Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai

[attachmentid=90426]man sitie idomus..

Bet ziedai tikrai individualu. as pasimatavau kelis, tai tie kur man atrode grazus, nelabai ant pirsto graziai ziurejos. Bet sia savaite ketinu apsisresti ir vaziuoti pas juvelyre uzsakyti.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(remisita @ 2007 03 14, 01:40)
o cia tikras deimanciukas ar zirkonis?musu gana panasus..nors gal ir ne visai bendriau...nusisneku...na musu isvis be akutes...o jus taip pigiai sumokejot...mes uz abu...sumokejom 250 svariuku... unsure.gif ir juos padarys dar tik balandzio 29

cia tikras deimanciukas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(esp @ 2007 03 14, 02:06)
nagi nagi.. medžioju dabar visas nuotakas, kalbančias apie platiną rolleyes.gif
gal gali pasidalinti info: kur radote, kiek mokėjote ir pan?
ačiū smile.gif

Sveikutes,
man irgi labai idomu apie platina? gal kas daresi galetu ikelti nuotrauka?su kokiu auksu maisete? ir ar brangu?
Atsakyti
O cia kur visos kalabate, kad gertiausia yra gamintis pas juvelyrus, gal galit pasakyt, kur gaminotes? prasau, rekomenduokit ka nors.
Siaip geriausia butu Vilniuje ir Kaune.
Atsakyti
Graziu pavyzdeliu cia idejot. Ko gero savaitgali bandysim pavaikscioti pas juvelyrus ir pradeti ziurinetis kiek kainuos pagaminimas, nes pasirodo tevai buvo pritaupe aukso (2 ziedai - 12 gr blink.gif ) tai kainuos tik pagaminimas ir prabavimas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ingaile @ 2007 03 14, 10:21)
O cia kur visos kalabate, kad gertiausia yra gamintis pas juvelyrus, gal galit pasakyt, kur gaminotes? prasau, rekomenduokit ka nors.
Siaip geriausia butu Vilniuje ir Kaune.

Uzdarytoje temoje,tai tiek apie juvelyrus prikalbeta,kad net jau nera ka pridurti blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ASARe @ 2007 03 14, 10:29)
cia tikras deimanciukas mirksiukas.gif

o tai kaip taip pigiai...nieko nesuprantu...as kai dariausi auskarus,dejau po viena deimanciuka i kiekviena auskara tai man vien ta deimanciuka reikejo pirkti uz 200 euru.. doh.gif o ir mano suzadetuviu ziedas su dviem deimanciukais,tai maciau zurnale 350svarioku... doh.gif ale blyn sekasi jums mergaites taip pigiai nusirauti...jauciu kad as permoku uz viska verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(remisita @ 2007 03 14, 14:48)
o tai kaip taip pigiai...nieko nesuprantu...as kai dariausi auskarus,dejau po viena deimanciuka i kiekviena auskara tai man vien ta deimanciuka reikejo pirkti uz 200 euru.. doh.gif o ir mano suzadetuviu ziedas su dviem deimanciukais,tai maciau zurnale 350svarioku... doh.gif ale blyn sekasi jums mergaites taip pigiai nusirauti...jauciu kad as permoku uz viska verysad.gif

Tai gi Lietuvoje viskas pigiau yra rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(erikkute @ 2007 03 14, 15:58)

nu jo...bet nemaniau kad ant tiek....juk deimantu savikaina gan brangi...na aisku priklauso nuo nuslifavimo ir karatu..bet neszinau...as gailiuosi dabar... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(remisita @ 2007 03 14, 15:04)
nu jo...bet nemaniau kad ant tiek....juk deimantu savikaina gan brangi...na aisku priklauso nuo nuslifavimo ir karatu..bet neszinau...as gailiuosi dabar... doh.gif

priklauso nuo karato, nuo dydzio ir t.t., mums ten sake tuos karatus, dar kazkokias raides visokias, bet as tai nieko ten nesigaudau, tai ir ne prisimenu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(erikkute @ 2007 03 14, 15:58)

nelabai jau ir pigiau lietuvoj... schmoll.gif
Atsakyti
siaip deimantuku kaina 150 lt, o didesnis (2 mm)-300Lt., bet mums taip juvelyrinej sake ir patare patiems nusipirkti deimantukus, nes jei jie uzsakines, bus brangiau...tai va smile.gif
Atsakyti