Man, pamenu labai nesinorejo jokiu lankytoju, o jie vis ejo ir ejo. O dabar kai noretusi, niekas nebeateina

Pailseti pavykdavo gerai, nes dukrele parsivezus namo pradejo gana gerai miegoti, net filmu paziuredavau. Tik norejosi, kad tetukas butu salia visada. Pagimdzius buvau labai jautri, o dar anyta labai nervindavo su savo kaimietiskais patarimais apie vaiko sveikata, prieziura ir zindyma, maniau, kad pienas dings nuo nuolatiniu nervu, nu bet atlaikiau, nedingo iki siolei

Ir dabar tebenervina, todel stengiuos su ja kuo maziau reikalu turet, patariu ir jums ta pati daryt busimos ir esamos mamytes, jeigu poziuriai taip pat issiskiria, kaip musu

Bukit sveikos, viskas gerai Jusu leliukams, stenkites tik taip galvot
Papildyta:
QUOTE(Ledute @ 2007 03 12, 15:22)
turiu beda...mamytes prashau padekit, gal kas ka patart galit? manishkis zhverishkai nemegsta maudyniu...jau vien kaip nurengi jis supranta ka darysi ir pradeda klykti, rankom maskatuot, spardytis, galva sukiot ir metyt i visas puses....neimanoma nieko padaryt....vargti kiekviena diena sunku nes chia didzhiausias galvos skausmas, taip ir nelauki vakaro, nes maudyt reiks

ishprotet baigiu nuo to
Mano maziukei irgi tas pats buvo is pradziu, po to priprato truputi. Dabar tetukas vis padeda maudyt, kad nerektu, ja kalbina, rodo zaislus ir organizuoja "vandens sou" - vis atsuka ir uzsuka krana arba dusa, labai padeda, spokso ir pamirsta viska

Gal jau ir Tavasis leliukas priprato, nes visi pripranta prie maudyniu. Gal vaikui nesaugu vandeny, tai musu tetukas duoda uz savo rankos laikytis, kol maudom, irgi padeda. Skaiciau, kad kai kurie vaikai geriau jauciasi maudymo kubiliukuose negu vonelese, ypac naujagimiai, tik nezinau, kur tu kubiliuku galima isigyti. Tu stenkis nusiteikti pozityviai kiekviena karta pries maudant, galvok, kad jau nuo siandien viskas pasikeis, tai irgi padeda, nes mazi leliai labai moka perimti mamos nuotaikas, manoji tai jau tikrai. Sekmes