QUOTE(tosius @ 2007 11 09, 18:13)
Sveikos mamytes, mes irgi norime prisijungti
Dar tik ketvirta diena kaip namie, nes del mamytes komplikaciju 9 paras papildomai gulejom ligoninej

Ir savaite laiko beveik negalejau rupintis maziuku, nes pacia maitino ir basonus keite

Atnesdavo i lova tik pamaitinti, gerai, kad mama su vyru galejo pasiimti atostogas ir budavo vienas arba kitas tai leliaus neisnesdavo i naujagimiu skyriu
Del kakucio tai man sake, kad iki triju paru vaikas gali nekakoti kai mama pati maitina,vadinasi organizmas viska pasisavina. Kai grizom namo pradejom primaitinti, nes "abzoriukas" valgydavo kas valanda

ir mazai miegodavo tai vaiku pediatre patare primaitint specialiu misinuku tai tustinasi kasdien
O baimiu tai 9 galybes, kadangi savaite laiko nebuvau paemus vaiko ant ranku tai "baisuji" maudyma atlieka vyras ir siaip jis drasiau su vaiku elgiasi ir nagucius nukarpo ir bambyte isvalo,o as tai bailiuke laukiu kol galva tvirtai laikys
sveikute...
musu maziukai ziuriu viena diena gime yra...

dar irgi tokie pat maziukai esate kaip ir mes...

as tai vakar jau pati viena maudziau savo kleckiuka.. ir nieko.. gerai.. buvo is pradziu baisu, bet nieko.. jei mazius neklyktu tai butu ir linksma mums.. bet tikiuosi, kad klyks tik 2-3 savaites, kaip viena mamyte sake..
mes jau pradedam verkti tikrom asarytem... ir jau buvo nusisypsojes man kai ji kalbinau..
kokie jusu pasiekimai?
Papildyta:
QUOTE(nekeista @ 2007 11 09, 19:11)
man irgi taip sake, mano pupulis kiekviena diena ir po kelis kartus kakojo

ir tada kai tik pieneli valge ir kai dabar primaitinu misinuku.
o kaip tu primaitini? pamaitini krutimi, paskui is karto misinuka duodi ar kaip?
tai tavo pienuko neuztenka maziukui? kas kiek laiko valgydavo kai pati maitinai?