Įkraunama...
Įkraunama...

Pirktas geriamas vanduo kūdikiams,koks geriausias?

patikekit ,jau antras kartas vis planuoju pirkti filtra ,ir beieškodama internete informacijos apie vandens kokybę įsitikinu ,kad filtras visai nereikalingas ,pilna informacijos iš filtru statytoju,kad kietas vanduo kenkia ,kad vandentiekio vanduo negalimas naudoti ,bet tik iš filtru statytojų pusės,o gydytojų,mokslininkų straipsniai byloja visai priešingai ....ir kai panaršai atidžiau tai supranti ,kad esame tik filtru statytojų mulkinami ,todėl manau reikia neskubėti ,skirti tam laiko ir tikrai suprasite ,kad vanduo iš vandentiekio saugus , jau nebeperku nei bambaliu ,apie filtra net negalvoju ,geriam iš krano .....ir man keista truputi ,kad žmones nesigilina už ka moka pinigus....
Atsakyti
Na mes su vyrų specialiai išsityrėme vandenį iš krano ir paaiškėjo jog jis užterštas nitratas, kurie neišnyksta vandenį virinant, na ir kaip tokį duoti kūdikiui? o kad vanduo pas mus geras iš krano pasenusios žinios, pabandykit eksperimento dėlei ir jus išsitirti tikrai nustebsite. nes jei vanduo nedrumzlinas ir nesmirda tai nereiškia kad geras smile.gif
Atsakyti
O jūs vandenį tyrėte visuomenės sveikatos centre? Ar su tomis nenormaliomis juostelėmis, kurios rodo tik tai ką filtrų gamintojai nori kad rodytų?
Jeigu vandentiekio vandenyje yra nitratų, tai manau jau per žiniasklaidos priemones apie tai tarkškėtų...
Atsakyti
QUOTE(garra @ 2010 12 20, 12:45)
Na mes su vyrų specialiai išsityrėme vandenį iš krano ir paaiškėjo jog jis užterštas nitratas, kurie neišnyksta vandenį virinant, na ir kaip tokį duoti kūdikiui? o kad vanduo pas mus geras iš krano pasenusios žinios, pabandykit eksperimento dėlei ir jus išsitirti tikrai nustebsite. nes jei vanduo nedrumzlinas ir nesmirda tai nereiškia kad geras  smile.gif

Tikrai, kur ir kaip tyrete vandeni? Nes tos juosteles po 5 Lt visiskai nerodo objektyvaus atsakymo, ar vanduo geras ar blogas. Geras straipsnis apie visa tai - http://www.gyva.lt/articles/view/216
O kad is ciaupo vanduo (saltas!!! apie karsta kita kalba, maistui gaminti reikia naudoti butent salta) su kalkem buna, tai nieko tokio, zmogaus organizmui tai nekenkia. Na zodziu, paskaitykit sita straipsni, ji rase zmones, nieko nepardavinejantys, nesiulantys, todel verta perskaityti.
Atsakyti
As irgi esu reklamos auka. Nors mano sveikas protas kuzda, jog musu vanduo is krano ne ka prastesnis uz laikoma plastikiniuose! buteliuose, bet geriu butent toki. Deja deja. Ir savo 5 men. dukrelei duodu Cristaline is plastikiniu buteliu. Nevirinu, nes jokia gyva butybe zemeje naturaliai negeria virinto vandens, nebet jis uzterstas. Nefiltruoju, nes issiplautu ir naudingi mineralai, kuriu butinai reikia organizmui. Specialiai kudikiams skirtas vanduo mano nuomone yra absoliutus briedas, dar didesnis, nei vanduo is plastikiniu buteliu. Paklauskite savo mamu, ar jums dave specialu vandeni? Man tikrai ne, sveikata dabar nesiskundziu, o iki 100 metu nezadu gyventi.
Atsakyti
Astai Neptuna nusiperku,is krano nenoriu rizikuoti,nes ir taip bega rudokas vanduo,tai manau ar virinsiu ar ka darysiu,vistiek nepades schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(reicel @ 2010 12 08, 11:45)
Nepykit, bet man atrodo persistengiat pirkdamos specialiai vandeni. Lietuvos vanduo yra tikrai labai geras, o jeigu jau norisi kazka mandriau sugalvoti, tai reikia jonizuota vandeni naudoti, "gyva", o ne is plastikiniu buteliu... Yra pirkti berods jonizatoriu net arba galima patiems ji tokiu paversti: uzsaldai saldiklyje vandens buteli, tada isimi ir leidi naturaliai atitirpti. Bandeme - iskart matosi visos nuosedos, negerumai ant dugno. Bet cia tiek zaidimo, kad atsisakeme sitos idejos....

thumbup.gif va gera ideja!!! man patiko - dabar taip ir darysiu!! nes mes UK, cia vanduo is krano blogas, mineralinio kudikiukams cia bent sako kad grieztai negalima, tai meciaus meciaus, nezinojau ka daryt.... wink.gif Aciu!!!
Atsakyti
QUOTE(kalipso82 @ 2011 03 16, 11:36)
As irgi esu reklamos auka. Nors mano sveikas protas kuzda, jog musu vanduo is krano ne ka prastesnis uz laikoma plastikiniuose! buteliuose, bet geriu butent toki. Deja deja. Ir savo 5 men. dukrelei duodu Cristaline is plastikiniu buteliu. Nevirinu, nes jokia gyva butybe zemeje naturaliai negeria virinto vandens, nebet jis uzterstas. Nefiltruoju, nes issiplautu ir naudingi mineralai, kuriu butinai reikia organizmui. Specialiai kudikiams skirtas vanduo mano nuomone yra absoliutus briedas, dar didesnis, nei vanduo is plastikiniu buteliu. Paklauskite savo mamu, ar jums dave specialu vandeni? Man tikrai ne, sveikata dabar nesiskundziu, o iki 100 metu nezadu gyventi.

Aisku cia jusu reikalas del virinimo,bet, su butybemis zemejemums ligiuotis ner ko schmoll.gif .Butybes zemeja savo vaikams kol jie dar neturi dantu mesos neduoda,ko negaleciau pasakyti apie zmones.Ir daug galima butu pavardinti palyginimu apie butybes ir zmones unsure.gif .O del specialaus vandems ,tai ir noreciau su jumis pasigincyti.Manau jei vaikysteja buciau gerusi vandeni is plastmasiniu buteliu,arba filtruota vandeni,tureciau siuo metu tulzi,Jos netekau turedama vos 24metus.Per daug joje susirinko akmenuku,teko operuoti verysad.gif.Praejus 5 metams isoperavo ir mano mamai tulzi verysad.gif Manau cia ir prisidejo vanduo is vandentiekio verysad.gif .Puiku kad jus sveika,ir nesiskundziate sveikata,bet,bet as drystu sakyti kad vanduo is ciaupo ne koks schmoll.gif .Vien paziurejus i virdulio dugna,kiek jame buna kalkiu verysad.gif .Is kur gi jos idomu?! blink.gif As savo dukrytei tik is plastmasiniu buteliu naudoju ir naudosiu geriama vandeni smile.gif wub.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rittusia: 31 gegužės 2011 - 01:59