QUOTE(mamaRe @ 2007 03 26, 12:17)
Tu dar čia greit, nes kiek ten brūkšnelių reikia pridėlioti
Mane irgi sudominai su tuo medžiu. Kaip žadi siuvinėti? Prašome smulkiau čia mums papasakoti
Taigi va, gali pasirodyti painu, bet pasistenksiu paaiškinti. Viename žurnale radau, kad galima tokį išsisiuvinėti, svarbiausia pasidaryti patį giminės medį. Taigi pirmiausia pirspaudžiau tėvus ir išsikamantinėjau visą informaciją, tada kompiuteriu pasidariau visa gimines medi kuri planuoju issiuvineti (taip orientuotis bus paprasčiau).
Na kai esu maketuotoja, pati prisidariau lapų languotų, kur bus piešiama schema. Turiu knygą siuvinėjimo kurioje yra visokių raidžių gražių ir tomis raidėmis siuvinėsiu medį.
Aplink kiekvieną vardą ir pavardę darysiu žalius apvadėlus, tai bus kaip medžio šakos, o kad nebūtų daug tuščių vietų, tai bus galima gėlyčių keletą prisiuvinėti, jas paimsiu iš kokio nors saito, čia mačiau begalybę gražių pavyzdėlių.
Sunkiausia bus pačiai schemą piešti, bet tuo mane ir žavi šis būsimasis darbas. Ant popieriaus teks pačiai piešti raideles (pagal kompu pasidarytą schemelę), spalvas irgi pati parinsksiu.
Veliau įmesiu pavyzdeliu pora, nes fotki.com kazko neveikia.