Įkraunama...
Įkraunama...

Akiniai ar linzės?

QUOTE(Bajm @ 2005 07 13, 08:43)
nu tai atskeisk kokios firmos tos "silikoninės"' linzės??????????

pamenu, ir man tokias siūlė. Bet tokios rūšies tik metinės buvo, pabandžiau įsidėt, tai nelabai maloniai akis jautės, tai nusipirkau savo įprastines.
O firmos tų silikoninių nepamenu.
Atsakyti
Moteriškės, ar kas pirko neperseniausiai linzes keičiančias akių spalvą? Jei taip, tai kur ir kiek kainavo, girdėjau kalbant kad jos tiek pat kainuoja kaip ir paprastos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurat: 13 liepos 2005 - 08:29
Sveikos. Aš kartais nešioju linzes kartais akinius. Linzes dažniausiai nešioju, kai važiuojam i gamtą, pasideginti, o akinius deduosi, kai einu į darba, nes darbe būnu be akinių.
Bet savaitgalį kazkaip sugebejau pamesti 1 linze. Nesuprantu kaip. net nepajauciau, kad ikrito.
Merginos ar pardavinėja po 1 linze ir kiek viena kainuoja??
Atsakyti
QUOTE(Carisma @ 2005 07 13, 09:29)

aišku, kad pardavinėja smile.gif , taigi dažniausiai akys skirtingų dioptrijų būna. Kainos įvairios, žiūrint, kokias perki - kokios firmos, kuriam laikui ir tt.
Atsakyti

Pardavinėja, na mao yra skirtingų dioptrijų, tai niekaip dviejų vienodų neperku. O mano mėnesinės Focus viena kainuoja 21 Lt smile.gif
Atsakyti
o akinius deduosi, kai einu į darba, nes darbe būnu be akinių.

taičia kaip????????? akiniai tik už vairo?????
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2005 07 13, 09:13)
taičia kaip????????? akiniai tik už vairo?????

Aš akinius nešioju kai vairuoju, vaikštau, žiūriu telika. O jei skaitau, rašau, dirbu su kompu, vienu zodžiu žiūrint arti man akinių nereikia. Nes pas mane dar nėra labai didelis minusas.
Atsakyti
QUOTE(liepsnelė @ 2005 07 13, 08:19)
pamenu, ir man tokias siūlė. Bet tokios rūšies tik metinės buvo, pabandžiau įsidėt, tai nelabai maloniai akis jautės, tai nusipirkau savo įprastines.
O firmos tų silikoninių nepamenu.

Oi, žadėjau parašyti pavadinimą ir per skubėjimą užmiršau stupid.gif
Tai va: Tai yra Focus, Night&Day. Jos skirtos mėnesiui, bet man gydytoja sakė, kad jeigu su jom nemiegi, tai galima nešioti ir du. Bet jokiu būdu ne ilgiau. Nors ir būna, kad akys gerai jaučiasi, bet netaupykit, kad nesugadintumėt akies paviršiaus. Nes linzės prisigeria baltymų, kurie pūna toje linzėje ir dirgina akies paviršių. Kai pabandau tą įsivaizduoti brr..... Beje, jokie skysčiai tų baltymų pilnai neišvalo.
O šiaip sakė, kad geriausios yra linzės kurias reikia keisti kasdien, tik nežinau jų pavadinimo. T.y. perki 365x2 linzes ir kiekvieną dieną vis naują dedi. Bet labai jau brangu gaunasi, tai ir nebesidomėjau toliau.
O linzes perku Vienuolio gatvėje (mažytė optika pusrūsyje) kaina 126 lt plius visada gaunu didelį butelį skysčio nemokamai smile.gif
Atsakyti
Nu šiaip aš nešioju Focus Night and Day. Mano gydytoja sakė, kad jas kiekvienas nešioja individualiai. Kadangi naktim nedėviu, tai linzes išnešioju 3-5 mėn. Jas naudoju 2 metus. Ir nieko, viskas OK. O kad ten pūna, pirmą kartą girdžiu, reix savo optikės paklaust
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lialyte: 13 liepos 2005 - 09:57
Nu aš vakar pirkau kažkokias naujas linzes.. smile.gif Tipo mokėjau 120 Lt, tai nemokamai aptikrino akis (nes įtariau, kad nusilpusios cry.gif ) ir dar gavau dovanų tokią kelioninę kosmetinę nedidukę, skysčio linzėms ir dėžutę joms.. smile.gif Tai viskas į tą kosmetinę ir susideda... smile.gif Tai va.. o linzių 4 mėnėsiams.. smile.gif Tai už tą 120 Lt visai apsimoka.. smile.gif Ir čia tos silikoninės, kur gerai praleidžia dėguonį ir t.t. smile.gif Žodžiu kolkas esu laaabai patenkinta.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lialyte @ 2005 07 13, 09:56)
Nu šiaip aš nešioju Focus Night and Day. Mano gydytoja sakė, kad jas kiekvienas nešioja individualiai. Kadangi naktim nedėviu, tai linzes išnešioju 3-5 mėn. Jas naudoju 2 metus. Ir nieko, viskas OK. O kad ten pūna, pirmą kartą girdžiu, reix savo optikės paklaust

Aš nešiojau linzes 10 metų kol man akių paviršius susigadino. Kitaip sakant neiškarto tas procesas vyksta. Tikrai iš karčios patirties nerekomenduoju nešioti linzes ilgiau negu nurodyta instrukcijose.
Dėl tų pūvančių baltymų, tai gal man gydytoja tik norėjo vaizdingiau paaiškinti, tongue.gif ale, kad jų tikrai lieka linzėse (nes pilnai neišvalo tie skysčiai) ir genda, tai manau neišsigalvojo. Bet tu paksiklausk, gal ką dar įdomesnio papasakos smile.gif. Beje aš gydausi Regoje.
Atsakyti
QUOTE(Pumila @ 2005 07 13, 11:59)
Aš nešiojau linzes 10 metų kol man akių paviršius susigadino. Kitaip sakant neiškarto tas procesas vyksta. Tikrai iš karčios patirties nerekomenduoju nešioti linzes ilgiau negu nurodyta instrukcijose.

O kaip tau susigadino akių paviršius? Kokie procesai vyko? Kas nutiko akytėms? Labaj mane čia suparinaj g.gif
Atsakyti