Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai

erikkute, labai gražūs žiedeliai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelinuks @ 2007 04 15, 22:56)
erikkute, labai gražūs žiedeliai smile.gif

dekui 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės,manau jūs aplankę ne vieną juvelyrinę parduotuvę,o mes avo žiedų paieškas dar tik pradėjom,norim tokių žiedų,bet panevėžy buvo tik mano dydžio,o naujų bus tik gegužės gale,bet ir tai nežinia ar tikrai.Įdomu gal ką nors panašaus kuri matėt Kaune?Šiaip mes norėtume,kad būtų blizgaus aukso o ne tokio kaip tas baltas kažkoks pašiauštas
Atsakyti
QUOTE(AgNyTTė @ 2007 04 17, 10:07)
Sveikos mamytės,manau jūs aplankę ne vieną juvelyrinę parduotuvę,o mes avo žiedų paieškas dar tik pradėjom,norim tokių žiedų,bet panevėžy buvo tik mano dydžio,o naujų bus tik gegužės gale,bet ir tai nežinia ar tikrai.Įdomu gal ką nors panašaus kuri matėt Kaune?Šiaip mes norėtume,kad būtų blizgaus aukso o ne tokio kaip tas baltas kažkoks pašiauštas

O tai kodėl jūs nenorit gamintis žiedus? Taigi padarys taip, kaip tik jums norisi ax.gif
P kad rasti nusipirkti būtent tokius, ar kitokius, bet kad labai patiktų, tai tikimybė labai jau maža... blush2.gif
Atsakyti

O kokioj parduotuvej buna tokio modeliuko ziedu??
Man tai jie irgi labai grazus wub.gif
Atsakyti

man kazkaip gruboki pasirode, labai jau tamsus.
Atsakyti
Tai kad aš tik tokio modelio pvz internete radau,bet šiaip tai man šiti ir negražūs,kas turi 2006 pavasario vestuvių katalogą manau supras ko mes norim smile.gif
Atsakyti
pasirodom ir mes savo ziedukus...pasimatavom....patiko...tiko..isimylejom....ir isigijom....ant pirstelio labai graziai atrodo!!!

http://public.fotki....s/p4160027.html

Atsakyti
thumbup.gif geras man tai patiko tiek ziedukai tiek pagalvele bigsmile.gif
na tokie kazkas panasau i karaliskus, gal kaskiek i karaliaus karunas tiksliau rolleyes.gif
Atsakyti
as kai juos pamaciau lygiai ta pati pasakiau...smagu, kad kazkam irgi patinka, ne tik mums biggrin.gif , o pagalvele pati siuvau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(erikkute @ 2007 04 13, 21:07)
o tai ten jusu zieduose balto aukso yra? Kazkaip nesimato nuotraukoje  g.gif
Del graviravimo, viena mergaite cia rode kad savo zieduose issigraviravo vardu pirmas raides ir per vidury dvi sirdutes susipynusias. Man patiko ideja  wub.gif , dar data noreciau issigraviruoti.

as galvoju,taip kada nors issigraviruoti savo vestuvinius ziedus,vestuviu data,pirmosios vardu raides ir tarp ju dvi sirdutues susikabinusios smile.gif
Atsakyti
sveikos, gal galite pagelbeti susiradome mes ziedu pavyzdeli, buvom vienoj juelyrinej, tai pasiule juos gamintis vilniuje, tik daba nezinau ar cia ta firmele vadinasi artageia bryoni, ar kaip tai gal yra kas zino kur galima tai rasti, koki adresiuka buciau labai dekinga
Atsakyti