Įkraunama...
Įkraunama...

Auksinis stafilakokas

QUOTE(maziausia @ 2007 04 01, 21:48)
o tai kaip tą stafilokoką  nustato, kokį tyrimą atlieka?  g.gif

Mes tai surinkom kakuti ir vezem Vilniuje i Antakalnio laboratorija istyrimui del disbakterijozes. Po savaites atspausdino visa lapa su visais trukumais ir pertekliais bakteriju. Zodziu pilvelyje jovaliukas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Gemini @ 2007 03 21, 20:36)
Ar esi tikra, kad bent kiek Linex į skranduką papuola, nes Linex tokia plėvele ant skysčio paviršiaus plaukioja ir netirpsta. Mes skaniausiai Bifolac gėrėm, man jis labiausiai patiko, dabar LactoSeven duodu, bet reik tabletę sutrint.

Nu lyg ir sugeriam mes ta Linex vakarais, jis netirpsta, bet mes vistiek vandenuku saukstelyje uzlasinam ir i burnyte dedames. O rytais ta Bifolac geriam, man jis irgi labiau patinka. Tik gydytoja rekomendavo du kartus dienoje gerti bakterijas.
Vat tik tustintis jis visai nenori, jau du men geriam bakterijas, o viduriukai kazkaip streikuoja verysad.gif Vis klizmuojames verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Pija2 @ 2007 04 04, 13:13)
Nu lyg ir sugeriam mes ta Linex vakarais, jis netirpsta, bet mes vistiek vandenuku saukstelyje uzlasinam ir i burnyte dedames. O rytais ta Bifolac geriam, man jis irgi labiau patinka. Tik gydytoja rekomendavo du kartus dienoje gerti bakterijas.
Vat tik tustintis jis visai nenori, jau du men geriam bakterijas, o viduriukai kazkaip streikuoja verysad.gif  Vis klizmuojames verysad.gif

Kiek teko girdėt, Bifolac viduriukus dar labiau sukietina g.gif
O mes jau savaitė kakojam skystai ir su kvapu, viduriavimu to negaliu pavadint, nes tik kartą dienoj, bet kvapas schmoll.gif Šiandien privarė pilną pampersą, tai kaip kokiais klijais visas užpakalis aplipo, o gydytoja telefonu nesišneka verysad.gif Nors kažkodėl manau, kad nieko ji man nepatars.
Atsakyti
as tai isvis nesuprantu,kaip jusu su auksiniu stafilakoku i ligonine neguldo? Mano suneli dvi savaites islaike ligoninej,nors gal del to kad mazas dar buvo kai sirgo g.gif bet dvi savaites vare antibijotikus,i vena ir po ju dar du menesius girdziau gefilusa tik tada jam atsistate normaliai viskas.... O musu daktare net nedave mums jokio siuntimo sako tipo praeis,(tiesa musu ne zarnyne buvo,bet zarnynas dar rimciau juk) tai mes be jokiu siuntimu naglai i ligonine nuvezem,tai ten dirbantys net issigando blink.gif PS. STAFILAKOKA NUSTATO AUGINDAMI PASELI.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Signa...: 04 balandžio 2007 - 12:53
QUOTE(Signa... @ 2007 04 04, 13:52)
as tai isvis nesuprantu,kaip jusu su auksiniu stafilakoku i ligonine neguldo? Mano suneli dvi savaites islaike ligoninej,nors gal del to kad mazas dar buvo kai sirgo  g.gif  bet dvi savaites vare antibijotikus,i vena ir po ju dar du menesius girdziau gefilusa tik tada jam atsistate normaliai viskas.... O musu daktare net nedave mums jokio siuntimo sako tipo praeis,(tiesa musu ne zarnyne buvo,bet zarnynas dar rimciau juk) tai mes be jokiu siuntimu naglai i ligonine nuvezem,tai ten dirbantys net issigando  blink.gif PS. STAFILAKOKA NUSTATO AUGINDAMI PASELI.

