erikkute, labai gražūs žiedeliai

Sveikos mamytės,manau jūs aplankę ne vieną juvelyrinę parduotuvę,o mes avo žiedų paieškas dar tik pradėjom,norim tokių žiedų,bet panevėžy buvo tik mano dydžio,o naujų bus tik gegužės gale,bet ir tai nežinia ar tikrai.Įdomu gal ką nors panašaus kuri matėt Kaune?Šiaip mes norėtume,kad būtų blizgaus aukso o ne tokio kaip tas baltas kažkoks pašiauštas
QUOTE(AgNyTTė @ 2007 04 17, 10:07)
Sveikos mamytės,manau jūs aplankę ne vieną juvelyrinę parduotuvę,o mes avo žiedų paieškas dar tik pradėjom,norim tokių žiedų,bet panevėžy buvo tik mano dydžio,o naujų bus tik gegužės gale,bet ir tai nežinia ar tikrai.Įdomu gal ką nors panašaus kuri matėt Kaune?Šiaip mes norėtume,kad būtų blizgaus aukso o ne tokio kaip tas baltas kažkoks pašiauštas
O tai kodėl jūs nenorit gamintis žiedus? Taigi padarys taip, kaip tik jums norisi

P kad rasti nusipirkti būtent tokius, ar kitokius, bet kad labai patiktų, tai tikimybė labai jau maža...

O kokioj parduotuvej buna tokio modeliuko ziedu??
Man tai jie irgi labai grazus

man kazkaip gruboki pasirode, labai jau tamsus.
pasirodom ir mes savo ziedukus...pasimatavom....patiko...tiko..isimylejom....ir isigijom....ant pirstelio labai graziai atrodo!!!
http://public.fotki....s/p4160027.html
http://public.fotki....s/p4160027.html

na tokie kazkas panasau i karaliskus, gal kaskiek i karaliaus karunas tiksliau

as kai juos pamaciau lygiai ta pati pasakiau...smagu, kad kazkam irgi patinka, ne tik mums
, o pagalvele pati siuvau

QUOTE(erikkute @ 2007 04 13, 21:07)
o tai ten jusu zieduose balto aukso yra? Kazkaip nesimato nuotraukoje
Del graviravimo, viena mergaite cia rode kad savo zieduose issigraviravo vardu pirmas raides ir per vidury dvi sirdutes susipynusias. Man patiko ideja
, dar data noreciau issigraviruoti.

Del graviravimo, viena mergaite cia rode kad savo zieduose issigraviravo vardu pirmas raides ir per vidury dvi sirdutes susipynusias. Man patiko ideja

as galvoju,taip kada nors issigraviruoti savo vestuvinius ziedus,vestuviu data,pirmosios vardu raides ir tarp ju dvi sirdutues susikabinusios

sveikos, gal galite pagelbeti susiradome mes ziedu pavyzdeli, buvom vienoj juelyrinej, tai pasiule juos gamintis vilniuje, tik daba nezinau ar cia ta firmele vadinasi artageia bryoni, ar kaip tai gal yra kas zino kur galima tai rasti, koki adresiuka buciau labai dekinga