Įkraunama...
Įkraunama...

Akiniai ar linzės?

QUOTE(Bajm @ 2005 07 27, 11:31)
vienas lęšis nuo 3,5 iki 4,5 Lt
priklausomai kurioj optikoj ir kokia firma

taigi pora 7-8 Lt

Aciu mirksiukas.gif tai va, dabar mazdaug gaudysiuos kokia ju kaina ax.gif reikes lekti pirkti smile.gif
ir siaip galvoju savo metinius lesius nesiosiu ne ilgiau nei pusmeti,nes nusipirkau nepagalvojusi,ir dabar noreciau pirkti tuos kuriuos reikia keisti kas 1-3 men. sako,kad tokie svekiau akims,nei tie kurie skirti nesioti metus... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ViChy @ 2005 07 27, 12:43)
Aciu  mirksiukas.gif tai va, dabar mazdaug gaudysiuos kokia ju kaina  ax.gif reikes lekti pirkti smile.gif
ir siaip galvoju savo metinius lesius nesiosiu ne ilgiau nei pusmeti,nes nusipirkau nepagalvojusi,ir dabar noreciau pirkti tuos kuriuos reikia keisti kas 1-3 men. sako,kad tokie svekiau akims,nei tie kurie skirti nesioti metus...  smile.gif

aš tai perku Focus Dailies vienadienes linzes visokiems atvejams, kad ir baseinui

jeigu daugiau perki tai b8na pigiau, reikia klausti optikoje: 30 vnt. lęšių 75 Lt, išeina vienas lęšis 2,5 Lt

anksčiau aš nešiodavau vienadienius lęšius, juos galima įsidėti 5 kartus: t.y. vieną porą nešiodavau savaitę - kainuodavo pora 5 Lt (čia kaip daugiau perkant), tai mėnesiui 20Lt

ir sveika ir nesantykinai nebrangu

nu o dabar su lęšiais galiu išbūti tik kelias valandas verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bajm: 27 liepos 2005 - 11:54
QUOTE(Bajm @ 2005 07 27, 11:53)

nu o dabar su lęšiais galiu išbūti tik kelias valandas  verysad.gif

O kodel? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ViChy @ 2005 07 27, 12:58)
O kodel?  unsure.gif

nu sena baika: išbandai linzes ir pradedi piktnaudžiauti, t.y. per ilgai nešioti: aš nešiodavau nuo 7 ryto iki 24 val.
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2005 07 27, 12:01)
nu sena baika: išbandai linzes ir pradedi piktnaudžiauti, t.y. per ilgai nešioti: aš nešiodavau nuo 7 ryto iki 24 val.

Na aisku,reikes ir man nepiknaudziauti ax.gif
Atsakyti
9 metus nesiojau tik linzes. na akinius tik namie.kol neisivariau uminio akiu uzdegimo cry.gif . tuomet teko linzes kuriam laikui padet i sali. per ta laika prisidariau kruva madingu akiniu, ir dabar tu linziu net nenoriu nesioti ir su jom vargti.dar kai is visu pazistamu isgirdau, kad su akiniai man tinka ir su jais atrodau zymiai stilingesne.linzes isidedunebet isskirtiniais atvejais, kai tikrai zinau, kad akiniai trukdys, kai einu i pirti, baseina,nardau ar einu i vestuves ar pan.
Atsakyti
Mergaites, ar jums geros silikonines linzes? ax.gif
Atsakyti

Na,mergaites,negi niekas nenesiojat silikoniniu lesiu? g.gif Tuo paciu noretus isgirst jusu nuomone apie ACUVUE ADAVANCE kontaktinius lesius.Ar isbandet kas nors juos? O gal turit info apie tai ar jau pasirode pardavime didesnio minuso lesiai?
Atsakyti
QUOTE(Diana1967 @ 2005 08 03, 13:10)
Na,mergaites,negi niekas nenesiojat silikoniniu lesiu?  g.gif Tuo paciu noretus isgirst jusu nuomone apie  ACUVUE ADAVANCE kontaktinius lesius.Ar isbandet kas nors juos? O gal turit info apie tai ar jau pasirode pardavime didesnio minuso lesiai?

Aš nešioju silikoninius kontaktinius lęšius. 4u.gif "O2 Optix" Bet kadangi mano lęšių nešiojimo patirtis nėra labai jau didelė, tai ir nelabai galiu su kuo palyginti. Pirmi buvo kažkokie nesilikoniniai, pavadinimo nelabai prisimenu, tai prie tų tai tikrai nekada negrižčiau. Šitų sislikoninių beveik nejaučiu. O su anais buvo taip, kad jei pvz nukreipiu žvilgsnį į kairę, tai jautėsi, kad ir lęšis plaukia į kairę biggrin.gif biggrin.gif O šitų tai išvis nejaučiu. Gal tiesiog kad skistį pakeičiau g.gif

Tiesa, gal kuri parašytų dėl ko tas galėtų būti, Kai įdedu lęšį, tai iš pradžių kokias 15 min. peršti akį, po to tai viskas praeina. Gal čia skystis netinka? g.gif
Atsakyti
As naudoju acuvue advance lesius, jie tikrai labai patogus ir malonus nesioti, nevargina akiu, neiskrenta vos patrynus kaip kiti, kuriuos nesiojau anksciau. Manau uz tokia akcijine kaina tikrai verta juos isbandyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(^Angeliukas @ 2005 08 04, 12:32)
As naudoju acuvue advance lesius, jie tikrai labai patogus ir malonus nesioti, nevargina akiu, neiskrenta vos patrynus kaip kiti, kuriuos nesiojau anksciau. Manau uz tokia akcijine kaina tikrai verta juos isbandyti  smile.gif

o kokia ta kaina ax.gif ?
Atsakyti
Uz keturias poras lesiu, kuriuos galima nesiot 2-4 savaites(as namie bunu su akinukais tai uztenka ir 1,5 men)+gydytojo apziura+mazas skyscio buteliukas+kosmetine kainuoja apie 120 lt mirksiukas.gif
Atsakyti