To stafilokoko yra ivairiausiu rusiu ir kiekiu, jei vaikas neisbertas ir neviduriuoja, neguldo i ligonine. O antibijotikais siais laikais stafilokoko negydo, mums taip aiskino gydytojai... g.gif Ba dar didesne disbakterijoze isivaryti galima.
Atsakyti
Na va jau isgerem visa kursa (men.) geruju bakteriju ir virskinimo fermenta. Taciau , kai pasidarem pakartotina tyrima mums nustate, kad dabar gausiai yra grybelio schmoll.gif (anksciau jo buvo tik pavieniui). Na o stafilakokas po truputi traukiasi. bigsmile.gif Kaip sakoma viena beda dar ne beda.... Na ka dabar pulsim gydyti grybeli....Zodziu itariu cia dar ilgai ir nuobodziai vargsime gerdami gerasias bakterijas. Ka padarysi, kad tik pasveiktume. Linkiu ir jums visoms kantrybes gydant vaikuciams siuos parazitus.
Atsakyti
QUOTE(Gemini @ 2007 04 04, 13:33)
Kiek teko girdėt, Bifolac viduriukus dar labiau sukietina  g.gif
O mes jau savaitė kakojam skystai ir su kvapu, viduriavimu to negaliu pavadint, nes tik kartą dienoj, bet kvapas  schmoll.gif Šiandien privarė pilną pampersą, tai kaip kokiais klijais visas užpakalis aplipo, o gydytoja telefonu nesišneka  verysad.gif Nors kažkodėl manau, kad nieko ji man nepatars.

As klausiau gydytojos, ar jis negali kietinti, ji aiskina, kad jis normalizuoja, nors ant pakelio raso, kad nuo viduriavimo g.gif Tai kas zino, kaip ten istikruju...
O musiskis irgi kartais kaip klijais pavaro ir su zaliais siulais, vel gi ta pati gydytoja sako, kad del disbakterijozes g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pija2 @ 2007 04 05, 16:07)
As klausiau gydytojos, ar jis negali kietinti, ji aiskina, kad jis normalizuoja, nors ant pakelio raso, kad nuo viduriavimo g.gif Tai kas zino, kaip ten istikruju...
O musiskis irgi kartais kaip klijais pavaro ir su zaliais siulais, vel gi ta pati gydytoja sako, kad del disbakterijozes g.gif

Na tiesiog vienai forumietei pediatrė uždraudė Bifolaco duot dėl vidurių užkietėjimo g.gif Bet kiek gydytojų, tiek nuomonių.
Mes dabar draugaujam su Smecta, nes pasak pediatrės kažkoks gali būti uždegimas žarnyne, dėl to ir dvokia dujos ir kakutis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pija2 @ 2007 04 05, 11:55)
To stafilokoko yra ivairiausiu rusiu ir kiekiu, jei vaikas neisbertas ir neviduriuoja, neguldo i ligonine. O antibijotikais siais laikais stafilokoko negydo, mums taip aiskino gydytojai... g.gif Ba dar didesne disbakterijoze isivaryti galima.

kad rusiu yra dauf tai zinau,bet maniau kad gydyti ji reik butent ant.... na aciu kad apsvietet 4u.gif
Atsakyti
mes taip pat turime AS nuo 1 men. dabar mums beveik 9 men, tai jo pasekmiu tfu, tfu, tfu, jokiu neturime, kaip ir vis geriame bakterijas (Bifolac), tarp kitko jos vidurių nekietina, o sutvarko žarnyną.
Dėl AS hemopatas gyd. pasakė " jei yra staf. žarnyne jis yra visame organizme, nes žarnynas tai gleivinė, o gleivinė yra ir burna, ir nosis. Vieniems AS sukelia ūmius procesus - tai įvairūs pūliniai procesia (akys traiškanoja, pūliniai susidaro ant odos ...). Ir kiekvienam ši problema pasireiškia ir tesiasi skirtingai.
Manau kad nereikia sekti tik pačiais blogiausiais šio AS pavyzdžiais.
Gal galėtų kas parašyti kaip viskas baigėsi gerai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Neliūdėkite mamytes, siprybės, suprantu ką išgyvenate, nes pati tai patyriau, bet viskam reikia laiko.

SĖKMĖS AUGINTI SAVO MAŽULIUS 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Man vaikysteje nenustate to stafilokoko, uzsiauginau as ji tai dabar ir turiu bet pas mane ne zarnyno o nosiarykles. ax.gif Bet nera taip blogai. Gerai jauciuosi, bet kartais pablogeja persalu ar ka tai iskart gydytojai sako kad auksinis stafilokokas mutuoja (bando prisitaikyti) doh.gif
Atsakyti
Na mes taip pat turėjom tą gražuolį AS,gerai,kad nelabai gausias kolonijas,žarnyne.Nustatė kai buvo manajai mėnuo,nes pradėjo kakoti ne tik žaliai,bet ir su gausiom gleivėm verysad.gif ,aišku apetitas dingo schmoll.gif ,tai gydytoja skyrė Gentamicino,nes tik jiem buvo neatsparus,ir aišku ilgai ilgai gėrėm Gefilus.
Atsakyti