QUOTE(rupestelis @ 2008 03 19, 12:37)
na, su pediatrais, ir apskritai su gydytojias ir dideliam meiste sunku...
o jus tik zarnyna tyret? ar dabar nebera AS?9 menesiu 6 kg mano galva mazai, bet svarbiausia kad niekur kitur neperejo ta bjaurybe, o nuo metu isvis viskas gerai turi buti
ar jus atpylinejot?kokias bakterijas geret?
maniske siandien viska viska atpyle....neviltis vel puola..atsakymai del AS bus rytoj. as tai galvoju, kad reik ir kraujo pasidaryt paseli, ir nosiarykles pasikartot
mano duktereciai is slogos stafas perejo i meningita, vos isgyveno menesio mergicka...zinant tokius pvz stogas dar labiau vaziuoja

man tas pusantro menesio kaip desimt metu atrodo-kaip nesibaigaintis kosmaras...
svorio tai tikrai mazai, bet jug neprilipdysi ...taip nevalge, tai kur jis uzausgs...tyrem tik zarnyna. del kraujo paselio - nemanau, kad tikslinga daryt, nes karsciuotu, jei kas butu, o del nosiarykles -aisku padaryk, blogiau nebus. nepamirsk ir tai, kad kiekvienas stafilokoku turim galybe, ir leliukai sveiki turi, bet kai stafilokokas virsija normas, ar pasilpsta organizmas, tai tada negalavimai prasideda. jo visiskai neisnaikinsi, nes tai visur aplink esanti bakterija, ir as, ir tu ja turim, tik mazomais kiekiais ji nepavojinga.
gerem daug bakteriju, bet geriausiai padejo bifolac - tai nebesimetau, tik jas ir duodu
o dukryte
paprasciausiai apsinuodijo toksinais, kuriuos As gamina, ir nevalgo, ir atpylineja...
Manyciau jums reiktu pasidaryti stafilokoko jautruma antibiotikams ir pradeti juos gerti. kai daro paseli, paprastai padaro ir antibiotikograma. nereikia bijoti antibiotiku, kai ju tikrai reikia. reiktu maziau vartoti tada, kai jie nebutini - pav. suslogavus ar sukarsciavus tuoj liepia gerti antibiotikus.
Suprantu tavo bloga nuotaika. As kai dabar pagalvoju, nespejau pasidziaugt pirmais 6 dukrytes menesiais -dabar ir liudna del to darosi - net vasaros nejutau pernai, neisivaizduoju, kaip gyvenau - kazkokia pilkuma ir tustuma ta laikotarpi gaubia. bet kai dabar atropoja, uzlipa ir prisiglaudzia - suprantu - kad esu laimingiausia, ir kad visos ligos praeina, belieka dziaugtis dabartimi ir ateitimi.
parasyk, kai zinosi atsakymus tyrimu, labai idomu kaip sekasi jums. laikykites