidauji poliklinikos ir kokio pediatro. Tik jei pasirinksi ne apylinkės polikliniką tada negalėsi gydytojo išsikviesti į namus kai sirgs, visuomet vaikutį turėsi vežti pati.

Jei pasirinksi kokią privačią kliniką, reikėtų pasiteirauti iš anksto, bet kai kurie gydytojai ir slaugos personalas patronažus ar apsilankymus ligos atveju, atlieka ir į namus kartais ir kitame Kauno gale, be jokio papildomo mokesčio. Bet ne visi ir ne visur, tad reikia teirautis.
Atsakyti
QUOTE(sssaule @ 2006 06 19, 18:41)
Kai vaikutis gimsta, tuose gimdymo namuose vaikų gydytoja jį apžiūri ir užpildo sveikatos lapą, paskui paklausia kuriai poliklinikai priklausai ir tą lapą nusiunčia į polikliniką. O kai grįžtate į namus kitą dieną pediatrė apsilanko.
O tuose gimdymo namuose kai paklaus, tu gali pasakyti kokios pageidauji poliklinikos ir kokio pediatro. Tik jei pasirinksi ne apylinkės polikliniką tada negalėsi gydytojo išsikviesti į namus kai sirgs, visuomet vaikutį turėsi vežti pati.

Tikrai nebūtinai schmoll.gif Pagal gyvenamąją vietą priklausytume Dainavos p-kai, bet mums artimesnė Kalniečių, tai dar laukdamasi pasiklausinėjau apie pastarosios p-kos pediatrus. Gimdymo namuose perspėjau, kad kreipsimės į kitą (nei priklauso) p-ką. Tada tik visus popierius pasiimi pats, niekas niekur nesiunčia. Mano vyras, kai grįžom namo, nulėkė pas pediatrę, pasakė, kad norėtume pas ją lankytis, užpildė, ką reikėjo, ir niekada dėl apžiūrėjimo namie nekilo jokių problemų.
Atsakyti
O pas kokia pediatre jus lankotes kalnieciu poliklinikoje??

Ir dar - jeigu as neturiu vyro, tai kada man reiketu lekti pas ta pediatre (jei mes jai pagal gyvenama vieta nepriklausom) ir prasytis priimti mano vaikuti?? Pries gimdyma??
Atsakyti
QUOTE(mikke @ 2006 06 22, 14:18)
O pas kokia pediatre jus lankotes kalnieciu poliklinikoje??
Ir dar - jeigu as neturiu vyro, tai kada man reiketu lekti pas ta pediatre (jei mes jai pagal gyvenama vieta nepriklausom) ir prasytis priimti mano vaikuti?? Pries gimdyma??

g.gif Aš tavo vietoj, ko gero, mėginčiau dar prieš gimdymą susitarti, nes grįžus gydytoja su sesele turi aplankyti per tris dienas – gal tau nebus nei jėgų, nei laiko eiti į polikliniką... O dar jei vaikučio palikti nebus kam...
Mes lankomės pas Antuševą.
Atsakyti
Aciu smile.gif
Atsakyti
Noriu paklausti mamu kurios lankosi pas gyd. A.Burbiene is Kalnieciu poliklikos. Kokia jusu nuomone apie ja?
Atsakyti
Mes lankomės pas Ruibienę VIVAT VITOJ. thumbup.gif daktarė. Nuo dukters gimimo prižiūrėjo kita Kalniečiuose dirbanti daktarė, bet po metų pakeičiau, ne svisai ja nepasitikėjau (daug niuansų).
Taigi apie Ruibienę - tik geri atsiliepimai. Po bendravimo du gydytoja Kalniečiuose, dabartinė mūsų daktarė man tikta šventė. Nors gal tai turėtų būti savaime suprantamas dalykas. Visada gali paskambinti, visada maloniai priims, išrašys siuntimą ir t.t.

Kartais tenka lankytis pas Antuševą. Ji mane sus sese mažytes gydė. Irgi maloni daktarė.

Tikiuosi ir visoms linkiu nepapulti į nemalonias situacija spoliklinikose ir nesusidurti su blogais gydytojais wub.gif
Atsakyti
Mes lankomes pas gydytoja Dulkiene. 4u.gif Mano vyras kai buvo mazas lankesi pas ja, o dabar ir vaikus ji priziuri. bigsmile.gif Kol kas neturiu jokiu nusiskundimu, tiesa ir sergame mes retai. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Dėčiau pliusiuką gyd. Antuševai 4u.gif

Man patiko, kad ji stengiasi apsieit be antibiotikų, pvz., praeitą rudenį dukra sirgo laringitu, išsigydėm homeopatiniais vaistukais, apsiėjom be ligoninių. Gydytoja kelis kartus buvo atvažiavusi pas mus namo, kai mažei buvo temperatūra.
Na, kol kas tfu tfu tfu..
Atsakyti
Mano 2.gif pediatre yra Lukšienė. Bet kai ji išėjo atostogų teko pabendrauti su kita. Tai dabar mąstau persiregistruoti. Laiku temą atradau smile.gif
Atsakyti