QUOTE(*lavista* @ 2007 01 18, 19:20)
Darem mano pieno, ir dukrytes kakucio ir akytes pulinuko paselius - visur rado stafilokoko

Nelabai as nusimanau (o ir info labai mazai randu ) bet daktare sake, kad cia ne auksinis stafilokokas

nieko daryt nereikia, tiesiog gert jogurto bakterijas. o akyte valyt ramuneliu arbata ir lasint paprastus lasiukus nuo uzdegimo.
as jau visai nevilty, vaikas rekia diena nakti, kiek reikes laukti kol zarnynas apsises tom gerom bakterijom?!?!?!? maitinu ir savo pienu,ir misinuku. pastebejau,kad nuo mano pieno ji dar irzlesne pasidaro
Niekaip nesuprantu

Tai jei tavo piene rastas stafilokokas, tai kokio velnio tu ja dar maitini savo pienu. Beabejo, nieko nera geriau vaikui nei motinos pienas, taciau tik ne tavo atveju. Juk ir pati pastebi, kad vaikutis daug neramesnis kai pamaitini is savo kruties. Duodama jam savo pienuka daugiau darai zalos, nei naudos. O su stafilokoku nejuokauk - tai pakankamai rimtas 'brudas'. Aisku, ju yra visokiu, ypatingai bjaurus auksinis stafilokokas, taciau ir visi kiti ne per geriausi.
Papildyta:
QUOTE(Gemini @ 2007 01 19, 01:00)
Šiandien panašiai, tyli tik krūtį įsikandus

Paskui nulūžta trumpam ir vėl iš naujo. Bet su gydytoja reiktų pasitart ko gero.
Kai mano taip reke, tai ir as maniau - pilvukas sopa, dujos, tai taip ir turi buti. Ir ne velnio. Gydytoja paeme paseli ir isaugino bakterija. Kai ja isgydem - baigesi visi rekimai ir klykimai. Vaikutis sypsosi ir dziaugiasi