QUOTE(Gemini @ 2007 01 24, 22:10)
Ačiū, nieko gero

Pradedu nesuprast posakio "laiminga kūdikystė". Kokia čia laimė, jei pradžioj pilvukas žvėriškai skauda, paskui dantukai pradės kaltis

Šiandien naktis bevik be miego, ryte pamiegojom iki 8, nuo kokių 6, rytas plius minus, gyventi galima, o nuo kokios 14 galvojau išprotėsiu. Tik ant blakstienų dar nebandžiau stotis, kaip ir tu, visokius masažus dariau, kojytes kilnojau, pilvuką šildžiau, espumisaną gėrėm. Efekto - nulis, ilgiausiia 15 min. užmigo. Paskui dar nuo pienligės norėjau liežuvį pavalyt, per stipriai įkyšau bintuką, tai dar apsivėmė

Šiaip iš burnytės toks surūgusio pieno kvapas, ir kakutis su panašiu kvapu

O juk pradžioj ji taip gardžiai pienuku kvepėjo

Bijau, kad stresuodama prarasiu pieną. Ir nebežinau, ką valgyt, kad pilvo jai neskaudėtų

Labai užjaučiu ir suprantu, pas mus dar baisiau buvo

Normaliai nepamenu kaip kūdikystė praėjo, poto tozilitai, bėdos su urologija, neseniai operavo

Jaučiu kad nuo vaiko rėkimo, net klausa mano suprastėjo. Vaistinėj, net ausų kištukus pirkau, nes neįmanoma buvo...
Galiu duoti patarimų kaip sumažint skausmą ir t.t Parašysiu savo tel ir skype į až
Papildyta:
P.S. Patariu MP duoti kuo dažniau, kas 5-10-15min, kai viduriuoja .
Aš pati maitinau iki 2,35metų
Neprarasi pienuko jei dažnai maitinsi

Aš pirmus mėnesiu miegojau po 1-2h, nuo 10mėn po 4-5h. Daug nervinausi. Neturėjau laiko net pavalgyti-vienakart į parą valgiau
Laikykis! prašyk artimųjų pagalbos